Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих баш волела да чујем те аргументе, занима ме...
А мрзи ме да учим под старе дане :lol:
Matematika i fizika, lepo on to sve sklopio, a nije ni dosadan kad ga slušaš i postavljaš pitanja jedno vreme : )

Ma kod mene sve dozvoljeno, nek ljudi veruju u šta žele i nek se bave čime god, dok ne ugrožavaju treća lica. On to zna, pa je sebi dao na slobodu. Okej.

Matematika i fizika, lepo on to sve sklopio, a nije ni dosadan kad ga slušaš i postavljaš pitanja jedno vreme : )

Ma kod mene sve dozvoljeno, nek ljudi veruju u šta žele i nek se bave čime god, dok ne ugrožavaju treća lica. On to zna, pa je sebi dao na slobodu. Okej.
ja mislim da on troluje iz zabave i da je to bezobrazno i molio bih da mu zabodeš pesnicu u čelo

Причам о начину како је дувао.
У Београду је дувао на висини. Народ је ходао по улици. Знам, била сам у ауту све време.
У Новом Саду је чистио све пред собом. Од пода до врхова зграда.
Не улазим у то који је тип ветра, је л' исти или није. Не разумем се.
Само констатујем да је у Новом Саду био јачи и разорнији.
Moguće je zato što su sudarale dve vrsta vetra.
Ne razumem se u pravce i smerove
U toku dana je kao bio blag povetarac
U jednom momentu sve je stalo ni jedan list se pomerao nije, posle nekih 5minuta počeo je vetrić da duva i sitna kiša....
Posle 20ak min me zove ćera preko vibera i pokazuje šta se dešava kod njih(okolina Subotice).
Prekidam vezu i nepunih 5minuta kasnije samo odjednom nalet vetra da sam jedva ostala na mestu
Uletela sam u ulaz zgrade sekundu pre nego što je pala jedna grana meni iza leđa
Zvuk lomljave i fijukanje
I sve se odjednom zamračilo..

Pa patke se lako prepoznaju polovi muski zenski
Nisu nonbinari :lol:
Sad ću da napišem ono šta stvarno mislim.
Moj mozak je moguće zatucan, ostao u strogo podeljenom svetu sa dva pola, muški i ženski.
Potpuno ne razumem da jedna osoba može da bude nedefinisana i nikada to neću moći da razumem.
Do mene je, svet je normalan, samo se ja ne uklapam, a vala ni ne želim, ne treba mi takav haotičan.
Blago patkama, one znaju šta su i gde su.

Sad ću da napišem ono šta stvarno mislim.
Moj mozak je moguće zatucan, ostao u strogo podeljenom svetu sa dva pola, muški i ženski.
Potpuno ne razumem da jedna osoba može da bude nedefinisana i nikada to neću moći da razumem.
Do mene je, svet je normalan, samo se ja ne uklapam, a vala ni ne želim, ne treba mi takav haotičan.
Blago patkama, one znaju šta su i gde su.
Moze da misli da je nedefinisana, ne moze stvarno da bude nedefinisana
Osim ako ima klinefelterov sindrom recimo :lol:

nništa
:)
Screenshot_2023-07-23-23-17-46-623_com.google.android.apps.photos.jpg

Kazu da vjetar nastaje tako sto se planeta ne zagrijava ravnomjerno, kopno se brze zagrije od vodenih povrsina...a tokom noci, kopno se takodje brze rashadi od vodenih povrsina.

Topliji vazduh ide ka gore a hladniji dolazi na njegovo mjesto.

Ako mene lazu, lazem i ja vas. :lol:

Sve izbetonirasmo i nema vise suma i drveca oko gradova da sprijece nalete vjetrova.
Danas eko straza stavila jako lep i koristan video
Ulica i isto stepeni jedan letnji dan
Ali jedna ulica je puna drvca i hlada
A druga nema drveta
Razlika u temperaturi vazduha bude i do deset stepeni
Ne shvatamo mi uopste kakav uticaj imamo svakodnevno na sve

Чупање дрвећа које је забетонирано притом.
Да је неки физичар међу нама па да нам срачуна силу која је потребна да би се то десило.
Не знам, ја сам прошлог лета чистила двориште од шљивица које су израсле јер две године нисмо били.
То је немогуће ишчупати без допунског рада ашовом ики озбиљном мотиком.
Како ли је за ово?:lol:
Da li ste primetili da je korenje plitko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back