86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А са друге стране, можда ја због свог искуства видим проблем где га нема. Па оно што ми заличи на манипулацију то не мора нужно бити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja licno imam dvoje ljudi kojima mogu da kazem ej budalo pravis budalo od sebe, i oni meni, jedan drug i jedna drugarica, i bicu tu uvek za njihТо си у праву.
И сама највише коментаришем на форуму ситуације. Јер овде комуникације и јесте таква.
Иначе се уздржим. Чак и када неко има шаблон који понавља а стално је незадовољан. Другарица годинама пати јер нема стабилног партнера. Као то јој фали. А онда је вечито са ожењенима и главни критеријум су јој трбушњаци на стомаку. И шта јој могу рећи осим да будем ту, саслушам, загрлим... Свако тражи што му фали. Нисам ни ја мудрост света па да солим другима.
Али волим да чујем мишљење, поготово критике. Преиспитамо се. И уме бити корисно.
Mozda je i toА са друге стране, можда ја због свог искуства видим проблем где га нема. Па оно што ми заличи на манипулацију то не мора нужно бити.
И ја се увек пређем када занемарим први утисак. Увек.Mozda je i to
Skoro sam nesto citala i gledala, jer me jako zanima moje cudno stanje uma
Elem ja imam neki strasan predosecaj kad upoznajem ljude i ako tad imam, ja ga zovem alarm, u vezi njih, a ne poslusam ga, svaki put ispadne da je alarm bio tacan
Da li je stvarno to neka antena zbog iskustava u detinjstvu, ili je trip cisti koji se ispuni kasnije jer sama dovedem do toga, ne znam
Ono sto sam uspela da nadjem citajuci je da ima taj fazon da kad odrastes sa nekim sablonima koji su bili traumaticni, kasnije razvijes osecaj da ih prepoznas brzo jer ti mozak salje signale bezi
Nisam pametna![]()
Ma znam al godine nemaju veze viseНисам паметна.
Имамо скоро 40 година, више нико одавно није мали.
Важно ми је да зна да сам ту. А остало је на њој.
A ja se savrseno uklapam u tu grupaciju je l da![]()
Sreci mojoj infantilnoj kraja nema
slusaj svoj stomakИ ја се увек пређем када занемарим први утисак. Увек.
Али јесте.Izvini ali
Crnohumorna situacija
Ma uzasno je gledati da se neko gasi pred tobomАли јесте.
А знаш какав је змај жена била.
Баш нам је тешко да је гледамо такву.
Задржала је искру оштроумности, а до кад, видећемо.
onda nikad ne bi nista napravio u zivotuИ ја се увек пређем када занемарим први утисак. Увек.
ma ne svidi se meni sve, nego kao ide gass. sad sam malo pametnijiČini mi se da ja nemam to šesto čulo. U smislu upoznaš nekoga, sve je super, sve ti se sviđa, ali ti nešto govori da tu nešto ne štima. Meni se jednostavno ne svidi neko ponašanje ili neka osobina ili me nešto nervira u vezi te osobe i time određujem svoj odnos s tom osobom, bila to veza ili prijateljstvo. Dakle, znam konkretno šta mi smeta.
OceJa navijam da ih bokica sve oduva na jedno godinu dana, al nece, znam da nece
Ne znam ni jaE ali samo moca zna sta je bilo sa metlinim djuvegijom i ja se sada osecam uskrsceno za informaciju a nije da ne pratim
NistaReci cu vam ako vi meni kazete sta je sa bokicom![]()
O brateToxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...
Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen
Bokicina spanska serija??![]()
i kad imam moc(opciju) da djelujem, ne zelim. prvo, sebi bih naudio, a onima koji su me povrijedili ili sl. je sigurno teze, voljeli bi i oni da su pametnijiPa kosmicka pravda je smisljena da nam negde bude lakse
Kada osetis nepravdu na svojok kozi i nemas moc da delujes protiv tesis se kosmickom pravdom
E dogovorili smo se da ostajemo prijatrljiPa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti si
tako da je ovaj za tebe bio pis of kejk, neka ga kod mame!
Bokicin djuvegija ( ja sam sada malo pristrasna da znas jer me je razocarao kao covek i kao komunista) je jedno vece naprasno resio da oni ne treba da budu zajedno
Ja sam ga posteno omrzla i sve i svi smp ovde rekli sta i kako
A onda se za dva dana ispostavilo da je samo imao malo jaci virus i da nije mislio tako
Ja navijam da ga oduva al ona nece pa nece
Ipak nismo heheAlo bre, ne pljujemo ga više, pomirili su se![]()