eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
u svoja 4 zidaStizem kuci
Sad cu da gundjam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u svoja 4 zidaStizem kuci
Sad cu da gundjam
Sve.jesi li ista razumela
Otkud znas da nisam?a sto ga nisi procitala?

Upravo i ja pijem takav. Tako najviše volim.Направила Нес после 100 година, са врелим млеком, да се угрејем.
Мени млеко са кафом одавно не прија. Али се нама на послу грејање гаси викендом и понедељком у 6 пали. А данас није. Топлије је напољу него унутра.Upravo i ja pijem takav. Tako najviše volim.
Eto, a ja osim nes kafe i produženog espresa sa mlekom ne pijem nista drugo, ne prija mi.Мени млеко са кафом одавно не прија. Али се нама на послу грејање гаси викендом и понедељком у 6 пали. А данас није. Топлије је напољу него унутра.
sta bi sa onim strendzerima?Gledam sliku na bilbordu i ne verujem, ladno je van fokusa... ovo je treci bilbord za kratko vreme na kome su fotke bez fokusa
Tako je to kad klijent oce da prodje jeftino![]()
Idem na razgovor ove nedeljesta bi sa onim strendzerima?

malo bolestanSrtedoje je ziv ???
Nije emigrirao ?
o jeah
malo bolestan![]()
.... 

Te carape oko vrata ako je upala grla.malo....
ajd neka rakija neki caj neki dobar vuneni gunj i da ponovo vedris i oblacis
i vunene carape![]()

Jel gotov testament?malo bolestan![]()

Namazi medom taj deo što ide na grlo.oko vrata ide oblog od komovice![]()
Sad jos kad bi mi neko rekao gde da kupim ono čudo što se lepi na zid i ram da ne kucam čekićem po zidovima, samo ću nagraditi i zidove i ruke.У Веру. Тј. Џамбу.Danas čim sam videla sunce, izadjoh napolje, sad došla. Uradila neke fotke iz Rima da uramim, neke sa N i K krštenja sa ostalom decom i mojom decomSad jos kad bi mi neko rekao gde da kupim ono čudo što se lepi na zid i ram da ne kucam čekićem po zidovima, samo ću nagraditi i zidove i ruke.
Valja li to čemu? Može li da drži ram 30x40cm?У Веру. Тј. Џамбу.
То и јесте једна од најбитнијих ствари у животу.Kakve prijatelje imam auu ljudi... ovo se retko nalazi.... malo blago
Ne ide mi nista u zivotu, ali ubola sam premiju kad su najblizi prijatelji u pitanju![]()