Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja mislim da se nisu dovoljno potrudili i iscrpeli sve mogucnosti, kauc mora da ostane :lol:

:lol: a jes greota, bas je lep i uklapa mi se
Pricao mi bivsi cimer da je radio u jednoj robnoj kuci i dostavljao namestaj. Kaze ljudi ne izmere i zaglavi se kauc u vratima. I oni ostave zaglavljeno u vratima:sad2: i odu

- - - - - - - - - -

A i ja sam trebala da uzmem slobodan dan, ostavila sam ovog coveka koji ima civavu (to sve govori) da ceka majstore.

- - - - - - - - - -

ja predlažem da za nas par Troja plati avionske karte da skoknemo da joj unesemo kauč u stan...

nemaju bre oni pojma kako se unosi kauč kroz nemoguće situacije....:ljutko:

Moze:zper: Imam mesta za dvoje, plus jedan na kaucu kad unesemo

Pricao mi bivsi cimer da je radio u jednoj robnoj kuci i dostavljao namestaj. Kaze ljudi ne izmere i zaglavi se kauc u vratima. I oni ostave zaglavljeno u vratima:sad2: i odu

- - - - - - - - - -

A i ja sam trebala da uzmem slobodan dan, ostavila sam ovog coveka koji ima civavu (to sve govori) da ceka majstore.

sada sam tek sigurna da kauc moze da udje, ne daj im da ga vracaju :malav:
a lepo sam ti rekla jos jutros pravac kuci i unosi kauc :lol:

Ja ne bih znao na mac os ni sa pripadajućom tastaturom.
Je li istina što pričaju da je bolji od windowsa?

Ma zajebi nema bolje od wina
Ja sam stara garda, dize mi se kosa na glavi od ovog mac os
Evo sat vremena me hebe nece se poveze sa serverom, koleginica iskljucila greskom kad je odlazila, sve nam je poremetila, al na winu ja znam sta da kliknem, a ovo gowno pojma nemam
Kolega podesio i sad napokon mogu da nastavim
Znaci pizdim od ovog maca
Kapiram da vremenom kad naviknes je ok, ja sam jos u procesu upoznavanja i ljuti smo neprijatelji trenutno :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Moze:zper: Imam mesta za dvoje, plus jedan na kaucu kad unesemo

više od troje ljudi ti i ne treba za unošenje kauča...iz iskustva pričam...
kroz kakve smo sve uglove unosili kaučove,bre ti englezi ni za kauč nisu...pih

Ma zajebi nema bolje od wina
Ja sam stara garda, dize mi se kosa na glavi od ovog mac os
Evo sat vremena me hebe nece se poveze sa serverom, koleginica iskljucila greskom kad je odlazila, sve nam je poremetila, al na winu ja znam sta da kliknem, a ovo gowno pojma nemam
Kolega podesio i sad napokon mogu da nastavim
Znaci pizdim od ovog maca
Kapiram da vremenom kad naviknes je ok, ja sam jos u procesu upoznavanja i ljuti smo neprijatelji trenutno :lol:

To je samo navika, videces za mesec dana

..bio majstor iz sbb-a...kao da podesi nesto pa me ubedjivao da kupim neki paket, navodno je ovo malo sto imam, pa eto da mozete da vratite program nazad, mislim se idi
bre ne gledam ove tekuce, a ne da trazim i gledam sta je bilo juce...ocu kako necu, evo sve trcim..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back