- Poruka
- 50.344
Imam auto za tebeJa sam ukljucila grejanje, pada kisa zima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam auto za tebeJa sam ukljucila grejanje, pada kisa zima
Па неће. Урадиш тест.ja ove godine izglda i necu na more ako budu trazili vakcinu![]()
Pa da prođem ko koleginice sa druge teme s molerima, neka, ću čekam, ovog znam...zovi iz drugog mesta
snadjes se![]()
Kakav autoImam auto za tebe![]()
Protiv besnila?ja ove godine izglda i necu na more ako budu trazili vakcinu![]()
a nema karantina? samo test i ako si ok ulazis u grcku?Па неће. Урадиш тест.
Мислим да је тако. Мењају сваки час.a nema karantina? samo test i ako si ok ulazis u grcku?
Zaglavilo grejanje, non stop bije vruće.Kakav auto
A sto se nisi vakcinisao do sad ako si planirao putovati hbta nema karantina? samo test i ako si ok ulazis u grcku?
Dođi kod mene, ja ću bazen da napunim ispred kuće, na radost celog sela. Ponesi klimu, vakcina i test ne treba.ja ove godine izglda i necu na more ako budu trazili vakcinu![]()

Reci mu, da ne moram ja!Иначе, Табе, ужасно си друштвено неодговоран!
sto bi kvinsi rekla ovo je intimno pitanjeA sto se nisi vakcinisao do sad ako si planirao putovati hbt
Posalji ovde to vreme ziv ti ja izginusmo!Ja sam ukljucila grejanje, pada kisa zima
udjem ja u prodavnicu svaki put sa maskomReci mu, da ne moram ja!
Sigurno ni masku ne nosi ispravno ili, ne daj bože, uopšte! Ccccc!
izvini..onaj ko drzi flase u predsoblju dve nedelje je drustvemno visoko odgvoranИначе, Табе, ужасно си друштвено неодговоран!
Verovatno nije planirao putovanje pa sad mu dobrodosao izgovor...pa ko ga ne zna...A sto se nisi vakcinisao do sad ako si planirao putovati hbt
I ja! Imam bar deset u torbi, jakni, džepovima...udjem ja u prodavnicu svaki put sa maskom![]()
Како си с почетка кренуо са оним кесама у ходникуudjem ja u prodavnicu svaki put sa maskom![]()
на крају ниси тако страобалан ни испао.
Sreća pa ga ti znaš!Verovatno nije planirao putovanje pa sad mu dobrodosao izgovor...pa ko ga ne zna...

Pa nemam pojma ne pratim sto nisi, ali ako si planirao ici van onda si znao da treba, nema sad kuku kako custo bi kvinsi rekla ovo je intimno pitanje
salu na stranu..vec sam objasnjavao zasto nisam do sad..

ja uvek krenem silovitoКако си с почетка кренуо са оним кесама у ходникуна крају ниси тако страобалан ни испао.
![]()
A ti?Sreća pa ga ti znaš!![]()