Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То си у праву.
И сама највише коментаришем на форуму ситуације. Јер овде комуникације и јесте таква.
Иначе се уздржим. Чак и када неко има шаблон који понавља а стално је незадовољан. Другарица годинама пати јер нема стабилног партнера. Као то јој фали. А онда је вечито са ожењенима и главни критеријум су јој трбушњаци на стомаку. И шта јој могу рећи осим да будем ту, саслушам, загрлим... Свако тражи што му фали. Нисам ни ја мудрост света па да солим другима.
Али волим да чујем мишљење, поготово критике. Преиспитамо се. И уме бити корисно.
Ja licno imam dvoje ljudi kojima mogu da kazem ej budalo pravis budalo od sebe, i oni meni, jedan drug i jedna drugarica, i bicu tu uvek za njih
Ostalima pazim kako sastavljam recenice
Ako ti je ona bas bliska i znas da mozes da kazes sve, reci, ako nije iz te grupe zadrzi misljenje za sebe

А са друге стране, можда ја због свог искуства видим проблем где га нема. Па оно што ми заличи на манипулацију то не мора нужно бити.
Mozda je i to
Skoro sam nesto citala i gledala, jer me jako zanima moje cudno stanje uma :lol:
Elem ja imam neki strasan predosecaj kad upoznajem ljude i ako tad imam, ja ga zovem alarm, u vezi njih, a ne poslusam ga, svaki put ispadne da je alarm bio tacan
Da li je stvarno to neka antena zbog iskustava u detinjstvu, ili je trip cisti koji se ispuni kasnije jer sama dovedem do toga, ne znam
Ono sto sam uspela da nadjem citajuci je da ima taj fazon da kad odrastes sa nekim sablonima koji su bili traumaticni, kasnije razvijes osecaj da ih prepoznas brzo jer ti mozak salje signale bezi

Nisam pametna :aha:

Mozda je i to
Skoro sam nesto citala i gledala, jer me jako zanima moje cudno stanje uma :lol:
Elem ja imam neki strasan predosecaj kad upoznajem ljude i ako tad imam, ja ga zovem alarm, u vezi njih, a ne poslusam ga, svaki put ispadne da je alarm bio tacan
Da li je stvarno to neka antena zbog iskustava u detinjstvu, ili je trip cisti koji se ispuni kasnije jer sama dovedem do toga, ne znam
Ono sto sam uspela da nadjem citajuci je da ima taj fazon da kad odrastes sa nekim sablonima koji su bili traumaticni, kasnije razvijes osecaj da ih prepoznas brzo jer ti mozak salje signale bezi

Nisam pametna :aha:
И ја се увек пређем када занемарим први утисак. Увек.

Нисам паметна.
Имамо скоро 40 година, више нико одавно није мали.
Важно ми је да зна да сам ту. А остало је на њој.
Ma znam al godine nemaju veze vise
Umemo takve gluposti da napravimo i u ovim godinama da ne verujes
Polako.... Tu si za nju pa ces videti
Ako mislis da mozes da joj kazes da si zabrinuta za nju onda joj kazi, ne znam koliko ste bliske....

Nocas nisam mogla da spavam,pa ajde da se zabavim ovde,kad ono spektakl! Procitala sam sigurno dvadeset strana u nazad i bas sam se zabavila. Bas ste bili veseli,jako mi je prijalo,kao u neka davna vremena.Morala sam da se ulogujem i da vas pozdravim i izljubim😘
I deda Bobi vas pozdravlja
IMG_20230304_111144.jpg

Čini mi se da ja nemam to šesto čulo. U smislu upoznaš nekoga, sve je super, sve ti se sviđa, ali ti nešto govori da tu nešto ne štima. Meni se jednostavno ne svidi neko ponašanje ili neka osobina ili me nešto nervira u vezi te osobe i time određujem svoj odnos s tom osobom, bila to veza ili prijateljstvo. Dakle, znam konkretno šta mi smeta.

:rotf:
Zove me koleginica, kaze: "tvoja omiljena koleginica **** (ime cerke od pet god) ima jedno pitanje za tebe, posto si ti expert za macke, sad ce da te pita nesto"
Ajde
"MiViceeeee, je l macke kake!???"
Kake duso
Ma neee ne kakeee
Kake duso ali sakriju gowance u pesak pa ga ne vidis
Ma ne kakeee neee
Kaze koleginica sat vremena se ubedjuje sa njom da mace kake. Mala tvrdi da je to nemoguce :rotf: odakle joj sve to pijma nema
Placem :rotf:

Reko ma pusti joj neki klipic na netu kad mace zatrpavaju gowance u pesak pa neka vidi

Čini mi se da ja nemam to šesto čulo. U smislu upoznaš nekoga, sve je super, sve ti se sviđa, ali ti nešto govori da tu nešto ne štima. Meni se jednostavno ne svidi neko ponašanje ili neka osobina ili me nešto nervira u vezi te osobe i time određujem svoj odnos s tom osobom, bila to veza ili prijateljstvo. Dakle, znam konkretno šta mi smeta.
ma ne svidi se meni sve, nego kao ide gass. sad sam malo pametniji

Toxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...

Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen :malav:

Bokicina spanska serija?? :ceka:
O brate
Nek si se spasila

Pa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti si
tako da je ovaj za tebe bio pis of kejk, neka ga kod mame!
Bokicin djuvegija ( ja sam sada malo pristrasna da znas jer me je razocarao kao covek i kao komunista) je jedno vece naprasno resio da oni ne treba da budu zajedno
Ja sam ga posteno omrzla i sve i svi smp ovde rekli sta i kako
A onda se za dva dana ispostavilo da je samo imao malo jaci virus i da nije mislio tako

Ja navijam da ga oduva al ona nece pa nece
E dogovorili smo se da ostajemo prijatrlji
Idemo sutra u ikeu s decom
Hahha
Druzimo se
Al bez seksa 😂 na suvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back