- Poruka
- 122.217
Ono kad si na mac os a klasicna tastatura winova
Ovo je zabavno
Ovo je zabavnoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je zabavno
Ono kad si na mac os a klasicna tastatura winovaOvo je zabavno

Ono kad si na mac os a klasicna tastatura winovaOvo je zabavno
ulazi kroz vrata..to nije problem..ako sam dobro razumeo kod nje je problem sto posle tih vrata ide zid a duga vrata su ulevo i krut kauc ne moze da se savije jer treba pod uglom da udje u sobu.Ovo ulazi bez problema ako su vrata 80 cm, a plafon 2,5m
Ako nije na rasklapanje i noge mogu da se odšrafe, onda možeš sama da ga uneseš.

ma jok..zakazala obuku nekom mukici koji ce sad da oseti trojinu svu nakupljenu energiju od kauca![]()

ma jok..zakazala obuku nekom mukici koji ce sad da oseti sav hejt nakupljen od kauca![]()

Ma ja nisam ni bila kuci, ostavili smo deckovog kolegu,pa njegovog decka da sedi i ceka.
Ma kad nisu oni uneli, ne moze sigurno... Rekli su da ce da mi vrate pare, to im nije u interesu
- - - - - - - - - -
Ne odgovara na mejl kad je slobodan za trening![]()

uzima slobodan dan, a ti Trojo giljaj sama

Trojo, nadji nov stan![]()
a kako si uopste unosila raniej namestaj?
ili je ovaj duzi nego prethodni?
kako li ces crna trojo bracni krevet da uneses![]()

ulazi kroz vrata..to nije problem..ako sam dobro razumeo kod nje je problem sto posle tih vrata ide zid a duga vrata su ulevo i krut kauc ne moze da se savije jer treba pod uglom da udje u sobu.
Ha ha
Ne staj mi na muku. 30 000 funti samo porez ako ocu da kupim
- - - - - - - - - -
Krevet sam vec unela, bile su zalbe da to nije pravi bracni krevet ovde na forumu![]()

tepisi su u hodniku zgrade
Evo ubacite mi kauctepisi su u hodniku zgrade
![]()

)))))Pitanja:
1) koliko je širok glavni ulaz?
2) koliko su široka prva vrata?
3) koliko su široka druga vrata?
4) Koliko su široki hodnici?
5) Koliko je visok plafon?
Jedino ukoliko je hodnik tako mali da ne mogu da se okrenu u njemu
- - - - - - - - - -
Meni se jako dopao kauč i baš želim da ga imaš, moramo smisliti rešenje)))))