Софија
Legenda
- Poruka
- 54.760
Мислим да вреди. Мој субјективни утисак је да се доста људи пробудило. Бар у нашој срдини.Не вреди Софија. Не мислим само на ово, на свашта, знаш већ и сама. Узима маха, скрећеш пажњу и испадаш глуп, мрзитељ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да вреди. Мој субјективни утисак је да се доста људи пробудило. Бар у нашој срдини.Не вреди Софија. Не мислим само на ово, на свашта, знаш већ и сама. Узима маха, скрећеш пажњу и испадаш глуп, мрзитељ...
idi kupaj sePoljubis me u dupe hehe
Rimuje se
Morala sam![]()
da da, tako neki pametni izjavise kako prdezi krava menjaju klimuM
Moze da se utice naravno
Sve sto radimo utice na klimu
Sve sto radimo SVI MI
Јесте. Многи признају да су насели. Само да не наседну опет.Мислим да вреди. Мој субјективни утисак је да се доста људи пробудило. Бар у нашој срдини.
Послаћу ти нешто на Вајбер, не може да се копира овде.Мислим да вреди. Мој субјективни утисак је да се доста људи пробудило. Бар у нашој срдини.
Јесте, твој декан и проф. Милиновић лупетају.nije dobar link.
inace ljudi pa makar i masinci vole da loopaju oko harpa.
harp ima drugu ulogu nego sta pricaju.
to kao sto pricaju i da umiru prtice po srbiji zbog 5g mreze a realnost je da u celoj srbiji postoji samo jedna 5g bazna stanica u istrazivackom centru na zvezdari a domet jedne stanice je oko 300m pa ti sad vidi koja gustina antena bi trebala da postoji da bi realno bilo to o cemu ljudi pricaju.
jako sam ljut na tebe zato sto si iznela netacnu tvrdlju da se ja drogiramPoljubis me u dupe hehe
Rimuje se
Morala sam![]()
Pa i ostecujuda da, tako neki pametni izjavise kako prdezi krava menjaju klimu
pa jedan prosecan vulkan koji eruptira izbaci vise stetnih gasova nego svo sagadjenje svih motora od izuma motora sa unutrasnjim sagorevanjem
koji bre gasovi kake fichke materine
Evooioo idem hehheeidi kupaj se
ne kazem da nisi u pravu ali ne kazem ni da si u pravuPa i ostecuju
To meso koje svi jedemo po pola kile na dan
Ne raste na drvetu
Ali nisu krave jedine
To je delic
Sece suma
Isusivanje reka, menjanje tokova
Fabrike, automobili, deponije
Imas milion stvari koje smo sjebali
I vi bi da zivite kao da nista takli nismo

pazi prodekan za nastavu je svojevremeno bio covek koji je pao doktoratЈесте, твој декан и проф. Милиновић лупетају.
Невероватан куриозитет од изјаве, морам признати.
ne postoje teorije zavera postoje samo zavere i faktiO sveta kravo ima li te
Sad cemo ozbiljnu diskusiju o harpu izgleda da imamo
Bude li mi krenuo gugl da mi zbog vas izbacuje teorije zavere svuda prebicu vas sve ko mace muskatle![]()
Rekla bih bas suprotnone kazem da nisi u pravu ali ne kazem ni da si u pravu
za tebe je to sve crno belo a nije ima malkice i sive izmedju crne i bele
Као да немамо и докторе који су докторате купили.pazi prodekan za nastavu je svojevremeno bio covek koji je pao doktorat
tako da..pusti ti strucnjake![]()
naravnoКао да немамо и докторе који су докторате купили.
pa sto me onda simpatises kad sam tako garav ko garavi sokakRekla bih bas suprotno
Najlakse je ljudskom mozgu okriviti jedan faktor
Kao i za sve inace
Zapravo treba krenuti od sebe kao pojedinca i svog mikrookruzenja
Kako za politiku tako i za ekologiju
Ovako sedis kod kuce
Citas neke clanke
Psujes harp
I zvuzvas plasticnu flasu vode i bacis je u prepunjeni kontejner
Za vikend nakupujes krpice u najku koje su sasili mali kosooki za dolar i sve kul
Mir u svetu
E dosta mi je
Odoh
Stvarno nismo notmalni
narocito ako si marko kraljevicdragi tabe i plug je za njivu pa mozes i put da ores
elde ?
Volim opaljene ljudepa sto me onda simpatises kad sam tako garav ko garavi sokak