Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nisi kupila pre neki dan već? Buržujko!
ma kupila sam masinu jer je prethodna umrla
ovo je susilica
ona je kupljena polovna i sad je nesto krenula tandrkati
zmu ce sutra probat iznivelisat jer je moguce da se pomjerila ili je nesto zapelo u bubnju
ako ne uspije uzecu novu na rate i sta sad
u nasem stanu bez susilice ne moze
tj moze, al je zimi totalni uzas, a ljeti samo uzas

• Podržavam
Reactions: Red
ma kupila sam masinu jer je prethodna umrla
ovo je susilica
ona je kupljena polovna i sad je nesto krenula tandrkati
zmu ce sutra probat iznivelisat jer je moguce da se pomjerila ili je nesto zapelo u bubnju
ako ne uspije uzecu novu na rate i sta sad
u nasem stanu bez susilice ne moze
tj moze, al je zimi totalni uzas, a ljeti samo uzas
Mi smo uzeli polovnu sušilicu i baš sam zadovoljna. Bojala sam se kako će da se odrazi na račun za struju, ali pošto nisam kod kuće veći deo dana, pa nekako ne palim često rernu, račun je manji. 🤷🏻‍♀️

Ja roza ne podnosim. Ni krpu za sudove nemam u toj boji.

Ja ne volim na sebi jarke boje, serpa plavu, trava zelenu, crvenu...zutu kao sunce mogu i volim je za letnju haljinu a posebno na deci.

Jedina boja koju ooobozavam je bela. Kao sneg, kao pena, kao mermer, kao pamuk...

Sta radim...dezuram da se mali probudi pa da uz dorucak gledamo Pariz - Dakar...navukla sam dete zbog moje simpatije prema zgodnom Katarcu. Sta ti je fotogenicnost, kada su vozili kroz Argentinu, onoliko lepa zemlja a sve su vozili kroz neko blato dok sada ova pustinja uz savremene kamere, lepsi snimci nego iz Engleskog pacijenta...

Mi smo uzeli polovnu sušilicu i baš sam zadovoljna. Bojala sam se kako će da se odrazi na račun za struju, ali pošto nisam kod kuće veći deo dana, pa nekako ne palim često rernu, račun je manji. 🤷🏻‍♀️
ma i ja sam generalno, al ako nastavi lupati
tj ako to ne sredimo
morat cu kupiti drugu jer ne mozemo funkcionirati dobro ako susimo ves po stanu
mene to nervira i ne svidja mi se nimalo

• Podržavam
Reactions: Red
Uz minimum napora do kakvih, takvih rezultata :lol:
Vidiš, odlična ideja :malav:
e tacno taj rad :D
moja cerka je rekla kad zavrsi master da ce da pise bestseller - sa min truda max uspeh :malav:
al najbolje od svega je sto sam ja sama podlegla pod njen uticaj :malav: i vise se ni sama za prezentacije and co ne cimam streberski nego ko car sto manje znam to sam samouverenija i sto je najgore prolazi samo tako

e tacno taj rad :D
moja cerka je rekla kad zavrsi master da ce da pise bestseller - sa min truda max uspeh :malav:
al najbolje od svega je sto sam ja sama podlegla pod njen uticaj :malav: i vise se ni sama za prezentacije and co ne cimam streberski nego ko car sto manje znam to sam samouverenija i sto je najgore prolazi samo tako
Znači to je ta gen Z :lol:
Moja najbolja drugarica je svoj ćerki rekla kad je upisala fakultet "imaš nov neotpakovan mozak, nadam se da ćeš ga napokon upotrebiti" :malav:

Jaoj kako vam zavidim svima sa velikom decom i to sto ste prosli pubertet bezbrizno!

Nas bukvalno pocinje da melje, ja def moram kod nekog da mi kaze kako da se postavim, da nam da smernice

On ne ume da se nosi sa svime sto ga stize i sto pocinje da oseca, i intenzitet se bas povecava, pa reaguje uzasno burno
Bas moramo da mu se posvetimo sada malo vise, na pravi nacin, samo jos da vidim koji je

Bukvalno moramo da postavljamo neke nove granice, a da nadjemo pravu meru, a ne ide nam
Hipersenzitivac u pubertetu - ko prezivi prica ce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back