Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi nam nisu braća, ali za razliku od naših suseda i većine ostalih "saveznika", nikad nisu ratovali protiv nas, nikad nam nisu klali žene i decu, nikad nas nisu bombardovali... šta više, da nije bilo Rusa pitanje bi bilo šta bi se desilo sa nama u Prvom svetskom ratu. Mislim da je razumljivo zašto su ljudima oni malo draži od ostalih.

A Srbi nisu ubijali Hrvate? :lol:
Dajte ne sprdajte se...
Meni kad je brat koji je bio u tom ratu, jednom prilikom, nicim izazvan, pricao sta su radili... zeludac mi se okrenuo
I taj razgovor u zivotu necu zaboraviti...

PS. Moj tata je hrvat, tj.baba i deda su sokci a to su valjda hrvati :lol: tako kazu... a svi rodjeni ovde... sva rodbina ovde, nemamo ni jednog rodjaka u hrvatskoj... niti je iko od nas ikada bio u hrvatskoj... :lol:
Ja mrzim rat, nema razlike u srbin hrvat, samo dobar los... glupi ratuju, pametni samo upravljaju... ;)

Sedim u dvoristu dezuram sa psima i odmaram posle vecere
Opet pada kisa ubi ovo vreme u pojam

Уживај у ленчарењу, боли те уво за кишу :D

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da legnem,a prosao me je umor.sutra ustajem u sest,idem opet u bd u katastar.ako mi kazu da mi fali neki papir ,citajte me u novinama

Ти на првој, они на последњој, у читуљама :lol:

Predivan doček. Veličanstveno. :ok: Ipak nešto nedostaje, njihove forumske obožavateljke, da im se nađu Eli, Stelica i ostale, da uveličaju skup, možda i da zajedno nešto otpevaju... :lol:

Kad sam ja rekla da podržavam takve pjesme? Nisam ni znala ko je to na slici. Kao što sam rekla, takvih ima na obje strane i oni me ne interesuju, nemam ih među prijateljima. Evo, ne znam ni jednu njegovu pjesmu, ali prva smatram da je sramota ako su dozvolili da im on pjeva na dočeku nacionalističke pjesme koje pozivaju na mržnju i ubijanje.

Kad sam ja rekla da podržavam takve pjesme? Nisam ni znala ko je to na slici. Kao što sam rekla, takvih ima na obje strane i oni me ne interesuju, nemam ih među prijateljima. Evo, ne znam ni jednu njegovu pjesmu, ali prva smatram da je sramota ako su dozvolili da im on pjeva na dočeku nacionalističke pjesme koje pozivaju na mržnju i ubijanje.

E, ti i tebi slične persone bi da imate malo pameti ćutale, javio bi se osećaj stida, ali pošto ste ti i tebi slični operisani i od pameti i od stida sad pričate pričice, a i dalje ste agresivni prema onima koji su vam ukazivali kakva je budalaština podržavanje onih koji su osvedočeni šovinisti, mračnjaci, klerofašisti. Bilo je da smo mrzitelji, budale, šta sve ne, kad ono čika Tompson na dočeku nogometaša, kao šlag na tortu, što konačno sve govori o vama, tako da ja ne bih više tupio.

E, ti i tebi slične persone bi da imate malo pameti ćutale, javio bi se osećaj stida, ali pošto ste ti i tebi slični operisani i od pameti i od stida sad pričate pričice, a i dalje ste agresivni prema onima koji su vam ukazivali kakva je budalaština podržavanje onih koji su osvedočeni šovinisti, mračnjaci, klerofašisti. Bilo je da smo mrzitelji, budale, šta sve ne, kad ono čika Tompson na dočeku nogometaša, kao šlag na tortu, što konačno sve govori o vama, tako da ja ne bih više tupio.

Meni ti djeluješ agresivno. O uvredama u ovom postu da ne govorim. Još ćeš ti da određuješ ko će da šuti, a to da si ti etalon za pamet da ne spominjem.

Nikad nisam rekla da podržavam sve što je njihovo i da mi se sve sviđa kao što je Freya pokušala da propagira, a sad i ti, kao ili sve ili ništa. Imam dovoljno godina da znam da nije u životu sve crno niti bijelo i da ti koji pozivaju na ubijanje su loši ljudi, pa ma koje nacije bili. Oni su loši, a ne cijela nacija. Očito je tebi, tako pametnom, problem to da shvatiš.

Kako tako pametan ne umiješ sam to da uradiš?

Drugo, na tvom vratu nikad ne bih ni bila, a ti si taj koji meni proziva što se ne javim, pa kad se javim opet ne valja.

Treće, rekao si da "ne bi više tupio", a i dalje tupiš. Dakle, nisi ni od riječi.

Biće da si ti taj koji je bolestan. To se zove projekcija. Toliko si zaluđen Thompsonom, da ćeš dobiti neko odlikovanje kao najveći fan. Kao što sam rekla, ne znam ni jednu njegovu pjesmu, a ti izgleda cijeli repertoar.

Nego, zašto i dalje tupiš, kad si rekao da ne bi dalje? Da li ti uvijek tako držiš obećanja?

Ja odmah konstatovah da si operisana od stida, to je bila opservacija, nikakvo vređanje, eto i ti sama to potvrđuješ, tebi je osećaj stida stran. A imala bi čega da se stidiš, ko god isprati ovih dana tvoje postove na ovoj temi može se u to uveriti. Nikakva agresija prema onima koji ti na to ukažu te ne može oprati. Samo ispadaš smešna.

:)))))) Da se prekrsti čovek i levom i desnom...

Pa ne znam ko je za žaljenje, ja bih rekao da je to rezervisano za slepe poštovaoce ustaških dželata, a tu i ti spadaš curo, danima ti ljudi ukazuju na to, a ti do besvesti guslaš na naopaku intonaciju, pri tom su svi ti drugi ovakvi i onakvi, a ti jadna ispravna i puna ljubavi, tolerancije i razumevanja... prema endeha koljačima i njihovim sledbenicima...

Meni ljudi pokušavaju da ukažu? Ti vidiš samo one koji se slažu sa tvojim mišljenjem, kako "neslepo" od tebe. Ja "guslam", a ti prije 10 postova rekao da ćeš prestati da tupiš, a tupiš li ga tupiš.

Niti sam jadna, niti mi znaš godine, niti sam puna tolerancije i razumijevanja. Evo, nekog kao tebe mogu da tolerišem samo na forumu, uživo ne bih podnijela takvu osobu u svom okruženju duže od minut. Vjerotavno ni toliko ne treba da bi se vidjelo sa kakvom osobom se ima posla.

Eto vidiš, a ja sam baš nasuprot tebi naoružan strpljenjem i razumevanjem, bilo ko drugi bi odustao od priče sa tompsonerijom, jedini sam ostao da se natežem sa tobom u ove sitne sate.
Pa zabrinuo bih se kad bi se desilo da me ustašija gotivi, tako da te sasvim razumem... :))))

Ne tupi nego trci po karte, rasta ima koncert :zkez:

U pravu si za prvi deo rečenice, ali i za drugi, međutim... Pisao sam ti na viber, ali gospodža ne želi da se javi. Zašto, nemam pojma. Lepo ti rekoh da prvo idemo na Beerfest za metar dana. I bez kuknjave kako je seljana i da ne piješ pivo (ima za tebe gusti sokovi, a biće i neka pljeskavica).

Za sada su tu Yu grupa, R. čorba i dr N. Karajlić, a ako bude Van Gog sledi ti i šećerna vuna. Pusti mi poruku da ne pišem više ovako javno i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back