Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to to je onda korišćenje
small-3793-studio110.jpg

a ja ovo danima merkam na kp
možda bih se i zaleteo da mi nije auto crko
ProAc 110 Studio Monitor :balavi:

ima zena gomilu koje jednom nedeljno odu na pranje i feniranje
pa kuci ne peru kosu uopce
meni to nikad nije bilo jasno, al sta me se tice
Pa u, izvinite svi što pominjem, al u Aušvicu su se kupali nedeljom, nedelja bila neradni dan, pisali su pisma al na nemačkom....u 21.v. ne kupati se svakodnevno, alo......užas .pa šta, komentarišem.
Izvinite što sam pominjao....još jednom.ako se neko našao pogođenim....proučavam nešto u slobodno vreme.

Inače, gotovooooo.
Lijepo me ošišala jedna devojčica. Beba, ima 19 godina, od sada ću samo kod nje. Divno dete.
Svi rade na crno,. strava koja xploatqcija, a lik ima više salona po gradu....

Исто ми је чудно када неко пере само косу. Или само ноге :lol:
Шта је проблем ући цео. Ионако се туширамо више пута дневно.
Ко се тушира више пута дневно?
Боги, види се да немаш посла са ширим кругом људи, из разних миљеа. :lol:

Poslednja izmena:
Pa u, izvinite svi što pominjem, al u Aušvicu su se kupali nedeljom, nedelja bila neradni dan, pisali su pisma al na nemačkom....u 21.v. ne kupati se svakodnevno, alo......užas .pa šta, komentarišem.
Izvinite što sam pominjao....još jednom.ako se neko našao pogođenim....proučavam nešto u slobodno vreme.

Inače, gotovooooo.
Lijepo me ošišala jedna devojčica. Beba, ima 19 godina, od sada ću samo kod nje. Divno dete.
Svi rade na crno,. strava koja xploatqcija, a lik ima više salona po gradu....
i to smrkom vjerojatno
kad nije gasom
mislim, bas je paralela

a ono ne vidim kako je paralela adekvatna uopce
Zaboraviću, trijaža je vršena u startu, na ulazu, do 14g i preko 40...ostalo je živelooo, iz inata, iz želje za životom....zbog toga da preživi zlo.

..Pa, ja nisam rekao da je paralela, al je nešto što čini čoveka.... u uslovima kad biramo da li ćemo da koristimo malo ili veliko kupatilo i stanu danas i imamo svako po 3 bojlera, nalazim da je bespredmetno da objašnjavam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back