Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaoooo ko smisli ovo rano ustajanje oca mu![]()

Pa nema smsla stvarno
Ocu da pavam![]()
((
Setila sam se nekih pantalona koje sam kupila pre 4 godine, na brzinu, trebale su mi. Br.38, nije bilo br.40, a svidele su mi se.Sada ne mogu da ih zakopčam, zatežu me i preko butina. Mislim da ne bih mogla ni da su broj veće.![]()
Cuti,lice ce ti izgledati bolje
Ja sam kao iz masine za meso,na nogama sam od pet,a sin poslao poruku da mu nije dobro da dodjem u skolu po njega.na pola puta mi posalje poruku,prestao me stomak,ne dolazi.stignem kuci na parking,dodje poruka ipak dodji,boli me jako...
A još malo pa nam stiže i influenza, već su najavili...
Баш...
Пијем кафу и не могу да дођем себи. Први радни дан ове године.
Иначе се рано будим, али кад не морам![]()
Pa pokupila sam ga,evo ga pije kamilicu i drema.on misli da mu je od palacinke sinoc iz grada,kaze kad podrigne mirise mu to![]()

Pa pokupila sam ga,evo ga pije kamilicu i drema.on misli da mu je od palacinke sinoc iz grada,kaze kad podrigne mirise mu to![]()

Još sam noćas gledala Rapsodiju, umesto da spavam, pa sam se razbudila, ne znam ni kad sam zaspala...
Spava mi se, ne mogu i dalje da sednem kako treba, pa sad razmušljam dal da se mučim ili da lepo legnem ko čovek.Još sam noćas gledala Rapsodiju, umesto da spavam, pa sam se razbudila, ne znam ni kad sam zaspala...
Daj mi link za Rapsodiju, i ja bih da gledam.
a što nemoš da sedneš ? šta ti se desilo ?![]()

i to vise puta![]()