електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Направила сам списак одлука. Има их укупно седам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је срећна 
Управо било на Актуелностима.Како је срећна

Направила сам списак одлука. Има их укупно седам.

Ne.Nemam instagram.To je relativno skroz. Ono što je nekom egzotika nekom je okruženje.
Jesi vidjela onog momka ma IG mislim da je iz Rusije doselio u neko selo u Srbiji?
To nije dovoljno.Mnogi su dobri u sportu.Isto se uvijek iznenadim kad shvatim koliko ljudi blage veze nemaju.
Toliko smo veli mali, niko za nas nije cuo...a mi u svakom sportu bili u top 3, amerikancima prodali svemirski program, bili u 5 najboljih drzava na svijetu - ma necu ni da nabrajam ni da pricam.
Kakve sve amebe zive odje.

U Zenici nema nista da se vidi.Šta fali Zenici? Limune prilično usko gledaš na stvari.
Žena voli da ode tamo gde niko ne ide, to se zove istraživački duh, radoznala je.
Piše o onome šta je iskusila i očito ima publiku koja to prati.
Ni ja nisam znala ič o Koreji dok nisam počela da gledam serije i filmove.
Jesam li zbog toga čudna? Pa realno ne zanima me šta ko misli o tome, meni se sviđa.
I sad kad razmislim, možda bi i mi svi mogli da odemo do te famozne Zenice, da vidimo šta
tu ima da se vidi, sem čeličane za koju ne znam ni da li radi još uvek.
Mada,citala sam nekad davno,neki lik Grk porijeklom,koji je zivio u Londonu,i koji je obisao bukvalno svaku drzavu na svijetu,je govorio da mu je u Beogradu bilo najzanimljivije.Ne mogu da se sjetim tacno,ali cini mi se da je i znao srpski.
Pricao je da, kada je boravio u nekoj africkoj drzavi,opet sam zaboravila tacno kojoj,u kojoj nije bilo nijednog turiste jer nije poznata po tome,teska neka zabit...i ugledao je u nekom lokalu sasvim slucajno kako covjek cita knjigu Isidore Bjelice na srpskom.
Prisao mu je i ispostavilo se da je lik studirao nekad u Beogradu.
Poenta je bila da je rekao da mu je u Bg bilo najzanimljivije,a obisao je bas sve zemlje na svijetu.Lako je da ti bude zanimljivo kada nije tvoje da te zdere.
Iz iskustva govorim, samo u tvojoj zemlji mogu iz takta da te izbace nepravilnosti dok su ti iste u drugoj pa dobro, neka, mozda su i simpaticne.
Kod sebe vidis mane i znas poreklo tih mana. Neretko znas i resenje i znas zasto resenja nema.
Moja najbolja prijateljica je Moskovljanka. I svaki put kada pricamo o govancima od pasa, trubljenju na pesackom i smecu ona je u fazonu pa dobrooo, ne smeta to.
Kada pocnemo pricu o Rusiji zena pocrveni od besa. Kako je plava postane k'o trol a ja sam opustena pa dobro, nije to tako strasno, svaki narod ima svoj usud.
Zakljucak, popizdis samo na svoje. Em si emotivno vezan, em po dokumentima.
Svi oni lako mogu da se vrate u svoje zemlje. I veruj mi, kada se nesto desi svako zove svoj konzulat i smesta batali egzotiku.
Ali dok si putnik namernik, posebno mlad putnik namernik, tebi je lepo sve gde si se proveo lepo a mladost je sama po sebi lepa.
Popularnim umetnicima mi volimo da titramo pa im je dobro ali kakva smo drzava to zna samo narod iz te drzave.
Čim su dva filma snimili o Zenici nešto tu mora da ima ( Uzavreli grad i Zenica ).U Zenici nema nista da se vidi.
Nista zanimljivo...bar iz mog ugla.
Licno,meni jedan od ruznijih gradova u kojim sam bila.Doduse,bila sam davno...ali sumnjam da se sta proljepsalo.
Grad u kotlini,sa visokim soliterima,pola grada zauzima zeljezara...radi jos uvijek,pola zatvor.
Tipicni industrijski grad.
Zenicu sam navela kao primjer za grad koji nije turisticki i kakvih ima na hiljade na svijetu.I govorim iz perspektive nekog iz Amerike,a ne nekoga odavde,kome bi jos i mogla Zenica biti zanimljiva po necemu.
Nema ona nikakvu publiku,nije travel bloger,ni influenser..jednostavno putuje za svoju dusu.
Nisam ja uskih gledista,razumijem da ima svakakvih ljudi i interesovanja...ali eto,cudim se kako bas to izabra.
Odakle ubode?![]()

Nikad cula za te filmove nisam.Čim su dva filma snimili o Zenici nešto tu mora da ima ( Uzavreli grad i Zenica ).
Nisu se drugovi džabe trudili da snimaju, ej bre dva filma a samo jedna Neretva, nije fer.
Pa ako je na mreži onda to neko čita isto kao što si ti pročitala, nebitno, ubode od negde, njoj lepo.![]()
No eto doprinosa razvoju turizma, koliki je moj deo u parama, ti se bori za sebe.Nikad cula za te filmove nisam.
Cula sam samo za "Zenicu bluz".
Sad kad turisti pohrle u Zenicu posle ove price.![]()

To i ja često mislim hoće li ovi ikad otići kući.Потпуно сам равнодушна према томе како нас неки странац доживљава. Дошли сте и гледајте а онда идите кући.
toliko je posebne bozanstvene deceХоћу овакву девојчицу. Вечерас!
![]()

e jbg, nisam videoХоћу овакву девојчицу. Вечерас!
![]()