- Poruka
- 121.751
Stil ko marija antoaneta, jos i da zavrsi ko ona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stil ko marija antoaneta, jos i da zavrsi ko ona
priznaj da je ebozovnaStil ko marija antoaneta, jos i da zavrsi ko ona![]()
Rece korona profiterka
Samo se zezaš po forumu umesto da ideš na posao.Rece korona profiterka
Cuti ucrvljah se od dosadeSamo se zezaš po forumu umesto da ideš na posao.
A neki odoše u penziju i opet rade. Rad i samo rad, bre!
Blago tebi što možeš da radiš.Samo se zezaš po forumu umesto da ideš na posao.
A neki odoše u penziju i opet rade. Rad i samo rad, bre!
Kako nam je Srem?![]()
a kamo podrška braći studentima u srbiji?Medjed je i onaj ko koristi izraz sumska...
Samo da znas.
https://rs.titlovi.com/prevodi/?prevod=tt19759618Blago tebi što možeš da radiš.
Nego, nigde nema jap filma sa eng prevodom, izgleda samo na netflixu a to nemam.
Moram da čekam da ga negde izbace a dotle da grickam nokte.![]()
Injao kretena od mene, samo je trebalo da ukucam sa prevodom, ja tražila sa engleskim, e jesam glup ko tocilo.
Šta se kinezi uplašili da će plaćati porez unazad? Mrš, ovde ne moraju da brinu kakao zidaju pa im se sve napravljeno raspada, more mrš dva puta.
Kako ga je izbacio, šta je pio, radio?Ma on je dobro, izbacio kamičak, dobio termin za ct bubrega pa čekamo malo.
Kako nam je Srem?![]()
Kako ga je izbacio, šta je pio, radio?
Srem dočekuje studente gomilama hrane, domaćinski, sremački...
Kod muškarca je to ko 2 km. Šta znam, moj bm se očistio pijući med, maslinovo ulje i limun. Ima razmera na netu, on je a i ja sam zaboravila. Sve se raspalo u pesak i izbacilo prirodno, nikad više nije imao problem, bubci ko kod deteta. Postoje organizmi kod kojih je ta kalcifikacija ubrzana pa se stalno pojavljuju, može biti vrlo zeznuto. Daj bože da nije i kod njega tako. Možda ne bi bilo loše kupiti prečišćivač vode, možda bi pomoglo da se smanji kamenac u vodi. Laik sam al mi to pada na pamet.Bukv ništa, samo voltaren inj dobio u hitnoj, posle jos 1g paracetamola i izbacio.
Al bio je kamicak, max 2mm
Šta će ti penzija kad imaš besplatan GSPSad nešto razmišljam oće li biti penzije na vreme? Šta ako se gad uskopisti?
Biće. Neće izazivati veći gnev.Sad nešto razmišljam oće li biti penzije na vreme? Šta ako se gad uskopisti?