електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
To mi rekoše već da se optika čisti najbolje alkoholom. Al' jbbš mi se ako znam gde mi je alkohol medicinski, a onog pitkog više nema..![]()
Немој алкохолом, оштетићеш пластични рам (ако је од пластике).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi rekoše već da se optika čisti najbolje alkoholom. Al' jbbš mi se ako znam gde mi je alkohol medicinski, a onog pitkog više nema..![]()
Ako imas antireflex stakla onda si naebala
ja sam samo jednom u zivotu kupila naocare sa antireflex staklima i nikad vise
nikad nisam mogla lepo da ih ocistim![]()
Немој алкохолом, оштетићеш пластични рам (ако је од пластике).
čistim kučeća govna
isro se nasred pitchka mu materina
Imala sam neke dve opcije. Ja izabrala skuplju, jer kao ide i kad dugo vremena provodiš na računaru. Šta god da je, više me frustrira, naočare će mi nabiti dioptriju. Ja da ih očistim ne mogu. Već počinjem da se pitam da l' sam nesposobna.
- - - - - - - - - -
Al' hvala, probaću, pa šta prvo upali.
- - - - - - - - - -
Šta alkohol može plastici?

Razumem juznjacki jer sam ziveo okruzen Vranjancima, neko vreme.
Kakav je to kulturoloski sok bio kad sam sa ikavice, dosao na mesavinu srpskog, bugarskog i turskog.
Ali vic kao vic, i nije neki hajahaha

Pa zar ona ne ume da se zabavi sama? Nije bas toliko mala bre![]()

Ume ali neće
Koristi bre baraba što se brinem oko nje![]()
![]()

Mnogo se bre zaebavas Damo...moja komsinica je ostala trudna posle 5 godina braka i dve neuspesno iznete trudnoce...rekli joj da miruje i ona bukvalno ustaje samo do toaleta.
Pretrpi se bre jos 8 nedelja pa posle vitlaj kol`ko hoces.
Podvikni tom detetu i ne ustaj!![]()

), treba imati strpljenja 
Čudim se kako je njoj sad temp. 35.5![]()

MM i moja cerka uvek imaju toliko...kad imaju preko 36,vec imaju temperaturu![]()
- a da vidite šta je Maki napravila odmah... haos 

Juče nije imala ispod 36.7, a ne preko 39.2 - zato me ovo baš začudilo.
Inače stigo nam paket - tetka mi kupila sto za lap top koji onda mogu da koristim u krevetu- a da vidite šta je Maki napravila odmah... haos
Znači ne mrzi me, ima sad da postavim i fotku![]()

Probali da setamo kejom...oces mucak...setamo mi al seta nam i zemlja...noge vode svoju politiku u svadji su sa mozgom
Bezi kuci
Lezimo slomljeni ko da nas je traktor pregazio