Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, izvinjavam se, nije da ih mrzi, ne voli ih, a to je opet emotivna veza. Jer da si ravnodušan bilo bi ti svejedno da li ćeš proći kroz Hr ili ne i ne bi imao stav nemam ja tamo šta da tražim.

Da ne bude da smo mi izuzetak, i drugi se tako ponašaju. Kad je Hrvatska pobijedila Englesku neki (irski) pabovi su davali besplatna pića jer im je bilo drago da je Engleska izgubila. To je ono što meni nije jasno, da svoju energiju trošiš na one koje ne voliš i da te raduje nečiji neuspjeh.

@nadovez
Odreagovala sam iz revolta (punmiqforumskefinoce)... jer nije svejedno koje reci se koriste (zbog njih izbijaju ratovi, ljudi ne pricaju godinama, ujedaju se forumasi medjusobno - da bar hoce za d00pe)..na forumu je to konstantna praksa, sport takoreci ..odbija generalno jer izbija sva prljavstina iz ljudi.. a sad :stavljamruzicastecvikeinaforumuodsadpanadaljevidimsamoonostisemenidopada:

pokušavam da spakujem stomak negde dok malo sedim najzad kod moje kućice,

ako ste operisali slepo crevo, proverite to da vam u jednom trenutku ne pukne kao meni,

pakao sam prošla zbog tuđeg loše odrađenog posla

a jeste i smešno, dva komada to je naša nada :zcepanje:

pokušavam da spakujem stomak negde dok malo sedim najzad kod moje kućice,

ako ste operisali slepo crevo, proverite to da vam u jednom trenutku ne pukne kao meni,

pakao sam prošla zbog tuđeg loše odrađenog posla

a jeste i smešno, dva komada to je naša nada :zcepanje:

:eek:

Откуд сад ћораво цревце, Недо?

Ниси се жалила да те болуцка.

nije ni trebalo da bolucka jer je izvađeno pre 10 godina u D.Mišoviću,

u prošlu subotu počnu bolovi u stomaku, odem u ponedeljak u bolnicu, zadrže me na posmatranju, u utorak hitna operacija,

jedva živu glavu izvukoh, bukvalno....cirkus i ludilo :lol:

nije ni trebalo da bolucka jer je izvađeno pre 10 godina u D.Mišoviću,

u prošlu subotu počnu bolovi u stomaku, odem u ponedeljak u bolnicu, zadrže me na posmatranju, u utorak hitna operacija,

jedva živu glavu izvukoh, bukvalno....cirkus i ludilo :lol:

Ма, паметни су Јапанци, они то кврцну одмах по рођењу, ко ће да га чека да само кврцне :lol:

Бар сам тако чула...

Е, па, желим ти брз опоравак, и да тражиш доказ да су га овог пута извадили :zper:

Poslednja izmena:
Sedim i kljucam glavom,sad je kasno da se spava,a tesko da cu izdrzati celo vece
Isla sam da prosetam bobija,na apoteci pise 42 stepena.a meni neka jeza
Il sam se pokvarila ja il njihov termometar
Inace urnisu me gosti....sa kojima ja ne treba da imam ista.
Zale se na svasta,traze svasta,tuzakaju jedni druge
Ja samo prevrcem ocima :lol:

Sedim i kljucam glavom,sad je kasno da se spava,a tesko da cu izdrzati celo vece
Isla sam da prosetam bobija,na apoteci pise 42 stepena.a meni neka jeza
Il sam se pokvarila ja il njihov termometar
Inace urnisu me gosti....sa kojima ja ne treba da imam ista.
Zale se na svasta,traze svasta,tuzakaju jedni druge
Ja samo prevrcem ocima :lol:

Ово ти је, изгледа, први пут?

У тим годинама, Смоки?

Да издајеш собе :lol:

Pa ne izdajem ja.ja sam dala drugarici,ona dovodi goste,cistacicu,vodi racuna o posteljini...problem je sto sam ja tu,a ona kod svoje kuce ili na poslu

Издајеш своју кућу, бре, Смоки :lol:

После се љутимо кад људи бирају кога ће примити у кућу...

Макар и на 10 дана.

IMG_20180716_190411.jpg

Dodjoh s posla.
Ove moje čavke na šljaci se tope ko da su od voska, ubi ih 33,8 stepeni na suncu (oko 27-28 u hladu).Naše forumašice bi volele da im je 27-28 stepeni, da se malo rashlade.
Ja im kažem da probaju malo sex na ovu vrućinu, da vide kako je to lepo kad znojava tela klizaju jedno na drugom, pa se usapunjaju :per:
One prevrću očima. Ebga, ne znaju šta valja, a neće da probaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back