Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta smo sve dozivjeli i ko zna sta cemo jos...teorije zavjere su mala maca. 🙂
Uopste ne sumnjam u uplitanje ljudskog faktora u klimatske promjene.
tako je
i to nije stvar licnog misljenja nego stvar sposobnosti da sagledas realnost
desenzibilirani ljudi ne mogu da vide ono sto im je pred ocima

misljenje ima svako
ali sposobnost da uvidi i hrabrost da se sa tim suoci vec manji broj

Географски, овде такве олује немају довољно простора да се толико размахну, сем можда делом у Војводини.
Пре пар година у Хрватској се на мору први пут појавила пијавица.
Пре 2, 3 године у Војводини је забележено нешто слично.
Код нас синоћ није било страшно као у осталим крајевима, али је било јако непријатно.
Изгледа да су ударе мало ублажиле куће и густина објеката уопште.
И они снимци неба из Врбаса пре неки дан нису типични за наше подручје.
Имам 54 године и ово је заиста нешто потпуно ново, до сада гледано само у филмовима.
Да имамо оне америчке куће од папира, сад би и код нас били катаклизмични снимци.

Sve je to ok, ljudski uticaj na klimu itd, al nemojte samo padati na priču da se to namerno radi samo u Srbiji, od toga doživljavam nervne slomove. Moji tetka i teča, oboje akademski građani, on dr ona magistar prirodnih nauka sada u penziji, oboje toliko nekritički razmišljaju da mi se povraća. Tj ni ne razmišljaju već gutaju servirano.
Jeste, sve je ciljano za Srbiju, gore Grčka i Kanada, Sicilija se topi, vulkani na Islandu, Skandinavija popečurkala od kiša al to sve da se prikrije da im je krajnji cilj Kucura i Čurug

Sve je to ok, ljudski uticaj na klimu itd, al nemojte samo padati na priču da se to namerno radi samo u Srbiji, od toga doživljavam nervne slomove. Moji tetka i teča, oboje akademski građani, on dr ona magistar prirodnih nauka sada u penziji, oboje toliko nekritički razmišljaju da mi se povraća. Tj ni ne razmišljaju već gutaju servirano.
Jeste, sve je ciljano za Srbiju, gore Grčka i Kanada, Sicilija se topi, vulkani na Islandu, Skandinavija popečurkala od kiša al to sve da se prikrije da im je krajnji cilj Kucura i Čurug
Ne...ja mislim da je cijeli svijet obuhvacen.
Da li ste zaboravili koronu?
Sad je sve na svjetskom,a ne lokalnom nivou.
Sjeca li se ko nedavno pominjanja vanzemaljaca negdje u Americi?Sad se ucutali.
Price se smisljaju,i ne samo price,nego dogadjaji,pa se onda plasiraju.
Sta se htjelo sa pricom o vanzemaljcima?

Sad me strah da napišem da kakaovcu i kafi preti nestajanje i da će čokolada prestati da se proizvodi, a kafa pije. :besna:
Vraća se vreme cigure i Divke kao posle WW II.
Баш ме брига за чоколаду, али кафа :eek:
Па ја без тога не функционишем, имам ужасне главобоље...реци да се шалиш :sad2:

Баш ме брига за чоколаду, али кафа :eek:
Па ја без тога не функционишем, имам ужасне главобоље...реци да се шалиш :sad2:
Rado bih ja ali ima već par godina kako se priča o tome, gledala sam i dokumentarac.
Neće to biti tako skoro da se razumemo ali će biti.
Koliko se puta pričalo da čokolada više nema isti ukus, sve ima svoj razlog.
Izgleda da će krenuti i sa GMO kakaovcem, pa ćemo imati čokoladu s krilima, rogovima, puzeću, mogućnosti su beskrajne. :D

Poslednja izmena:
Кафа није напитак, то је ритуал.
За мене крајње интиман чин и врло водим рачуна о томе са киме је пијем.
Нисам нормална, јел' да :rotf:
Potpuno te razumem, ja u toku dana popijem 3, velike, kafa mi je stalno na stolu, u šolji pored lapa.
Svako ima svoj ritual kad je pije, kako, zašto, sve to razumem jer i ja tako radim.
Al nešto se još ne brinem jer će prava frka početi za nekih 30 godinica a mene tada neće biti il ću biti toliko dementna da mi neće nedostajati. :mrgreen:
Ovo je sebičan pogled na svet i komentar, priznajem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back