Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ko u ponedeljak kupuje novu susilicu za vesh, ko 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisi kupila pre neki dan već? Buržujko!ko u ponedeljak kupuje novu susilicu za vesh, ko![]()
ma kupila sam masinu jer je prethodna umrlaZar nisi kupila pre neki dan već? Buržujko!
И ја избегавам иако ми лепо стоји, просто синем.Ja roza ne podnosim. Ni krpu za sudove nemam u toj boji.
Mozda i da stavim knjigu ispod jastuka i prolaz zagarantovan![]()

i crtaniUz minimum napora do kakvih, takvih rezultataPitaj starijeg sina za savet, meni se on čini skroz profi![]()

Mi smo uzeli polovnu sušilicu i baš sam zadovoljna. Bojala sam se kako će da se odrazi na račun za struju, ali pošto nisam kod kuće veći deo dana, pa nekako ne palim često rernu, račun je manji.ma kupila sam masinu jer je prethodna umrla
ovo je susilica
ona je kupljena polovna i sad je nesto krenula tandrkati
zmu ce sutra probat iznivelisat jer je moguce da se pomjerila ili je nesto zapelo u bubnju
ako ne uspije uzecu novu na rate i sta sad
u nasem stanu bez susilice ne moze
tj moze, al je zimi totalni uzas, a ljeti samo uzas
Ja roza ne podnosim. Ni krpu za sudove nemam u toj boji.
ma i ja sam generalno, al ako nastavi lupatiMi smo uzeli polovnu sušilicu i baš sam zadovoljna. Bojala sam se kako će da se odrazi na račun za struju, ali pošto nisam kod kuće veći deo dana, pa nekako ne palim često rernu, račun je manji.![]()
e tacno taj radUz minimum napora do kakvih, takvih rezultata
Vidiš, odlična ideja![]()

i vise se ni sama za prezentacije and co ne cimam streberski nego ko car sto manje znam to sam samouverenija i sto je najgore prolazi samo takoZnači to je ta gen Ze tacno taj rad
moja cerka je rekla kad zavrsi master da ce da pise bestseller - sa min truda max uspeh
al najbolje od svega je sto sam ja sama podlegla pod njen uticaji vise se ni sama za prezentacije and co ne cimam streberski nego ko car sto manje znam to sam samouverenija i sto je najgore prolazi samo tako

To ti je kao oficiri kod @Affro, ne znaš od kud, samo se pojaviI zasto mi je -prica ce- odvojeno : (
Pa msm i ja sam planirala al sam ocekivala da ce malo da okasni, treba naci dilera dobrog : ))ja cu se protiv puberteta borit kombinacijom droge i alkohola![]()
Neće ti nista biti veruj mi, ako sam ja pretekla onu moju mladju i njen pubertet bez da me stupaju u ludaru, svako će proći bezbolno.ja cu se protiv puberteta borit kombinacijom droge i alkohola![]()
ma to ce uskoro bit legalno svePa msm i ja sam planirala al sam ocekivala da ce malo da okasni, treba naci dilera dobrog : ))
Pa ok, za tebe onda ima nade, kod mene ce da prodje do tada al dobro krenuce klimaks, nece se baciti : ))ma to ce uskoro bit legalno sve![]()
Ja imam pamćenje zlatne ribice.potisnula siNe sećam se puberteta svoje dece.Ja imam pamćenje zlatne ribice.