Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja samo onaj u boji usrane kamile nemam i crveni
i bijeli i roze i svijetloplavi neam niti planiram kupovati
i tigrove, lavove i odrane medjedice
nije to za mene konzervativnu
i oni desigual infantilni kaputici sto izgledaju ko da su ih sile corave pijane spanske vjestice
:lol:
Nemam kamilu jer me nervira kad svi nose isto, a i ne ide mi uz lice ta boja nikako. Hlace u toj boji-moze.
Crveni imala, lepa nijansa, kratki, doduse pripadajuci shal mi je maslinasto zelen.
Beli imam neki kao pleteni, vise lici na dzemper, za setnju super. I nije krec beli, smiren je, iako mi dodaje na volumenu...
Roze i svetlo plavi ni pod tackom razno. Volim sve boje, ali nikako sve nijanse.
Animal print ne znam da nosim, sama sebi bih delovala kao karikatura.
Desigual (jos se smejem)...imam 1 shal i suknju za leto, tad sam i sama u vestica modu, corava sam svakako...

:lol:
Nemam kamilu jer me nervira kad svi nose isto, a i ne ide mi uz lice ta boja nikako. Hlace u toj boji-moze.
Crveni imala, lepa nijansa, kratki, doduse pripadajuci shal mi je maslinasto zelen.
Beli imam neki kao pleteni, vise lici na dzemper, za setnju super. I nije krec beli, smiren je, iako mi dodaje na volumenu...
Roze i svetlo plavi ni pod tackom razno. Volim sve boje, ali nikako sve nijanse.
Animal print ne znam da nosim, sama sebi bih delovala kao karikatura.
Desigual (jos se smejem)...imam 1 shal i suknju za leto, tad sam i sama u vestica modu, corava sam svakako...

ja ne mogu
izgledam sebi u toj kamili ko tifusar
u crvenom ocu da poludim koliko me nervira
i tu boju nikad skoro ne nosim
moze bordo, al crveno jok
u bijelom izgledam ko da mi je 40 dana ako me kapiras
a roze i svijetlo plava...pa recimo ko da imam neki cudan fetish, samo mi portikla fali
animal print bi mi garant super lego, al imam jednu animalnu tetku u familiji pa kontam da je to od nas dosta
desigual i tako te pacvorke ne volim na sebi
otkako sam prestala pisat u spomenar

doduse, ja sam dominatna i u jutenom dzaku
nije to pitanje ambalaze 😂
Sta fali juti, ekstra je, samo da ne grebe bas toliko.

ja ne mogu
izgledam sebi u toj kamili ko tifusar
u crvenom ocu da poludim koliko me nervira
i tu boju nikad skoro ne nosim
moze bordo, al crveno jok
u bijelom izgledam ko da mi je 40 dana ako me kapiras
a roze i svijetlo plava...pa recimo ko da imam neki cudan fetish, samo mi portikla fali
animal print bi mi garant super lego, al imam jednu animalnu tetku u familiji pa kontam da je to od nas dosta
desigual i tako te pacvorke ne volim na sebi
otkako sam prestala pisat u spomenar
Crvena je lepa u detaljima, i odredjene nijanse, inace stvarno deluje uzas. (to je i dokazano)
Nekog lika, dizajnera sam citala, davno, vreme casopisa Gioia i sl. , i za boje rece da sve svima pristaju samo treba ubosti ton, podton, kako li se vec strucno kaze, prema tipu koze, boji kose, ociju...i da bela uz lice svima skida godine, crna dodaje (bez sminke).
Bela-krec, krem, boja leda-plavicasta, sivkasto bela... neka nijansa bi trebalo da podigne, samo je treba ubosti. Ili jednostavno bataliti...

Sta fali juti, ekstra je, samo da ne grebe bas toliko.

Crvena je lepa u detaljima, i odredjene nijanse, inace stvarno deluje uzas. (to je i dokazano)
Nekog lika, dizajnera sam citala, davno, vreme casopisa Gioia i sl. , i za boje rece da sve svima pristaju samo treba ubosti ton, podton, kako li se vec strucno kaze, prema tipu koze, boji kose, ociju...i da bela uz lice svima skida godine, crna dodaje (bez sminke).
Bela-krec, krem, boja leda-plavicasta, sivkasto bela... neka nijansa bi trebalo da podigne, samo je treba ubosti. Ili jednostavno bataliti...

to da objasnis ovima sto prave tu genericku odjecu
vecu paletu ima jupol realno 😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back