Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad hebi ga ne znam koji su ti
Ja reko ako je linda da otrcim
Домаћи трговински ланац, или мрежа...има ознака на вратима маркета.
Имају много боље цене од свих, а од Линде и неупоредиво бољи квалитет.
Нашла сам списак фирми чланица, можда је нека из Бгд
Screenshot_20230720-204736.jpg

Па то мајке синова на брдовитом Балкану.
Мушкарце од 23 доживљавају као децу.
Имала сам скоро расправу са сестром на ту тему (а и она је мајка у сина) кад је деверовог сина од 25 год. назвала дететом (тачније:"Он дееете, ето, нешто нема среће с тим девојкама".)
Његова "несрећа" је пала у сасвим други план. :lol:
Па то...девојке са 23 су већ маторе, требало је да се удају, а момци са 23 су деца.
И још једном. Мрш.

Nisam upoznata sa tim lancem prodavnica

Sto se sinova i cerki tice, tvrdim da su mame muske dece posebna kategorija :malav: treba tuci i njih i njihove sincice obaska, sta su napravile
Sve vratiti proizvodjacu, tj mamici, pa batine, pa vaspitavanje iz pocetka :malav:

Metla za preCednika :cistinaocare:

Metlaja, imaš Per Su preko puta Linde, one kod Roma Company. Ona skroz nova zgrada.

Sto se sinova i cerki tice, tvrdim da su mame muske dece posebna kategorija :malav: treba tuci i njih i njihove sincice obaska, sta su napravile
Sve vratiti proizvodjacu, tj mamici, pa batine, pa vaspitavanje iz pocetka :malav:

Da.A jos ako imaju sina i kcerku...e,sin je tu na pijedestalu.
Koliko puta sam razmisljala kakva bih ja bila i da li bi mi bio bolji zivot da mi se bas toliko ugadjalo,koliko neke majke ugadjaju sinovima.To se granici sa ugadjanjem bozanstvu.Kcerkama ne ugadjaju ili bar ne toliko.Zato ja uvijek branim kcerke i kritikujem ih zbog razdvajanja djece.😀

Уђеш на Твитер, тоалет папир од чисте целулозе је закон, жена која живи у Енглеској у шоку што користимо бели, странци обожавају наш Перфекс, да ли сте знали...и то је и у свим новинама.
Па не могу више.
То и она жена од 39 која је занијела са дететом од 23, јадно дете, опајдара, а кад девојка од 18 затрудни са дедом од 80 то је љубав.
Мрш.
A meni se nekad cinilo da je zewa skupa, a sad nam znatno vise kosta i reciklirani.
I cudno da su na tom toalet papiru prije poceli stampati knjige nego su ga urolali

Koliko puta sam razmisljala kakva bih ja bila i da li bi mi bio bolji zivot da mi se bas toliko ugadjalo,koliko neke majke ugadjaju sinovima.To se granici sa ugadjanjem bozanstvu.Kcerkama ne ugadjaju ili bar ne toliko.Zato ja uvijek branim kcerke i kritikujem ih zbog razdvajanja djece.😀
Ne da mi se puno da pišem, ali niste u pravu bar što se mog odnos sa djecom tice. Vjerujem da nisam jedina.

Ne da mi se puno da pišem, ali niste u pravu bar što se mog odnos sa djecom tice. Vjerujem da nisam jedina.
Зен, да знаш да су поприлично у праву.
Можда ти ниси у тој категорији мајки, али има их ихај...од 3 колегинице које имају синове, 2 су квочке.
То није мали проценат :lol:

Ne znam sestro slatka, ali ovi produkti koje su napravile a koje vidimo oko nas, ne idu prilog tim mama nikako :lol: nesto su gadno zajebale

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back