Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da al sad je nezgodacija u ova moderna vremena
Ne znas je l prica sam sa sobom ili u neku bubicu sa nekim
Ja se tako utripujem kad vidim u kilima prica covek a sam je.... Pa mi treba par sekundi da ukopcam da on to sa nekim prica na vezi....
E deco u moje vreme kad je covek pricao sam u kolima znacilo je da ili peva uz radio ili je lud :deda2: ovo sad ne znas vise ko sta radi

Da al sad je nezgodacija u ova moderna vremena
Ne znas je l prica sam sa sobom ili u neku bubicu sa nekim
Ja se tako utripujem kad vidim u kilima prica covek a sam je.... Pa mi treba par sekundi da ukopcam da on to sa nekim prica na vezi....
E deco u moje vreme kad je covek pricao sam u kolima znacilo je da ili peva uz radio ili je lud :deda2: ovo sad ne znas vise ko sta radi
Ništa ovaj jutros nema osim flaše alkohola u ruci i neke gadne agresije u glasu,nisam razumjela šta priča,španski valjda.

Jao juce smejanje sa domarim u firmi
Doso po savet kiji monitor da kupi, i sad caskamo
Pita de mi je onaj moj sto je dolazio po mene, ne vdja ga
Reko iha pa taj dobio sut kartu jos u januaru, nisi apdejtovan
Ozbiljno! Pa sta bi, jel neki majmun?
Reko na kvadrat
Ma teraj bre te idiote, sta ce ti to, ti si pametna zena, sta ti bi da se zeznes?!
Ih, pa moram malo i ja da se zajebem, bilo pa proso
E mamicu im, mnogo bre debila ima, kakvi su to ljudi, pazi se, ti si divna zena, ja bih te na dlanu cuvao i mazio i pazio
:rotf:
reko i zvao djole djoka
:rotf:

Domar kraljina ❤️ :rotf:

Немам воду од јуче. Иза зграде је рупа коју студирају, ево гледам их и псујем. Прво су рекли да ће бити синоћ у десет, затим ујутро а најновије је да не знају. Цистерне нема.

п.с.
На сву срећу бидон од 6 литара Макси воде је само 100 д.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back