Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh Afro, tačno katastrofa, ni da kreneš sada da ne čekaš više - a šta ćeš tamo, ovde si makar kući.
A sad čekaš kući da kreneš, tačno ko na iglama.

Ja došla na poso, rano ofkors, moram ići posle do plastičara da kupim zvono za okruglu tortu, danas pečem kore a sutra fil, za subotu.
Sutra puni dee godine :))))

Uh Afro, tačno katastrofa, ni da kreneš sada da ne čekaš više - a šta ćeš tamo, ovde si makar kući.
A sad čekaš kući da kreneš, tačno ko na iglama.

Ja došla na poso, rano ofkors, moram ići posle do plastičara da kupim zvono za okruglu tortu, danas pečem kore a sutra fil, za subotu.
Sutra puni dee godine :))))

..joooj srce malo vec deee godinice :heart:

...kaze meni Coki neko jutro...baba meni tata leko mls i znas ja sam tik (trk) kod mame...:lol: ocajna je bila celi dan sto joj je tata rekao mars, a ne bi nego
mu nije dala da odmori sekund sve mu stavljala prste u nos i usi :lol: pa nije mogao drugacije da se odbrani...

...pa zato mi se ni ne ide tako rano, sad sam cupala nausnice da ubijem vreme i da ne idem ko brkata zena, neka taman sad da se obucem polako i da krenem oko 9 dosta je to...

sretno afro:zag:
sto si cupala nausnice,sad niko nece znati da si forumasica

- - - - - - - - - -

meni je noc sa mamom bila katastrofa.mislim njoj je,mnogo m je tesko palo sto ne znam kako da joj pomognem.zato u sedam kad doruckuje,cila i vesela,kao da nista nije bilo,samo cvrkuce.i patosira se u san

sretno afro:zag:
sto si cupala nausnice,sad niko nece znati da si forumasica

- - - - - - - - - -

meni je noc sa mamom bila katastrofa.mislim njoj je,mnogo m je tesko palo sto ne znam kako da joj pomognem.zato u sedam kad doruckuje,cila i vesela,kao da nista nije bilo,samo cvrkuce.i patosira se u san
Kod bolesnih i slabo pokretnih ljudi je problem što se naspavaju preko dana, pa im onda noću sve smeta. :sad2:
Ali, izdrži se sve. Kada prođe, pomisliš da i nije bilo tako teško.
Pozdrav za tebe i mamu. Čuvaj je, srećna si dok je imaš.
Srećno afro, da dobro podneseš terapiju.

Kod bolesnih i slabo pokretnih ljudi je problem što se naspavaju preko dana, pa im onda noću sve smeta. :sad2:
Ali, izdrži se sve. Kada prođe, pomisliš da i nije bilo tako teško.
Pozdrav za tebe i mamu. Čuvaj je, srećna si dok je imaš.
Srećno afro, da dobro podneseš terapiju.

u pravu si :zag: a i ja se brzo regenerisem,sto puta sam pala,potonula,sto puta sam za jako kratko vreme bila na nogama,nasmejana
zahvalna sam na tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back