- Poruka
- 121.765
Trosis gorivo umesto da stedis cccci onda sam upalio pljugicu i pustio svarca dizel pauva
i malo ludovao u opstem ludilu
i tja mi fali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trosis gorivo umesto da stedis cccci onda sam upalio pljugicu i pustio svarca dizel pauva
i malo ludovao u opstem ludilu
i tja mi fali
nema nikakvih teorija zavere. to ne postojiDa razumem da se tripujete sa teorijama zavere
Ne bavim se tim glupostima
Pisem o prirodnim promenama koje su normalne na par hiljada godina
Sta smo sve dozivjeli i ko zna sta cemo jos...teorije zavjere su mala maca.Da razumem da se tripujete sa teorijama zavere
Ne bavim se tim glupostima
Pisem o prirodnim promenama koje su normalne na par hiljada godina
tako jeSta smo sve dozivjeli i ko zna sta cemo jos...teorije zavjere su mala maca.
Uopste ne sumnjam u uplitanje ljudskog faktora u klimatske promjene.
Floskule, knjiski primertako je
i to nije stvar licnog misljenja nego stvar sposobnosti da sagledas realnost
desenzibilirani ljudi ne mogu da vide ono sto im je pred ocima
misljenje ima svako
ali sposobnost da uvidi i hrabrost da se sa tim suoci vec manji broj
kome vi da je konj !?Floskule, knjiski primer![]()
Ne...ja mislim da je cijeli svijet obuhvacen.Sve je to ok, ljudski uticaj na klimu itd, al nemojte samo padati na priču da se to namerno radi samo u Srbiji, od toga doživljavam nervne slomove. Moji tetka i teča, oboje akademski građani, on dr ona magistar prirodnih nauka sada u penziji, oboje toliko nekritički razmišljaju da mi se povraća. Tj ni ne razmišljaju već gutaju servirano.
Jeste, sve je ciljano za Srbiju, gore Grčka i Kanada, Sicilija se topi, vulkani na Islandu, Skandinavija popečurkala od kiša al to sve da se prikrije da im je krajnji cilj Kucura i Čurug
Oni su stariji i iskusniji i znaju bolje.Ma moji tetka i teča jesu pa sam se iznervirala![]()
Баш ме брига за чоколаду, али кафаSad me strah da napišem da kakaovcu i kafi preti nestajanje i da će čokolada prestati da se proizvodi, a kafa pije.
Vraća se vreme cigure i Divke kao posle WW II.
I ja sam citala to za kakao.Nestasica na svjetskom trzistu.A vec su prestale da se proizvode "prave"cokolade.Cak mi i one koje su nekad vazile za odlicne,nemaju isti ukus.Sad me strah da napišem da kakaovcu i kafi preti nestajanje i da će čokolada prestati da se proizvodi, a kafa pije.
Rado bih ja ali ima već par godina kako se priča o tome, gledala sam i dokumentarac.Баш ме брига за чоколаду, али кафа
Па ја без тога не функционишем, имам ужасне главобоље...реци да се шалиш![]()
Odavno je kakao u krizi, vec par godinaSad me strah da napišem da kakaovcu i kafi preti nestajanje i da će čokolada prestati da se proizvodi, a kafa pije.
Kofeina imas i u drugim izvorimaБаш ме брига за чоколаду, али кафа
Па ја без тога не функционишем, имам ужасне главобоље...реци да се шалиш![]()
Касним ја, Кишна је зналаOdavno je kakao u krizi, vec par godina
Kasnis
A sta nije u krizi
Navikli smo
Odvratne su, blato je ukusnije.I ja sam citala to za kakao.Nestasica na svjetskom trzistu.A vec su prestale da se proizvode "prave"cokolade.Cak mi i one koje su nekad vazile za odlicne,nemaju isti ukus.
Не волим га у другим изворима, ја волим своје кафе. Разговоруше, будилице, умирушеKofeina imas i u drugim izvorima
Napisala sam to, ali ljudi ne vole da znaju pa nisam potezala tu priču a i nije bio trenutak.Odavno je kakao u krizi, vec par godina
Kasnis
A sta nije u krizi
Navikli smo
Potpuno te razumem, ja u toku dana popijem 3, velike, kafa mi je stalno na stolu, u šolji pored lapa.Кафа није напитак, то је ритуал.
За мене крајње интиман чин и врло водим рачуна о томе са киме је пијем.
Нисам нормална, јел' да![]()