Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
bas te briga, na odmoru si 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nestoo lepo? Pa ja mogu o svojoj svekrvi da kazem samo nesto najlepse, a mogla bi do sutraa da pricam!
To je zena zmaj! Kao druga mi je majka. Uvek na raspolaganju, uvek tu za savet i pomoc. I pored povremenih problema uvek je nasmejana ������ Nije neki namcor i obozavam da se salim zajedno sa njom. Da pricam, razmenjujem anegdote, ideje, predloge, sale, situacije, volim da ogovaram sa njom i ponekad tracarim ������ Jer sve mi zene to radimo, a sa njom je najsladje ������ Sa njom nikad nije dosadno i iskreno, sto vidim kod vecine nije slucaj, volim da provodim vreme sa njom ������ uvek je puna prica, anegdota i stvarno unosi uvek pozitivnu energiju u prostoriju u kojoj se nalazi ������ Pravi jedan devojcurak ������
Pored ovog mog, ima jos jednog sina i muza.. a najposlusniji je pas Bobi ������ Svaka joj cast kako uspevaaa sve to da postigne, a da opet nije neko ko se stalno zali i kuka za sve!!
Etooo ja bih htela da joj se ovim putem i zahvalim na nekim stvarima!
HVALA sto si uvek fina prema meni,
HVALA sto me ne diras kad vidis da sam nervozna,
HVALA sto mi uvek pomazete i sto uvek mogu da racunam na vas,
HVALA sto ste mi kuvali ruckove, prali stvari...,
HVALA sto uvek kazete svoje misljenje ali nenamtljivo,
HVALA sto se ne ljutite sto nekad zaboravim da vam vratim cinije i po vise od mesec dana ������,
HVALA sto znate da me zagrlite i utesite kada je to potrebno,
HVALA sto nekad ubijate bube umesto mene jer se ja straaasnoo plasim ������,
HVALA sto me uvek informisete kada je novi popust u DM-u,
HVALA sto mi govorite da stavim kapu, jer je napolju hladno,
HVALA sto ste uvek iskreni sa mnom ma koliko ta istina nekad zna da povredi,
HVALA sto mi svaki put kazete da sam lepa kada se spremim za izlazak,
HVALA sto pored svih problema vi se uvek smejete,
HVALA sto ste takvi kakvi jeste, sa svim manama i vrlinama, jer takvi kakvi ste, meni ste savrseni!
Kada odete na neko letovanje, zimovanje ili kraci izlet.. brojim dane kad cete se vratiti, jer veomaa brzo pocinjete da nedostajete, kuca bez vas nikada nije ista!!
HVALA vam jos jednom sto me tretirane kao svoje rodjeno dete, kao svoju cerku!
I HVALA VAM NA SVEMU!
Da sam mogla svekrvu da biram, ni sama bolju ne bi mogla da izaberem ������
VOLIM VAS PUNOO PUNOOO!!!

Joj gundj, ne mogu da se rasanim, ubi me pritisakKoje simbole je stavljala pa se ne vide????
Izmedju redova - baba, dosadna si, gledaj svoj zivot...

uzmi malo kokishke hihi
crtu sa crte![]()
crtu sa crte![]()

isuse kak si razuzdana!
Kad god ovo napises ja umrem od smeha