Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одгледала предиван филм "Писмо Брежњеву". Старији од мене а све је исто као сада. Дивна прича за јесењу недељу о беди и нади, о сновима, о лицемерју- квази бризи и слободи, поквареној пропаганди и срећи за оне који јој одолевају, о срцу :)
Ja sam taj film gledala dva puta.
A bio mi nekako bezveze,ali opet sam ga gledala dva puta.🙂

Код мене та камера осамдесетих буди неки осећај, неку носталгију. И прија ми за хладније време.
Da,djeluje kao neki stari film.Ali nekako ubija neka atmosfera beznadja engleskih radnickih slojeva...gore je nego rusko beznadje i turobnost.🙂
Ali film nekako vuce da ga gledas iako nema neku specijalnu radnju,glumce,ni srecan kraj.

Ne postoji horoskop u kom ja mogu biti djevica, sem ako su od danas djevice neodlucne, povrsne i tako to:lol:
Госпођица ми сад објашњава да је то за оне рођене 2011. наовамо... кромпирићи неће да се буне, немају појма каже :rotf:
А она старија целе 4 године, матора...

• Haha
Reactions: Red
Одгледала предиван филм "Писмо Брежњеву". Старији од мене а све је исто као сада. Дивна прича за јесењу недељу о беди и нади, о сновима, о лицемерју- квази бризи и слободи, поквареној пропаганди и срећи за оне који јој одолевају, о срцу :)
Nemoj sestro ziv ti ja to da gledamo, pa to imamo u rl svaki dan

1699791501166.jpeg

Звала ме другарица после у шетњу, на кафу и колаче. Она поједе 300 гр чоколаде ко од шале. Када идемо на сладолед прво узме шампиту као предјело :lol:
И видех ово, тачно нас две!

Звала ме другарица после у шетњу, на кафу и колаче. Она поједе 300 гр чоколаде ко од шале. Када идемо на сладолед прво узме шампиту као предјело :lol:
И видех ово, тачно нас две!

Jao kako se zove porcija sastavljena od sampite i sladoleda?
U ciniju se razmaze sampita po obodu, a u centar ide sladoled
Zaboravila sam naziv

Sad sam negdje vidjela taj film i zaboravila na kom kanalu a htjela sam da gledam. Gdje si gledala?(opasno zaboravljam u zadnje vrijeme)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back