Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad mi koleginica kaze da je kod njih bilo strašno i grmljavina i sve.
Kod nas,zaista nije.Nije bilo grmljavine,malo.
Bile su mi i neke saksije sa cvijecem napolju,nije nista oduvalo.Ali u okolnim selima je sve plastenike podiglo.Tako da vjerovatno jacina nije bila svugdje ista.Čak i u istom gradu.

Sad mi koleginica kaze da je kod njih bilo strašno i grmljavina i sve.
Kod nas,zaista nije.Nije bilo grmljavine,malo.
Bile su mi i neke saksije sa cvijecem napolju,nije nista oduvalo.Ali u okolnim selima je sve plastenike podiglo.Tako da vjerovatno jacina nije bila svugdje ista.Čak i u istom gradu.
u bg je bio haos

za 20 minuta voznje sam bio svedok konobara kod kapetanije koji je poleteo u vazduh drzeci suncobran a onda je suncobran otisao u pravcu parka prijateljstva preko reke a konobar nije
onda sam izbegavao grane od 3 metra koje je vetar nosio
onda mi je vetar razvalioi galeba ili neku drugu svetliju pticu od prednju tablicu
onda sam pored granja obilazio oboreno drvece
a jedno sam direktno u padu izbegao da ne padne na mene
na delu tog puta sam prosao i kroz nesto sto verujem da je bio manji tornado
onda sam dosao do dela puta na kome je drvo oborilo strujne vodove
i onda sam jos 40 minuta pokusavao da dodjem kod sretjne dobitnice kroz paralisan saobratjai

i sad cekam da mi kazu kako je to normalno i to je od nekakvih klimatskih promena koje ne postoje
a nije od harpa ili nekog drugog govneta

u bg je bio haos

za 20 minuta voznje sam bio svedok konobara kod kapetanije koji je poleteo u vazduh drzeci suncobran a onda je suncobran otisao u pravcu parka prijateljstva preko reke a konobar nije
onda mi je vetar razvalioi galeba ili neku drugu svetliju pticu od prednju tablicu
i onda sam jos 40 minuta pokusavao da dodjem kod sretjne dobitnice kroz paralisan saobratjai

i sad cekam da mi kazu kako je to normalno i to je od nekakvih klimatskih promena koje ne postoje
Moja koleginica iz Brckog kaze da su se kod njih prozori tresli i da nije to dozivjela nikad.
Nas je vjerovatno zakacilo "s coska".

u bg je bio haos

Није смешно али јесте овако описано :rotf:
Страшно је било јуче. Уништено је кола и кола, али хајде то, него када стабло падне на човека или дете, па језиво.
Летеше кровови, црепови. Јутрос дошла на посао, нама контејнер са столицама окренут за 90 степени.

ja sam postupio primenjujuci svoja mega znanja za prezivljavanje
i to
upalio sva 4 i maglinke da budem vidljiviji
ugasio klimu i radio da smanjim buku u njemackoj vozli naiboljoj vozli da bi cuo signaliziranje ostalih tupana ucesnika saobratjajne nepogode
zakljucao sva vrata da izbegnem slucajno otvaranje i narusavanje aerodinamike a i opste bezbednosti u vozli
prilagodio sam brzinu kretanja njemacke vozle od spore na delovima sa preprekama na putu u vidu oborenih stabala i srusenih snova ekonomskog tigra
do manijacki brze voznje pri prolasku pored goleme drvadi koja se povijala u pravcu mene i njemacke naibolje vozle
i pozvao sam sretjnu dobitnicu da javim svoju trenutnu lokaciju i planiranu rutu kretanja u slucaju za nedaj boze a i da se malo zabrine za mene
dakle u cilju drame i grljenja i masaze ledja kad dodjem.

20230720_091919.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back