- Poruka
- 201.675
Sastro slatka dve epizode po sat i više, izgubiću i ovo malo mozga što imam. Ko decu sa posebnim potrebama da gledam.Ahahahahahaha ja volim tvoje devojke iz dubine duše....i porodično nasilje. Ahahahahahaahahaha....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sastro slatka dve epizode po sat i više, izgubiću i ovo malo mozga što imam. Ko decu sa posebnim potrebama da gledam.Ahahahahahaha ja volim tvoje devojke iz dubine duše....i porodično nasilje. Ahahahahahaahahaha....

Koji sf ?Imam neki novi SF, ali šipak, ove moje odlučile da gledaju (gledamo uz porodično nasilje) korejski romkom.
Htedoh napisati mnogo, jer smo većinu odgledali, pa ako voliš i treba ti preporuka...na primer Fringe...Person of interest...Koji sf ?
Nadam se da nije neki koji smo gledali, jer je takvih malo.
Htedoh napisati mnogo, jer smo većinu odgledali, pa ako voliš i treba ti preporuka...na primer Fringe...Person of interest...
Takođe.Koji sf ?
Nadam se da nije neki koji smo gledali, jer je takvih malo.

DaIma raznih vrsta Le.
Da li mu je rađena diferencijalna krvna slika tj leukocitarna formula?
Ne, sve urednoNpr da li ima limfocita ili neutrofila u visku
De mu je leukocitarna formula?I mm je najeb.. nikako da dodje sebi.
Bolji je znatno ali jos uvijek kilav, kaslje...
Nego jutros radio kks i crp
Kks leukociti 12, trombociti 600
Ostalo u ref vriejdnostima
Ne susreroh se sa ovolikom tromb nikad
Sutra dr
Zna li ko sta?
Nema ni Sofije
i cekam da mi se skuvaju krompir i belo meso, to ce mi biti danasnji meni 
Malopre žena bila kod Dr, dva penicilina u zadnjicu. Bronhitis.Meni cu creva i zeludac unisteni od antibiotika, sto je najcrnje verovatno ce produziti jos antibiotika, ja ne znam vise kako...
Trenutno mackam plazmu u caji cekam da mi se skuvaju krompir i belo meso, to ce mi biti danasnji meni
![]()
Kako samo dva?Malopre žena bila kod Dr, dva penicilina u zadnjicu. Bronhitis.
Pa da al samo penicilinu, sve ostalo zabranili idiotiВраћамо се старим добрим ињекцијама.
Поздрављам.
Ињекције су укинуте пре ових.Pa da al samo penicilinu, sve ostalo zabranili idioti
I sad problem, nisu trebovali na vreme i danas nema penicilina kod mene u dz, pa ce da vide oce nabaviti do popodne....
Mislim znas sta, serre mi se vise od sns brigade dok se oni ugrade u sve mi cekamo
Ako mi da oralne ja ne znam kako cu to svariti jer mi je sve upaljeno vec
Danas prve dve, pa tako do subote.Kako samo dva?
To ide na 5 dana, 7, 10....
Za vreme onih je bilo da biras koji ces antibiotik u dupe, sad nema nistaИњекције су укинуте пре ових.
Нама је здравство сахранио Томица и Г17, сви после њега, са изузетком покојног професира Станковића који је и дао оставку после годину дана, само забијају даље ексере у сандук.
Мора Фарма свуда да пусти пипке. Ињекције су јефтине.
Зато су и повучене.
А најделотворније су.
То са пеницилином и требовањима је свуда иста прича.