Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retko fin decko

ne znam ga
samo prenosim utiske nekgo ko je sinoc gledao predstavu

vratile se iz setnje sa dzuletom..volimo da se guramo na prednjem sedistu :heart:

12736866_10206818617722990_779828173_o.jpg

ako gledate kad su cvetale tikve, moj drug sinoc zaspao..kaze nevidjeno dosadno uradjena predstava sa bikovicem

Egocentricni,bahati,bezobrazni namcor prazan kao mozak starlete.

Ako neko ima dete koje ga gotivi treba prvo ta osoba da mu pridje i vidi u kakvom je stanju da se dete ne istraumira.

Hbt izlazi po izvesnim klubovima,ovamo satro fin lik i satro ful stejt.

od kad smo apdejtovali javu danas (sama trazil) od tad celo popodne jjebe hard radi na 99% :dash:
djubrad i ako je stavljeno da ne instalira na mozili amazon neki dodatak ipak je instalirao...i od tad mira nemamo
kad upalim chrome onda nema da ludi
hebem ti sta li su ubacili pa je pobrljavilo
izbrisah mozilu i taj njen amazon dodatak, sad furam na chrome da vidim sta se desava....miran je sve mu normalno radi
kod j nevezano dal mu radi mozila ili ne ludi hard, tresti crveno
dal je moguce da je java ubacila neki problem

posserem ti se u nove tehnologije, kako nesto apdejtuju tako zajebu stvar vecito...meni sokocalo treba da olaksa zivot a ne da ga zakomplikuje

- - - - - - - - - -

pa? zima je normalno je da se razboli
vece je, sad ce da joj raste
ako udari na 38 i vise daj joj paracetamol...klasika

Maaaaaa... :dash: ne mogu da odmorim ovako nikako... :sad2: na kraju ću opet zaglibiti bolnicu :roll:

zasto ne bi mogla
neka legne i gleda crtace il sta vec oce.....
ti lezi i odmaraj, nema sta da vilenis oko nje, ionako i ona mora da lezi, nije kao da sme da ide napolje ili da divlja po kuci, mirovanje i kraj
leskarite u duetu gledajte nesto
ima dovoljno godina da razume kad mama moze i kad ne moze da je zabavlja

- - - - - - - - - -

sve ok radi od kad sam na chromu
sta pokupi mozila jjebem je da je jjebem

pa desava se to sa mozilom, da uzme sav ram. i trajalo je to jedno mjesec dana, dok nisu izbacili apdejt.
od tada vise ne koristim mozilu nesto posebno, vecinom operu. hrom isto ima bagova brdo, zna isprazniti bateriju, njega obavezno deinstaliram sa svih uredjaja koji imaju baterije :))

pa desava se to sa mozilom, da uzme sav ram. i trajalo je to jedno mjesec dana, dok nisu izbacili apdejt.
od tada vise ne koristim mozilu nesto posebno, vecinom operu. hrom isto ima bagova brdo, zna isprazniti bateriju, njega obavezno deinstaliram sa svih uredjaja koji imaju baterije :))

ja sam zbog bagovanja na chromu presla na mozilu, jos pre par god na starom kompu jos.....primetih da mozila voli vise da jede ali ok je bilo
danas kako se apdejtovala i ona i java i ubaci mi neki amazon meni ma sve otislo do djavola....potpuno pobrljavilo
j tvrdi da nije to, da ima neki dublji problem, cackao je win forume probao svasta ali neuspesno
ja kad sam deinstalirala mozilu i aj njen amazon smirilo se
ono sto kazu po forumima je da je bag na win 10 i da se mnogima desvalo ...ali da niko nema resenje
nista mi nije jasno
ako se opet ponovi zvacu servisere da vidim znaju li sta je
jjebo dan kad sam ubacila win 10 :evil: od tad mira nemam

Gledam snimak pacova kako maltretira mačku, tj. kako je juri po kući, a ona beži.. i sad razmišljam da uzmem pacova...

- - - - - - - - - -

Opcija sa psima velikih rasa nije upalila.. kad je dobermana koji mrzi mačke uspela da prevaspita za sedam dana... nemam pojma.. možda bi pacov stvarno odradio posao.. pa ja bih to samo snimala i smejala se dok ne izvrši samoubistvo.

zasto ne bi mogla
neka legne i gleda crtace il sta vec oce.....
ti lezi i odmaraj, nema sta da vilenis oko nje, ionako i ona mora da lezi, nije kao da sme da ide napolje ili da divlja po kuci, mirovanje i kraj
leskarite u duetu gledajte nesto
ima dovoljno godina da razume kad mama moze i kad ne moze da je zabavlja

Kamo sreće da i ona leži mirno :lol: ceo dan se igra... i non stop nešto traži... ležala sam ukupno oko 3h danas, eto da se pohvalim :mrgreen: ostatak sam većinu sedela :aha: good enough!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back