Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Саћу вам напишем, што само ја да се траумирам...
Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе :sad2:
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...
Kad vec pomenu crve...juce idoh do crkve da upalim svijece.I sad,znate kako izgleda ono gdje se pale svijece,pijesak i voda i otopljeni vosak.
I sad u toj vodi kao neko sitno trunje.Pogledam ja malo bolje,nije trunje,nego se mrda i krece.:roll:
Nisu ni crvici,ne znam sta bi moglo biti,i otkud u toj vodi.Nikad to nisam do sada vidjela.

Mi imamo jezeve u dvoristu.Ali mozes da ih vidis samo nocu i to izuzetno rijetko.Gdje budu po danu,pojma nemam.
1.jpg

Mi smo u kg imali svako vece istu scenu
Jezevi u tranzitu kroz dvoriste, a aska (labrador) kidise da im objasni cije je dvoriste.
Onda krece lajanje i velika svadja, dere se na njih ko blesava, leci frustracije sto joj nos nastrada kad god proba da ih gricne...
Onda mi izlecemo sa lopatama da ih spasavamo, pa jezeve na lopatu preko ograde kod komsije
:lol:

Kad vec pomenu crve...juce idoh do crkve da upalim svijece.I sad,znate kako izgleda ono gdje se pale svijece,pijesak i voda i otopljeni vosak.
I sad u toj vodi kao neko sitno trunje.Pogledam ja malo bolje,nije trunje,nego se mrda i krece.:roll:
Nisu ni crvici,ne znam sta bi moglo biti,i otkud u toj vodi.Nikad to nisam do sada vidjela.
Larve komaraca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back