Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
odo odspavat
nece ovo sranje od papira sto cekam danas uopce : (((
nece ovo sranje od papira sto cekam danas uopce : (((
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, izvinjavam se, nije da ih mrzi, ne voli ih, a to je opet emotivna veza. Jer da si ravnodušan bilo bi ti svejedno da li ćeš proći kroz Hr ili ne i ne bi imao stav nemam ja tamo šta da tražim.
Da ne bude da smo mi izuzetak, i drugi se tako ponašaju. Kad je Hrvatska pobijedila Englesku neki (irski) pabovi su davali besplatna pića jer im je bilo drago da je Engleska izgubila. To je ono što meni nije jasno, da svoju energiju trošiš na one koje ne voliš i da te raduje nečiji neuspjeh.

pokušavam da spakujem stomak negde dok malo sedim najzad kod moje kućice,
ako ste operisali slepo crevo, proverite to da vam u jednom trenutku ne pukne kao meni,
pakao sam prošla zbog tuđeg loše odrađenog posla
a jeste i smešno, dva komada to je naša nada![]()

nije ni trebalo da bolucka jer je izvađeno pre 10 godina u D.Mišoviću,
u prošlu subotu počnu bolovi u stomaku, odem u ponedeljak u bolnicu, zadrže me na posmatranju, u utorak hitna operacija,
jedva živu glavu izvukoh, bukvalno....cirkus i ludilo![]()

fala Minka, dokaz niz Dunav ode, a dokaz imam, probudila sam se usred operacije pod narkozom i osetila i čula
to samo meni može da se desi![]()

Sedim i kljucam glavom,sad je kasno da se spava,a tesko da cu izdrzati celo vece
Isla sam da prosetam bobija,na apoteci pise 42 stepena.a meni neka jeza
Il sam se pokvarila ja il njihov termometar
Inace urnisu me gosti....sa kojima ja ne treba da imam ista.
Zale se na svasta,traze svasta,tuzakaju jedni druge
Ja samo prevrcem ocima![]()

Ово ти је, изгледа, први пут?
У тим годинама, Смоки?
Да издајеш собе![]()
Pa ne izdajem ja.ja sam dala drugarici,ona dovodi goste,cistacicu,vodi racuna o posteljini...problem je sto sam ja tu,a ona kod svoje kuce ili na poslu

Svaka čast nogometašima, savršeno tovare naše autošoviniste...Naravno, u crnom dresu.
Kažu da je sve vreme tokom parade bio u tom autobusu sa igračima, na njihov poziv.
Ipak nešto nedostaje, njihove forumske obožavateljke, da im se nađu Eli, Stelica i ostale, da uveličaju skup, možda i da zajedno nešto otpevaju... 
Predivan doček. Veličanstveno.Ipak nešto nedostaje, njihove forumske obožavateljke, da im se nađu Eli, Stelica i ostale, da uveličaju skup, možda i da zajedno nešto otpevaju...
![]()

Sedim u dvoristu dezuram sa psima i odmaram posle vecere
Opet pada kisa ubi ovo vreme u pojam