Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakvo opšivanje jel nešto u f šopu neki rad?
Aha, paths (putanje) u fotosopu, vektorima odsecas delove slika
Crtas ih po objektima na slici
To se onda salje dalje grafickim dizajnerima da rade sa tim delovima sta im volja, rade razne kompozicije sa tim...
Problem je sto je pipav posao a meni ruka jos nesgurna, pa me zezaju kolege kakva mi je faca dok to radim, sva se unesem u ekran samo sto ne udjem u njega :lol:
Zaboravim da trepnem
A danas me zadesilo samo paths da radim, obicno ima kombinaciju slikam nesto, pa nesto retusiram, pa neki paths...onda je lakse kad je raznovrsno

Poslednja izmena:
Ja cu ovu moju majku stvarno poceti da prangijam po guzici :ljuta:
Sve instrukcije koje dam u vezi macke ona prekrsi
Mala je mota oko sape kako.joj se cefne, ova samo udovoljava
Pravi srranje na kraju
I tako od prvog dana, cim mene nema kuci na par sati ili dana eto belaja
Malu da bijem necu, al ova matora nije zasticena svojom slatkocom :mmmm:

ja ti lepo kažem a ti mi ne veruješ...nema tog kauča kojeg MI ne možemo uneti kroz bilo koja vrata...:rtfm:

Kod mene jednom bila situacija da ne moze glomazan orman da se zaokrene i unese u prostoriju...i kaze muz - stalno ti padaju na pamet nemoguce stvari. Ok , kazem, sama cu. Dve prostorije izlaze na zajednicku veliku terasu, vrata od terase siroka...i lepo izguram orman kroz jednu sobu sve do terase, zaokrenem ga tamo i uguram u drugu sobu, isto kroz vrata od terase, namestim lepo gde je trebalo da bude smesten i gotovo. Vidis kako moze. :lol:

kuham :kuvar5:
digla krake

mogla bih uz veceru da zavrsim ferdinanda
tv smeh.gif

Ja cu ovu moju majku stvarno poceti da prangijam po guzici :ljuta:
Sve instrukcije koje dam u vezi macke ona prekrsi
Mala je mota oko sape kako.joj se cefne, ova samo udovoljava
Pravi srranje na kraju
I tako od prvog dana, cim mene nema kuci na par sati ili dana eto belaja
Malu da bijem necu, al ova matora nije zasticena svojom slatkocom :mmmm:

šta kaeš, slatka matoja? koje godište? :rumenko:

Kod mene jednom bila situacija da ne moze glomazan orman da se zaokrene i unese u prostoriju...i kaze muz - stalno ti padaju na pamet nemoguce stvari. Ok , kazem, sama cu. Dve prostorije izlaze na zajednicku veliku terasu, vrata od terase siroka...i lepo izguram orman kroz jednu sobu sve do terase, zaokrenem ga tamo i uguram u drugu sobu, isto kroz vrata od terase, namestim lepo gde je trebalo da bude smesten i gotovo. Vidis kako moze. :lol:

Proći će Proja s kaučem ko ja s vožnjom

Dobro jutro, jel svi u Srbiji samo viber koriste?
Morala da sam da ga skinem i sad pokusavam da organizujem sastanke za svadbu. Da vidimo kako im to ide, jer za dopise preko mejla nisu culi, jos uvek ja bih rekla

- - - - - - - - - -

Imam neki dosadan projekat nad glavom, rok mi je do kraja marta. Danas je cilj da apdjejtujem 20 komada! Inace sam najebala na kraju meseca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back