Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd isprixaj neki da vidim.:)

Ош један на мом језику, ако не разумеш, превешћу ти :zper:

Шетају момак и девојка, и дечку се припишки.

Окрене се лево, десно, нигде никог, поред пута фино жбуње, извади алатку и таман да крене, из жбуна извири наборана рука и још наборанија фаца.

Пита бака: Синко, ја сам стара, да ми даш малко да га пипнем, па могу и да умрем...

Бегај, бре, бабо, нормална ли си?

Молим те, синко, деда откад умреја, а ја сам била поштена удовица. Само јемпут да пипнем, па мож' и да се мреје.

Шта ће момак, жао му бабе, можда јој је то последње у животу, приближи се мало, а баба га зграби обема рукама, почне да га дрмуса, па викне:

Туј ли се моча, у купине :evil:

Ош један на мом језику, ако не разумеш, превешћу ти :zper:

Шетају момак и девојка, и дечку се припишки.

Окрене се лево, десно, нигде никог, поред пута фино жбуње, извади алатку и таман да крене, из жбуна извири наборана рука и још наборанија фаца.

Пита бака: Синко, ја сам стара, да ми даш малко да га пипнем, па могу и да умрем...

Бегај, бре, бабо, нормална ли си?

Молим те, синко, деда откад умреја, а ја сам била поштена удовица. Само јемпут да пипнем, па мож' и да се мреје.

Шта ће момак, жао му бабе, можда јој је то последње у животу, приближи се мало, а баба га зграби обема рукама, почне да га дрмуса, па викне:

Туј ли се моча, у купине :evil:
Razumem juznjacki jer sam ziveo okruzen Vranjancima, neko vreme.:)

Kakav je to kulturoloski sok bio kad sam sa ikavice, dosao na mesavinu srpskog, bugarskog i turskog.:)

Ali vic kao vic, i nije neki hajahaha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back