Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Setila sam se nekih pantalona koje sam kupila pre 4 godine, na brzinu, trebale su mi. Br.38, nije bilo br.40, a svidele su mi se.Sada ne mogu da ih zakopčam, zatežu me i preko butina. Mislim da ne bih mogla ni da su broj veće.z:((

Setila sam se nekih pantalona koje sam kupila pre 4 godine, na brzinu, trebale su mi. Br.38, nije bilo br.40, a svidele su mi se.Sada ne mogu da ih zakopčam, zatežu me i preko butina. Mislim da ne bih mogla ni da su broj veće.z:((

Cuti,lice ce ti izgledati bolje
Ja sam kao iz masine za meso,na nogama sam od pet,a sin poslao poruku da mu nije dobro da dodjem u skolu po njega.na pola puta mi posalje poruku,prestao me stomak,ne dolazi.stignem kuci na parking,dodje poruka ipak dodji,boli me jako...

Cuti,lice ce ti izgledati bolje
Ja sam kao iz masine za meso,na nogama sam od pet,a sin poslao poruku da mu nije dobro da dodjem u skolu po njega.na pola puta mi posalje poruku,prestao me stomak,ne dolazi.stignem kuci na parking,dodje poruka ipak dodji,boli me jako...

I njega je zakačio stomačni virus? z:( A još malo pa nam stiže i influenza, već su najavili...

Баш...
Пијем кафу и не могу да дођем себи. Први радни дан ове године.
Иначе се рано будим, али кад не морам :lol:

Hajde sad, seti se da rad oslobadja i sve će ti biti lakše!

- - - - - - - - - -

Pa pokupila sam ga,evo ga pije kamilicu i drema.on misli da mu je od palacinke sinoc iz grada,kaze kad podrigne mirise mu to :lol:

Onda jeste to... :(
Ja kad podrignem osete se ćevapi.
Meni je i znoj počeop da vonja na ćevape.
Moram da se kupam 3x dnevno da me ne bi pratili kučići iz ulice

Pa pokupila sam ga,evo ga pije kamilicu i drema.on misli da mu je od palacinke sinoc iz grada,kaze kad podrigne mirise mu to :lol:

tako sam i ja obradjivala mamu da ne idem u skolu, al nikad nije upalilo :D hahahaha

ja pijem kafu tek sad
jedva smo ustali, podvela ih u vrtic, znaci jeeeedva
bas su se raspustili za raspust
posle moram malo i spremiti ovaj brlog i skuvati
veceras na arbajt i treba i uniformu da ispeglam
a to mrzim
mislim mrzim peglanje generalno

Spava mi se, ne mogu i dalje da sednem kako treba, pa sad razmušljam dal da se mučim ili da lepo legnem ko čovek. :zzzz: Još sam noćas gledala Rapsodiju, umesto da spavam, pa sam se razbudila, ne znam ni kad sam zaspala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back