- Poruka
- 122.214
Cuti barem nestoimaš jetru ko kit ričarc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti barem nestoimaš jetru ko kit ričarc

bolje jetra dobra nego pamet pa jel takoCuti barem nesto![]()
Od pameti jos niko vajdu nije videobolje jetra dobra nego pamet pa jel tako
Francuski položen?Dobar dan sa prijatnih 25![]()
OuiFrancuski položen?

Jel mi veruješ da sam to baš i sama rekla, jeb.em ti dokle više, matora sam ja za ta sr.anjakvinsi otkat te znam ovde ti samo učiš pa doklebre

Samo pomfrit i koktu... Bruka znammetlo de je izveštaj šta ždereš
s kim da hotujem ako te likvidiramUzmi pusku ubi me
Jel mi veruješ da sam to baš i sama rekla, jeb.em ti dokle više, matora sam ja za ta sr.anja![]()

ima onaj tvoj predavacOd pameti jos niko vajdu nije video

Samo pomfrit i koktu... Bruka znam
Nemam apetit, em sam dobila em imam temperaturu
Uzmi pusku ubi me

i koluvijune diraj mi jovanicu obožavam da je gledam
Isto sam uradila prije nekog vremena da vidim sta je to. Ne mora svaka i ne može biti Dunja Lango ali ovo...Prvi put od 2014 sam pustila pink
Jedino gde nekad vidim sta se daje na tom nesrecnom kanalu je kod ivanovica i kesica ili na netu kad ih prozivaju
Elem, pustih slucajno i stala, ajde da vidim ovu nesrecnicu i njen jutarnji program i goste
Ovo je ozbiljno bolesno
Drzava nam sve vise lici na severnu koreju
Gostima instruisano sta ce da pricaju, voditeljka koja ne zna gde da gleda pre i sta da slusa sve, da li u bubicu sa rezijom, da li da pazi kako je kadrirana da joj sise ne izadju iz kadra, goste ne slusa jer mora da pazi vise na kako ona prica... ona bukvalno jadna ne zna sta radi
Tu jadnicu smo pre par god, dok se jos probijala, fotkali, tad je jos bila u procesu pecanja onog nesrecnika od sada bivseg muza, opusteno ona o tome brblja dok je fotkas, krstili smo se svi... Mislis samo jedan u nizu pacijenata klijenta... Kad ne lezi vraze maloj uspeo plan, udade se za njega, rodila dete i razvela se, iskorostila veze, onako kako je planirano...
Ko je ludji, mi koji joj se smejemo ili ona
Bice da smo mi
pa može Željka Fatorini, jednako je tupava kao DunjaNe mora svaka i ne može biti Dunja Lango

Tupava? Zeljka mi se nije događalo alI u odnosu na ove sad bila savrsenapa može Željka Fatorini, jednako je tupava kao Dunja![]()
pa samo uporedi Željku i Dunju sa na primer Helgom VlahovićTupava? Zeljka mi se nije događalo alI u odnosu na ove sad bila savrsena
Nije pametan nego snalazljivima onaj tvoj predavac![]()
Helga je vrh ,ali sam se osvrnula na taj neki srednji nivo u ta doba. Da ne poredim najbolje s ovom žabom.pa samo uporedi Željku i Dunju sa na primer Helgom Vlahović
ajde malo se zezamo ali sad stvarno.
Ortamol![]()
ovo je dobro pitanjeNije pametan nego snalazljiv![]()