гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
po svjetskoj zdravstvenoj organizaciji imam jos pola godine, do 45 je mladostladno si odrasto![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po svjetskoj zdravstvenoj organizaciji imam jos pola godine, do 45 je mladostladno si odrasto![]()
pričam ja jednoj jaranici koje nema ovde odavno, pita šta ima na forumu, za ptija joj kažem, ona ma ne seriiiii, sva se oduševila i raznežila ko ***** : Dladno si odrasto![]()
bome ja imam jos sedam mjeseci fore do starostipo svjetskoj zdravstvenoj organizaciji imam jos pola godine, do 45 je mladost))
znaci tu smo negdjebome ja imam jos sedam mjeseci fore do starosti![]()
Lazu bre mocošta kaže szo za 61 godinu Pogledajte prilog 1304886
nemoj takoLazu bre moco
Szo sve laze za pare ti ko da ne znas
СЗО каже да смо сад млади до 75 година.šta kaže szo za 61 godinu Pogledajte prilog 1304886
ja cu umrijet od dosade ako uvatim 95СЗО каже да смо сад млади до 75 година.
Да, да, то је нова вест!
Значи Моцо, у пензију ћеш са 95.
Коректно.
Хм, не знам шта да ти кажем.ja cu umrijet od dosade ako uvatim 95![]()
moja baba je samo odlucila da joj je dostaХм, не знам шта да ти кажем.
Ено моја баба напунила пре месец дана 93. И могу ти рећи, ужива у животу. Мало је зеза деменција али шта је брига, не поставимо ми њој исто питање 568 пута на дан, него она нама.
А и да јој га поставимо, то би за њу увек била нова тема.
Друге тегобе нема.
Има тога али више је људи који не би да умру никад или бар не скоро.moja baba je samo odlucila da joj je dosta
legla i umrla
sa 83
Ja sam znala sta ce da bude
Zato sam ga i dovela na upoznavanje sa tobom a da ti nista nisam rekla pre toga, reko ako sam u pravu pasce kod redzitrebala mi je potvrda da nisam prolupala
Brzo posle toga ja prvi put raskinem
I zajebem se pomirim se posle...
A da upoznas i ovog bokicinog
Radiš li on line?Forumašima 20% popusta.
Moje iskustvo sa starim ljudima kaže da što više godina imaju, to se više boje smrti.Има тога али више је људи који не би да умру никад или бар не скоро.
И то могу да разумем.
Моја бака је као Софијина. У мају ће 93. Здрава скроз осим тог губљења. И често чујем да јој је доста. Тако прича.Moje iskustvo sa starim ljudima kaže da što više godina imaju, to se više boje smrti.
Izgleda da se zaletela.Е, а озбиљно сада, око процене изабора нама блиских људи... Како је то незгодно. Не знаш шта је теже, рећи некоме ко је заљубљен мишљење или ћутати и гристи се у себи. Ако осетиш да нешто не штима.
Другарица се развела. Муж јој је за све нас био ОК. Широк спектар тема за разговор, пристојан, не баш отворен али када се опусти и забаван... Онако у меру. И то је била баш велика љубав. Онда његов губитак посла и одсуство иницијативе да нађе нови, она ту облетала да му плаћа курсеве, шта год само да он живне... Ни деца никако да дођу а јако је желела. И кренула да копни. Развели се.
Иначе је увек била баш друштвен тип. Велико друштво. И вечито је она била организатор свега, све испланира, окупи...
Јако брзо након развода, 2-3 месеца верила се са новим. Ми сви у шоку. Од тада је скоро не виђам. Уопште није она стара, изворнаона. Када сам га упознала отишла сам кући са неким бзвз утиском. Нападан, жељан да је у центру пажње, није хтео први пут да изађе са нама, као ко хоће да га упозна доћи ће до њих (?), неки прост смисао за хумор. А она је стално насмејана.
Уосталом само то се рачуна. Он је мерна јединица. Ако је осмех искрен. Да ли је!?![]()
Ja ćutim ako me ne pitaju, kad pitaju kažem šta stvarno mislim. Taj osmjeh je važan, možda njoj prija on takav kakav je a možda se i zeznula pa joj neugodno da prizna i opet ide u grešku. To samo ona zna.Е, а озбиљно сада, око процене изабора нама блиских људи... Како је то незгодно. Не знаш шта је теже, рећи некоме ко је заљубљен мишљење или ћутати и гристи се у себи. Ако осетиш да нешто не штима.
Другарица се развела. Муж јој је за све нас био ОК. Широк спектар тема за разговор, пристојан, не баш отворен али када се опусти и забаван... Онако у меру. И то је била баш велика љубав. Онда његов губитак посла и одсуство иницијативе да нађе нови, она ту облетала да му плаћа курсеве, шта год само да он живне... Ни деца никако да дођу а јако је желела. И кренула да копни. Развели се.
Иначе је увек била баш друштвен тип. Велико друштво. И вечито је она била организатор свега, све испланира, окупи...
Јако брзо након развода, 2-3 месеца верила се са новим. Ми сви у шоку. Од тада је скоро не виђам. Уопште није она стара, изворнаона. Када сам га упознала отишла сам кући са неким бзвз утиском. Нападан, жељан да је у центру пажње, није хтео први пут да изађе са нама, као ко хоће да га упозна доћи ће до њих (?), неки прост смисао за хумор. А она је стално насмејана.
Уосталом само то се рачуна. Он је мерна јединица. Ако је осмех искрен. Да ли је!?![]()
У сваком случају, зна да сам ту. Зна све моје фазе и да је могу разумети шта год да је.Ja ćutim ako me ne pitaju, kad pitaju kažem šta stvarno mislim. Taj osmjeh je važan, možda njoj prija on takav kakav je a možda se i zeznula pa joj neugodno da prizna i opet ide u grešku. To samo ona zna.