- Poruka
- 201.642
Pusti lajanje aj dođi na kafu.i AV je student ♥
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti lajanje aj dođi na kafu.i AV je student ♥
Nema granice, svi smo jedno!Prihvatamo, u ime naroda u RS.
Salim se...stvarno mi nije ni bila namjera da se svadjamo,srpski narod u RS je uvijek,a i za vrijeme bivse Jugoslavije,bio okrenut Srbiji.
To je bilo sasvim prirodno i nije bilo nikakvih dilema da smo mi isti narod.
Ne dozvolite da to iko promijeni.

ne nego dođiPusti lajanje aj dođi na kafu.
A jbga radim ne moga da dolazim, ali možeš ti do mene. Za toliko imam vremena.ne nego dođi
raja se muči a ti prihoduješ je liA jbga radim ne moga da dolazim, ali možeš ti do mene. Za toliko imam vremena.
Ja se još više mučim. Meni je najteže.raja se muči a ti prihoduješ je li
Jeste, student je zapalio žito, valjda znaš.Mora da su studenti krivi za penziju... uh, ili je ipak nešto drugo?![]()
Uaaaaaaaaaa!Nego da vas pitam, jel izdaja bojkota ako odem da kupim cigare u trafici?
Nepušači tišnoća, ostala mi samo jedna.

Prava domaćica pravi domaći hleb.Pa nije. Ja sam išla da kupim leba. A to ti je isto.

A to...idi bre....svi bolesni upaljeni sta znam reko nisi valjda najebala....Ma mesec dana nisam pošteno radila i onda odjednom bum![]()
Znači gruba igra, a? Ok.Uaaaaaaaaaa!
Pušače skinuti sa zdravstvenog, ko ih hebe kad sami sebe (i nas u okolini) ubivaju.
![]()

Pa nije. Ja sam išla da kupim leba. A to ti je isto.

A to...idi bre....svi bolesni upaljeni sta znam reko nisi valjda najebala....
Meni pricasMa bre nešto sve smuti pa prospi, kao da me zvizne temp u nekom trenutku, a nemam je...
Znaš koliko ljudi oko mene da vuku koješta po dve-tri nedelje ili varijanta temperature na dan-dva i onda tri-četiri dana ništa.
Uaaaaaaaaaa!
Pušače skinuti sa zdravstvenog, ko ih hebe kad sami sebe (i nas u okolini) ubivaju.
![]()
Odo sa ćerom da gledam neki hororDošla sam da kukam. Tviter mi ne da da lajkujem, odgovaram, pišem. Ovo je teror. Ima da pišem Masku. Naći ću ga ja ne zvala se Neda.
A ne volim horore, al vi uživajte.Odo sa ćerom da gledam neki horor