pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.389
u kafanu pa u hitnu
- - - - - - - - - -
onda najbolje u franš
)))
- - - - - - - - - -
onda najbolje u franš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh Afro, tačno katastrofa, ni da kreneš sada da ne čekaš više - a šta ćeš tamo, ovde si makar kući.
A sad čekaš kući da kreneš, tačno ko na iglama.
Ja došla na poso, rano ofkors, moram ići posle do plastičara da kupim zvono za okruglu tortu, danas pečem kore a sutra fil, za subotu.
Sutra puni dee godine)))
Kod bolesnih i slabo pokretnih ljudi je problem što se naspavaju preko dana, pa im onda noću sve smeta.sretno afro
sto si cupala nausnice,sad niko nece znati da si forumasica
- - - - - - - - - -
meni je noc sa mamom bila katastrofa.mislim njoj je,mnogo m je tesko palo sto ne znam kako da joj pomognem.zato u sedam kad doruckuje,cila i vesela,kao da nista nije bilo,samo cvrkuce.i patosira se u san
Kod bolesnih i slabo pokretnih ljudi je problem što se naspavaju preko dana, pa im onda noću sve smeta.
Ali, izdrži se sve. Kada prođe, pomisliš da i nije bilo tako teško.
Pozdrav za tebe i mamu. Čuvaj je, srećna si dok je imaš.
Srećno afro, da dobro podneseš terapiju.
I ja sam isti tip. Molila sam se da se moj tata ne muči dugo. Mislim da je za njega i tih 40 dana bilo previše.u pravu sia i ja se brzo regenerisem,sto puta sam pala,potonula,sto puta sam za jako kratko vreme bila na nogama,nasmejana
zahvalna sam na tome
Ranije je burek bio masan...Meni se čini da burek nije više isti kao što je ranije bio, ili sam se možda samo ja promenila.Sećam se doručka na putu do fakulteta, burek ili one sečene pogače sa čvarcima.
![]()