Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I da, naravno. Nista ne moze da se uradi preko mejla i poruka:lol:

Ne bi verovala do koje mere to ide.
Kad je trebalo da produžim licencu sve sam morala telefonom da obavim jer gospoda u komori ne umeju da upotrebljavaju računare, šta li..
Na kraju kad sam sve obavila, dostavila im dokaze o uplati i sva tražena dokumenta preporučenom pošiljkom nedelju dana kasnije pošaljem mail da ih pitam da li je sve kako treba samo mi nisu odgovorili. Ni a ni be ni mu ni ništa ni mrš u ***** (sori bambi), prosto neverovatno.

- - - - - - - - - -

Hvala :9

Pa tamo je trenutno 30 stepeni :lol:

Vodi i mene, kuvaću ti, ukusnije nego mužu, obećavam :))))

Kad je trebalo da produžim licencu sve sam morala telefonom da obavim jer gospoda u komori ne umeju da upotrebljavaju računare, šta li..
Na kraju kad sam sve obavila, dostavila im dokaze o uplati i sva tražena dokumenta preporučenom pošiljkom nedelju dana kasnije pošaljem mail da ih pitam da li je sve kako treba samo mi nisu odgovorili. Ni a ni be ni mu ni ništa ni mrš u ***** (sori bambi), prosto neverovatno.

- - - - - - - - - -

Ти ниси чула кад је један у комори укључио компјутер, а овај скочио на њега и ујео га?

Од тад више не користе те опасне справе.

Било је таквих напада и у другим органима.

- - - - - - - - - -

Stvarno strasno
Ja posaljem poruku da zakazem sastanak i kazem tu sam 3 dana od do, kad vam odgovara. Oni posalju zovite nas kad dodjete:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back