Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2023-07-24-00-03-04-254_com.google.android.apps.photos.jpg

mmmddAAAAA :D :D

Што ово ниси писао када су сваки дан обавештавали о броју мртвих? Дупли стандарди. Срам вас било! Вас који водите овај форум. Одједном сте просветљени.
hoces da ti nadjem postove gde sam jos tad pisao da se nisam vakcinisao i da ne verujem da vakcina pomaze?
cak su mi neki u odgovorima pisali da je neko drugi to napisao da bi modovi obrisali.
zaista mislis da sam licemer koji nema mooda da kaze ono sta misli?

hoces da ti nadjem postove gde sam jos tad pisao da se nisam vakcinisao i da ne verujem da vakcina pomaze?
cak su mi neki u odgovorima pisali da je neko drugi to napisao da bi modovi obrisali.
ne mora
verujemo ti

meni zao tog preplasenog sveta
jadni sad ko kucici ostavljeni reze sa zubicima od 2 mm u nemoci

Није ствар у теби лично него у политици форума. Људи су дословно малтретирани, и то од стране застрашених. Или потплаћених. Свеједно.

kako moze prirodno da bude za umerenu kontinentalnu klimu
cak i na nivou fenomena i ispada nije realno da se dva puta desi
a ne tri puta....

znaci ja kaonormalno svesno, obrazovano i inteligentno ljudsko bice koje ima oci da vidi nmg da dozvolim da mi neko prica za gomwo da je bajadera

kako moze prirodno da bude za umerenu kontinentalnu klimu
cak i na nivou fenomena i ispada nije realno da se dva puta desi
a ne tri puta....

znaci ja kaonormalno svesno, obrazovano i inteligentno ljudsko bice koje ima oci da vidi nmg da dozvolim da mi neko prica za gomwo da je bajadera

Okej desi se.... Jednom u 10 godina... Ali tri dana zaredom... Tajfun dune i odnese sve živo i to je to... Ne tutnji deset dana zaredom.
Kod nas da ima jakih vetrova ima, pogledaj Zrenjanin. Tu je počelo da duva from the dawn of time i nije prestajalo do sada i tu ima ozbiljnih naleta. Ali takvo ponašanje vetra za taj kraj je specifično.

Хахаха... Слушам јутрос неког типа како је доказано да се утицало на климатске услове још током вијетнамског рата, да се војска онеспособи за одбрану. И то је као тако. Тачка. Али све друго, што се тренутно дешава је теорија завере.
Јбт, исти су убеђени да је човек био на Месецу и у конзерви се вратно назад али не и да се може утицати на климу.

Okej desi se.... Jednom u 10 godina... Ali tri dana zaredom... Tajfun dune i odnese sve živo i to je to... Ne tutnji deset dana zaredom.
Kod nas da ima jakih vetrova ima, pogledaj Zrenjanin. Tu je počelo da duva from the dawn of time i nije prestajalo do sada i tu ima ozbiljnih naleta. Ali takvo ponašanje vetra za taj kraj je specifično.
ne mozes da poredis juzni banat koji je poznat kao vetrovit kraj i ove menmejd katastrofe

Хахаха... Слушам јутрос неког типа како је доказано да се утицало на климатске услове још током вијетнамског рата, да се војска онеспособи за одбрану. И то је као тако. Тачка. Али све друго, што се тренутно дешава је теорија завере.
Јбт, исти су убеђени да је човек био на Месецу и у конзерви се вратно назад али не и да се може утицати на климу.

Na klimu se već utiče, betonizacijom.
A ako možeš samo promenom temperature da dovedeš do vetra (prosta priča sa smenom toplog i hladnog vazduha), što ne bi mogao sa nekom raketom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back