Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put od 2014 sam pustila pink
Jedino gde nekad vidim sta se daje na tom nesrecnom kanalu je kod ivanovica i kesica ili na netu kad ih prozivaju
Elem, pustih slucajno i stala, ajde da vidim ovu nesrecnicu i njen jutarnji program i goste
Ovo je ozbiljno bolesno
Drzava nam sve vise lici na severnu koreju
Gostima instruisano sta ce da pricaju, voditeljka koja ne zna gde da gleda pre i sta da slusa sve, da li u bubicu sa rezijom, da li da pazi kako je kadrirana da joj sise ne izadju iz kadra, goste ne slusa jer mora da pazi vise na kako ona prica... ona bukvalno jadna ne zna sta radi

Tu jadnicu smo pre par god, dok se jos probijala, fotkali, tad je jos bila u procesu pecanja onog nesrecnika od sada bivseg muza, opusteno ona o tome brblja dok je fotkas, krstili smo se svi... Mislis samo jedan u nizu pacijenata klijenta... Kad ne lezi vraze maloj uspeo plan, udade se za njega, rodila dete i razvela se, iskorostila veze, onako kako je planirano...
Ko je ludji, mi koji joj se smejemo ili ona
Bice da smo mi

Poslednja izmena:
Samo pomfrit i koktu... Bruka znam :aha:
Nemam apetit, em sam dobila em imam temperaturu
Uzmi pusku ubi me
45327_w.jpg

z:mrgreen:

Prvi put od 2014 sam pustila pink
Jedino gde nekad vidim sta se daje na tom nesrecnom kanalu je kod ivanovica i kesica ili na netu kad ih prozivaju
Elem, pustih slucajno i stala, ajde da vidim ovu nesrecnicu i njen jutarnji program i goste
Ovo je ozbiljno bolesno
Drzava nam sve vise lici na severnu koreju
Gostima instruisano sta ce da pricaju, voditeljka koja ne zna gde da gleda pre i sta da slusa sve, da li u bubicu sa rezijom, da li da pazi kako je kadrirana da joj sise ne izadju iz kadra, goste ne slusa jer mora da pazi vise na kako ona prica... ona bukvalno jadna ne zna sta radi

Tu jadnicu smo pre par god, dok se jos probijala, fotkali, tad je jos bila u procesu pecanja onog nesrecnika od sada bivseg muza, opusteno ona o tome brblja dok je fotkas, krstili smo se svi... Mislis samo jedan u nizu pacijenata klijenta... Kad ne lezi vraze maloj uspeo plan, udade se za njega, rodila dete i razvela se, iskorostila veze, onako kako je planirano...
Ko je ludji, mi koji joj se smejemo ili ona
Bice da smo mi
Isto sam uradila prije nekog vremena da vidim sta je to. Ne mora svaka i ne može biti Dunja Lango ali ovo...

ajde malo se zezamo ali sad stvarno.
nisam ti ono loopio na osnovu reklama ili farmaceutske price..
moja drugarica je svojevremeno radila na torlaku i rekla mi je da to oni koriste i da im je to glavna fora jer su otkrili da 2gr vitamina c popijena u 12h od kad osetis da te lomi stvara opnu oko virusa i ne da mu da se rasiri.

ja to redovno primenjujem kad god osetim da me lomi i sutradan sam zdrav.

a ti sad naravno, guraj svoje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back