Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
došla od čika zube...čekam da mi se olabavi vilica od anestezije...
ali sad sam mirna godinu dana...
sin se totalno oslobodio strah aod zubara..uspela sam ...:zskace:

..bravo, ja sam jednu cerku lako i brzo vrlo malu oslobodila tog straha, stariju nikad nisam uspela, mada ide redovno i nema srecom dan danas ni jedan ni popravljan zub a njoj je 33-ca godina, sreca njena sto ima bas kvalitetne zube....ja se plasim sta ce biti sa mojim zubima posle svih ovih terapija,s ve su mi osetljiviji na sam dodir cetkice, a o malo tvrdjoj hrani da ne pricam....a trebalo bi tu svasta nesto da se radi, vidim bas....samo mi treba dobar i strpljiv stomatolog koji se susretao sa ovakvim pacijentima, jos pritom da nije skup...ima li takvih nemam pojma...

ja se skoro napalio kod zubarke...imala novu asistentkinju :rumenko:

slokiiiiiii...:zag:

pa i ja volim da idem kod mog čika zube...:prstic:
pa kad mi se nadvije onako nad mene,ihhhhh

- - - - - - - - - -

..bravo, ja sam jednu cerku lako i brzo vrlo malu oslobodila tog straha, stariju nikad nisam uspela, mada ide redovno i nema srecom dan danas ni jedan ni popravljan zub a njoj je 33-ca godina, sreca njena sto ima bas kvalitetne zube....ja se plasim sta ce biti sa mojim zubima posle svih ovih terapija,s ve su mi osetljiviji na sam dodir cetkice, a o malo tvrdjoj hrani da ne pricam....a trebalo bi tu svasta nesto da se radi, vidim bas....samo mi treba dobar i strpljiv stomatolog koji se susretao sa ovakvim pacijentima, jos pritom da nije skup...ima li takvih nemam pojma...

moj je sjajan...a cenovnik im je iz 2015 godine...baš sin slikao da ima

- - - - - - - - - -

moj je sjajan...a cenovnik im je iz 2015 godine...baš sin slikao da ima

...nemam pojma koliko je sta ovde, sve intervencije sam radila u selu dok mi je mama bila ziva, a tamo su cene bar 3x nize nego ovde...sad nisam bas sposobna da putujem do tamo, a ni ne bi bilo pozeljno da se rade neka recimo vadjenja i kojesta sto moze izazvati krvarenja zbog hemoterapije...a niko ne kaze da se zubi srede pre pocetka primanja iste...posle kazu ne bi bas valjalo....ludaci ludi....koristim najmeksu cetkicu i opet imam utisak da mi je svaki zub nekako osetljiv na dodir :(

Tako kod nas ima jedna zubarka sa veeeelikim sisama
Kazu ona kad ti popravlja zube nasloni sise na tebe
Svi muski idu kod nje :lol:

izabrao sam ovu jer je brza i efikasna
...i ima velke sise :rumenko:

- - - - - - - - - -

gile :zag:

vish...dadoste mi ideju da bacim pogled na pdf zdravlje
...i poslusham utiske o kolonoskopiji :rotf:

...evo sedim i razmisljam kako mi je grozna tisina u kuci od jutros od kad mi ode ono malo pile koje je poraslo u vec pravu devojcicu....i koliko mi je zao sto nismo mogle vise da iskoristimo vreme koje je bila ovde, jer se drugog dana vec razbolela, donela neki virus sa sobom, pa je savladala uzasno visoka temperatura 40,5 :eek: pa trci po lekarima jedan celi dan...posle smo se nakako borile, cak smo kad nije bilo temp.,isle malo i na vazduh da prosetamo po parku da udahne malo cistog vazduha...ali nije to, to...zelela sam da odemo i na klizanje i u pozoriste i svuda nekug, ali dzaba moje zelje :(

...spakovala stvari sutra za bolnicu i tako....jos da se istusiram i spakujem ranije u krpe, mada necu pre 9h ici tamo..dosta im je da dodjem tad ionako mi nece vaditi krv pre 10-11h ima da zakovrnem od gladi do tad....:aha:

..a vi kako ste, jesam li vam nedostajala bar malo ;)

Jesi. :)
Steta za malenu, ali bitno je da je ozdravila.
A ti se drzi. :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back