Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde malo se zezamo ali sad stvarno.
nisam ti ono loopio na osnovu reklama ili farmaceutske price..
moja drugarica je svojevremeno radila na torlaku i rekla mi je da to oni koriste i da im je to glavna fora jer su otkrili da 2gr vitamina c popijena u 12h od kad osetis da te lomi stvara opnu oko virusa i ne da mu da se rasiri.

ja to redovno primenjujem kad god osetim da me lomi i sutradan sam zdrav.

a ti sad naravno, guraj svoje :D
Ma necu se raspravljam uopste sa time "neko je provalio"
Citala i ucila istrazivanja, vit c nikad nije ni imao nikakve veze sa ubijanjem virisa
Ali nemam volje da objasnjavam... Ucite ako ocete ako necete ne morate...

nisam ni rekao da ga ubija nego da stvara opnu koja brani da se siri :tongue2:
Ne stvara aman
Zakiseljavanje organizma askorbinskom kis se radi za neke druge med potrebe, nema veze sa virusima

Dovoljno mi je sto sad slusam ovu budalu koja mi prodaje maglu ovde, ne moram jos i tebe. Od ove budale imam referencu za cv pa cu da ga istrpim jos danas, od tebe nemam vajde pa ne moram uopste da te trpim :malav:
Odbi
Dzeki oce api a i macka je malo slaba sa zivcima :lol:

Spada u socijalnu inteligenciju, ako cemo da sitnicavimo

Kod mene su emocijalna i socijalna najrazvijenije, ali ja sam sa godinama odabrala cinizam i hejt, iz svojih licnih razloga/trauma... I sad treba da nateram sebe da se vratim na stara podesavanja...
da ali ti imas problem sto uspeh poistovecujes sa uvlacenjem i licemerjem.
ako se dobro secam ti si vec bila na nekom predavanju iz photoshopa pre dve godine (mozda i posle ali ovo sam zapamtio)
isto si popljuvala predavaca.
zasto onda ides na ta predavanja..zasto ti ne pokrenes predavanja?
prijavis se skoli, pokazes znanje i ti postanes predavac kad si tako dobra?
gde ces bolju referencu za CV nego da si predavac.

i na kraju evo ti primer iz prakse..kad si se razbolela?
vec nedelju dana kukas.

ja sam se u ponedeljak razboleo, bilo mi je kao tebi, u utorak sam vec bio ok, u sredu kao da nista nije ni bilo.

2gr vitamina c u 12h je zakon a ti kako hoces :D
Nisi uzeo u obzir opste stanje mog i tvog organizma... Ja imam toliko hronicnih dijagnoza da ce jednog dana prehlada da me utepa :lol:

da ali ti imas problem sto uspeh poistovecujes sa uvlacenjem i licemerjem.
ako se dobro secam ti si vec bila na nekom predavanju iz photoshopa pre dve godine (mozda i posle ali ovo sam zapamtio)
isto si popljuvala predavaca.
zasto onda ides na ta predavanja..zasto ti ne pokrenes predavanja?
prijavis se skoli, pokazes znanje i ti postanes predavac kad si tako dobra?
gde ces bolju referencu za CV nego da si predavac.
Ovi masterklasovi nisu moja ideja... Firmina... Mene zabole, meni je dzaba, oa kad vec imamo to ajde, dobro je za cv:lol:

To sto neko ima znanja iz neke oblasti ne znaci da treba da predaje, sa takvim razmisljanjem i imamo ovako lose skolstvo, nije svako za predavaca
Mada meni kazu da treba to da radim da imam tu neku zicu za ljude... Nego mene zabole da se bavim time
Ja stvaram, necu da poducavam, tu je sustina

Temelj uspeha su konekcije koje pravis u poslu, dzaba ti ideja dzaba talenat ako ti ne nadjes nacina da pridobijes ljude da te primete... Mene to ne zanima licno....

Ovaj covek je majstor svog zanata, kao i svako ko dolazi na ove masterklaseve da predaje, nema tu neke rasprave, suludo je pokusati da se umanni njihovo znanje i uspeh... Ja gundjam jer mene licno smara posto radim godinama sve ovo sto on predaje...

Ne nisam pre dve god isla na predavanje iz fotosopa... Na ove masterklaseve sam isla pre korone, firma poslala, isto sam se bila smorila jer nisam dobila ni jednu novu informaciju :lol:
Al nema veze, stoji u cv, meni je to bitno

Prvi put od 2014 sam pustila pink
Jedino gde nekad vidim sta se daje na tom nesrecnom kanalu je kod ivanovica i kesica ili na netu kad ih prozivaju
Elem, pustih slucajno i stala, ajde da vidim ovu nesrecnicu i njen jutarnji program i goste
Ovo je ozbiljno bolesno
Drzava nam sve vise lici na severnu koreju
Gostima instruisano sta ce da pricaju, voditeljka koja ne zna gde da gleda pre i sta da slusa sve, da li u bubicu sa rezijom, da li da pazi kako je kadrirana da joj sise ne izadju iz kadra, goste ne slusa jer mora da pazi vise na kako ona prica... ona bukvalno jadna ne zna sta radi

Tu jadnicu smo pre par god, dok se jos probijala, fotkali, tad je jos bila u procesu pecanja onog nesrecnika od sada bivseg muza, opusteno ona o tome brblja dok je fotkas, krstili smo se svi... Mislis samo jedan u nizu pacijenata klijenta... Kad ne lezi vraze maloj uspeo plan, udade se za njega, rodila dete i razvela se, iskorostila veze, onako kako je planirano...
Ko je ludji, mi koji joj se smejemo ili ona
Bice da smo mi
Ма, мрш 😡
Пустим сад телевизорску справу да и ја не останем куса, цело јутро сте дробили о њој, кад оно у кадру вођа...одо да пијем кафу која ми је пресела.

Ја пустила неки филм о сексу уз кафу :lol: Мислим да је нека америчка глупост.
То док попијем кафу и док ми се мало просуши коса. Нећу ништа да јој радим, нека се природно осуши, уковрџа, бићу дивља сутра на послу:lol:
Тиквице су гриловане, мусака сложена, пред печење ћу да је прелијем павлаком, јајетом и фетом. Има ручка за два дана.
Време је дивно, хоћу после да лондрам.

Ма, мрш 😡
Пустим сад телевизорску справу да и ја не останем куса, цело јутро сте дробили о њој, кад оно у кадру вођа...одо да пијем кафу која ми је пресела.
Jeste najavili ga da ce kod nje
Ma ja u hotelu pa kad upalim tv prvo mi krecu ti nasi kanali.. Tako mi ona iskoci i reko cek da je vidim da joj dam malo paznje, jedno pre podne prvi put posle deset god :lol:
Ja sam bukvalno zinula kad sam videla ponasanje i demagogiju gostiju, pa onda njeno, jao :lol: jer me sokira da je neko toliko ocigledan u laganju i da mu i dalje ljudi veruju, mene taj momenat u psihologiji grupe fascinira oduvek, pa tako je i nacizam proso

То док попијем кафу и док ми се мало просуши коса. Нећу ништа да јој радим, нека се природно осуши, уковрџа, бићу дивља сутра на послу:lol:
Тиквице су гриловане, мусака сложена, пред печење ћу да је прелијем павлаком, јајетом и фетом. Има ручка за два дана.
Ti si najapmetnija, film o sexu od sabajle, najzdraviji recept, ni @tab503 - ov biofar c vit ne moze s time da se meri :rotf:

Ma ja u hotelu pa kad upalim tv prvo mi krecu ti nasi kanali.. Tako mi ona iskoci i reko cek da je vidim da joj dam malo paznje, jedno pre podne prvi put posle deset god :lol:
Ja sam bukvalno zinula kad sam videla ponasanje i demagogiju gostiju, pa onda njeno, jao :lol: jer me sokira da je neko toliko ocigledan u laganju i da mu i dalje ljudi veruju, mene taj momenat u psihologiji grupe fascinira oduvek, pa tako je i nacizam proso
Хоћу и ја свој део, нећете да ме преварите...е, тако сам и ја прошла, ко Богдан Диклић :rotf:

Тако сам се ја запрепастила слушајући лекаре. Шта причају у салону међу собом, док чекају да оду у студијо. А шта пред камерама за јавност.
Да не верујеш.

Imamo u grupi nekog umetnika iz japana, ono klasican hipster u japanskom izdanju, jos na sve to totalno je gej, ali ono geeeej sa uzvicnikom, sve je dramaturgija, od tonaliteta kad prica, preko gestikulacije do slenga.... Ko iz filma
Да, данас ниси геј ако ниси Хееееј, ја сам гееееј :hej:

Vreme divno?
Predinfarktno....

Tema:
Pijem voćni jogurt. Završio sam sa baštom. Ovo je baš bilo brzo.
A spavamise, kako mi se samo spava. Da l sad da se izvrnem ili kad stignemo kući, MSM da ću sad malo. Hehe, tražiće me,.a mene biti neće, u krevetu ću biti.

Meni lose drma me temp, koleginica se smorila za medalju, kaze aj bre da picimo ranije hebes ti ovo sedimo badava slusamo nesto sto radimo svaki dan
Uzmemo sertifikate i paljba na bus nazad za bg
Kaze organizator jao pa necete ostati na fotkanju da se slikamo svi grupno pa stetaaaa :( slozio neku facu
:rotf: jer ako sam dosla zbog necega to je da se slikam sa vama

Jezdimo za bg :metla: jedva cekam da legnem. A lepo cu da javim sutra da ne dolazim na arbajt, hebes ti ovo od cetvrtka se mucim i kao aj necu da izostajem... Glupiram se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back