- Poruka
- 17.475
Naravno, u crnom dresu.
Kažu da je sve vreme tokom parade bio u tom autobusu sa igračima, na njihov poziv.
Bio je,naravno u crnoj kosulji.Nije predvidjeno da pjeva ali mogu da se kladim da ce se oriti Cavoglave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, u crnom dresu.
Kažu da je sve vreme tokom parade bio u tom autobusu sa igračima, na njihov poziv.

Kako neko reče na tviteru, ovakav doček u Zagrebu se ne pamti još od ulaska Vermahta u grad.![]()
Kako neko reče na tviteru, ovakav doček u Zagrebu se ne pamti još od ulaska Vermahta u grad.![]()

Rusi nam nisu braća, ali za razliku od naših suseda i većine ostalih "saveznika", nikad nisu ratovali protiv nas, nikad nam nisu klali žene i decu, nikad nas nisu bombardovali... šta više, da nije bilo Rusa pitanje bi bilo šta bi se desilo sa nama u Prvom svetskom ratu. Mislim da je razumljivo zašto su ljudima oni malo draži od ostalih.

tako kazu... a svi rodjeni ovde... sva rodbina ovde, nemamo ni jednog rodjaka u hrvatskoj... niti je iko od nas ikada bio u hrvatskoj...
Sedim u dvoristu dezuram sa psima i odmaram posle vecere
Opet pada kisa ubi ovo vreme u pojam
Trebalo bi da legnem,a prosao me je umor.sutra ustajem u sest,idem opet u bd u katastar.ako mi kazu da mi fali neki papir ,citajte me u novinama

Predivan doček. Veličanstveno.Ipak nešto nedostaje, njihove forumske obožavateljke, da im se nađu Eli, Stelica i ostale, da uveličaju skup, možda i da zajedno nešto otpevaju...
![]()
Kad sam ja rekla da podržavam takve pjesme? Nisam ni znala ko je to na slici. Kao što sam rekla, takvih ima na obje strane i oni me ne interesuju, nemam ih među prijateljima. Evo, ne znam ni jednu njegovu pjesmu, ali prva smatram da je sramota ako su dozvolili da im on pjeva na dočeku nacionalističke pjesme koje pozivaju na mržnju i ubijanje.
E, ti i tebi slične persone bi da imate malo pameti ćutale, javio bi se osećaj stida, ali pošto ste ti i tebi slični operisani i od pameti i od stida sad pričate pričice, a i dalje ste agresivni prema onima koji su vam ukazivali kakva je budalaština podržavanje onih koji su osvedočeni šovinisti, mračnjaci, klerofašisti. Bilo je da smo mrzitelji, budale, šta sve ne, kad ono čika Tompson na dočeku nogometaša, kao šlag na tortu, što konačno sve govori o vama, tako da ja ne bih više tupio.
))))) Kako ste vi tompsonovci bolesni, pa to je strašno...
)))
))))) Da se prekrsti čovek i levom i desnom...
)))Ne tupi nego trci po karte, rasta ima koncert![]()