- Poruka
- 132.044
Znam samo kulturne.jel znaš onaj kd je zeko naguzio lisicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam samo kulturne.jel znaš onaj kd je zeko naguzio lisicu
Mi imamo jezeve u dvoristu.Ali mozes da ih vidis samo nocu i to izuzetno rijetko.Gdje budu po danu,pojma nemam.Да живим у кући мамила бих јежеве да имам около.
Mi imamo jezeve u dvoristu.Ali mozes da ih vidis samo nocu i to izuzetno rijetko.Gdje budu po danu,pojma nemam.
Kad vec pomenu crve...juce idoh do crkve da upalim svijece.I sad,znate kako izgleda ono gdje se pale svijece,pijesak i voda i otopljeni vosak.Саћу вам напишем, што само ја да се траумирам...
Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...
Divna tema!Naravno, pricam o parazitima generalno.
rekla sam ja njemu da treba da se prenikuje u Zenski PetkoВрати ник, не можеш ти против Таба, обузео те![]()
Mi imamo jezeve u dvoristu.Ali mozes da ih vidis samo nocu i to izuzetno rijetko.Gdje budu po danu,pojma nemam.

Ovo drvo ima vrlo diskutabilan nos

Larve komaracaKad vec pomenu crve...juce idoh do crkve da upalim svijece.I sad,znate kako izgleda ono gdje se pale svijece,pijesak i voda i otopljeni vosak.
I sad u toj vodi kao neko sitno trunje.Pogledam ja malo bolje,nije trunje,nego se mrda i krece.
Nisu ni crvici,ne znam sta bi moglo biti,i otkud u toj vodi.Nikad to nisam do sada vidjela.
To je drvo, nema ono ponos metlajo.Ovo drvo ima vrlo diskutabilan nos![]()
Зовите ме Џејн!
Синоћ…Mi imamo jezeve u dvoristu.Ali mozes da ih vidis samo nocu i to izuzetno rijetko.Gdje budu po danu,pojma nemam.
Мени личи на ђумбирOvo drvo ima vrlo diskutabilan nos![]()

IzvinteTo je drvo, nema ono ponos metlajo.

Ti si domacica zena, zdrava ishrana i to...Мени личи на ђумбир![]()

Боги сања и снове остварујеЈа маштам о огромној тераси где ћу да гајим свашта и правим велика окупљања са друштвом, да се дружимо и једемо под звездама.

Нииијееее, он је наша другарицаrekla sam ja njemu da treba da se prenikuje u Zenski Petko
midlim da se naljutio na mene

Jel to kazes i kad ti se frajkan skine?Мени личи на ђумбир![]()

Ниси ти џабе метла, тренутно без дршке изгледаTi si domacica zena, zdrava ishrana i to...
Ja sam... Khm...![]()

Sredoje se nikad ne ljuti.rekla sam ja njemu da treba da se prenikuje u Zenski Petko
midlim da se naljutio na mene