Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oteraš Švabe, građansku klasu, pola države pobiješ, a ne, to je titina revolucija,,u redu je to, onda dovedeš divlje, naseliš ih u tuđe kuće, daš im kupatila sa pločicama, oni vežu koze da piju vodu iz kade, a pločice polupaju jer može koza da se oklizne i čemu uopšte to služi.
I ja sad objašnjavam posle 80 godina random likovima zašto je odvratno da neko ne Pere kosu kod kuće.
I da se onda kupa vrv mesečno jednom, ili u auto perionici ili u perionicama za kučiće.

Poslednja izmena:
Zaboraviću, trijaža je vršena u startu, na ulazu, do 14g i preko 40...ostalo je živelooo, iz inata, iz želje za životom....zbog toga da preživi zlo.

..Pa, ja nisam rekao da je paralela, al je nešto što čini čoveka.... u uslovima kad biramo da li ćemo da koristimo malo ili veliko kupatilo i stanu danas i imamo svako po 3 bojlera, nalazim da je bespredmetno da objašnjavam...
jeste nesto sto cini covjeka, al totalno mi je blesavo poredit likove koji se dobrovoljno ne kupaju s ljudima kojima je sve oduzeto

Oteraš Švabe, građansku klasu, pola države pobiješ, a ne, to je titina revolucija,,u redu je to, onda dovedeš divlje, naseliš ih u tuđe kuće, daš im kupatila sa pločicama, oni vežu koze da piju vodu iz kade, a pločice polupaju jer može koza da se oklizne i čemu uopšte to služi.
I ja sad objašnjavam posle 80 godina random likovima zašto je odvratno da neko ne Pere kosu kod kuće.
I da se onda kupa vrv mesečno jednom, ili u auto perionici ili u perionicama za kučiće.
fine dame uglavnom peru kosu po salonima samo
mi dodjosi se uglavnom kupamo kuci i kosu kuci peremo
ko u koritu, ko u kupatilu

fine dame uglavnom peru kosu po salonima samo
mi dodjosi se uglavnom kupamo kuci i kosu kuci peremo
ko u koritu, ko u kupatilu
Ne, ove prve su higijenski neispravne osobe.

Inače "blesavo" ti je jer ne znaš mnogo,.meni je blesavo da ne znaš : )
Mene zanima i već sam rekao da sam nešto proučavao poslednje vreme, a uvek me je zanimalo...a uvek ima nečeg novog i zanimljivog, samo da čoveka zanima.

Ne, ove prve su higijenski neispravne osobe.

Inače "blesavo" ti je jer ne znaš mnogo,.meni je blesavo da ne znaš : )
Mene zanima i već sam rekao da sam nešto proučavao poslednje vreme, a uvek me je zanimalo...a uvek ima nečeg novog i zanimljivog, samo da čoveka zanima.
blesavo mi je jer djeluje kao nepostovanje prema patnji tih ljudi
da razglabam o tome u ovom kontekstu

• Podržavam
Reactions: Red
To je tvoja propaganda koja u mom slučaju ne pije vodu, niti može da prođe. Zapravo, sasvim suprotno stoje stvari. Komesarska podmetanja iz štaba su vam ispušena lula.
Mazel Tov : )

previse si nadogradio
meni je samo blesavo da poredimo koncentracioni logor i higijenske navike ljudi koji zive u slobodi
cak i kao - ko je htio kupao se i u logoru...
to mi je u rangu nutricionistickih posalica tipa - nije bilo debelih u logorima...
citava paralela je jednostavno promasena
al ti slobodno nastavi zidati

Bože dragi, šta sam sve pročitala ovde. Ispadose frizerski saloni leglo zaraze i prljavštine i žene koje frizeri feniraju strokave lezilebovicke. Šta je vama pobogu :sad2:
Tara, nadam se da nisi dozvolila frizeru da ti opere kosu i isfenira kad si bila neki dan. Sramota ako jesi, valjda toliko držiš do sebe i svoje lične higijene!

sta znam
mene svrbi glava kad dodjem iz salona i uvijek operem kosu
znam dosta zena koje bukvalno samo u salonima peru kosu jer nose isfenirano i tako
ja to ne mogu i jebga

sta znam
mene svrbi glava kad dodjem iz salona i uvijek operem kosu
znam dosta zena koje bukvalno samo u salonima peru kosu jer nose isfenirano i tako
ja to ne mogu i jebga
To je ok, ali isto tako je ok i ne manje higijenski ako ti frizer opere kosu i isfenira. Ja sam jedva dočekala da dođem u Srbiju i da odem kod frizera da lepo sednem u onu stolicu, naslonim glavu i uživam dok mi pere kosu i masira teme :zaljubljena: plus, nikada se ne mogu isfenirati sama onako kako me frizer isfenira. Nemamo svi dobru i zahvalnu kosu za održavanje i frizuru koja me zahteva trud.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back