86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мој син јури вијетнамку. Испред носа му се продала нека за 8000 која је иначе 24.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој син јури вијетнамку. Испред носа му се продала нека за 8000 која је иначе 24.
to to je onda korišćenje

drugo je vijetnamka bogiМој син јури вијетнамку. Испред носа му се продала нека за 8000 која је иначе 24.
Аха... Немам појмаdrugo je vijetnamka bogi
ovo u oglasu nije vijetnamka, čovek lupio

nema tog oglasa više
nenema tog oglasa više
kupio si je?
800 funti?![]()
a ja ovo danima merkam na kp
možda bih se i zaleteo da mi nije auto crko
ProAc 110 Studio Monitor![]()
550e na KP800 funti?
auuu
Pa u, izvinite svi što pominjem, al u Aušvicu su se kupali nedeljom, nedelja bila neradni dan, pisali su pisma al na nemačkom....u 21.v. ne kupati se svakodnevno, alo......užas .pa šta, komentarišem.ima zena gomilu koje jednom nedeljno odu na pranje i feniranje
pa kuci ne peru kosu uopce
meni to nikad nije bilo jasno, al sta me se tice
Ко се тушира више пута дневно?Исто ми је чудно када неко пере само косу. Или само ноге
Шта је проблем ући цео. Ионако се туширамо више пута дневно.

Хиљаду динара мушко шишање?Častio sam je, soma ipo, oko soma je kod njih....može to mnogo jeftinije, šta znam...

Zato i rekoh.Хиљаду динара мушко шишање?
Муњо, извини, где је то, да кажем мужу да се не зезне?![]()
i to smrkom vjerojatnoPa u, izvinite svi što pominjem, al u Aušvicu su se kupali nedeljom, nedelja bila neradni dan, pisali su pisma al na nemačkom....u 21.v. ne kupati se svakodnevno, alo......užas .pa šta, komentarišem.
Izvinite što sam pominjao....još jednom.ako se neko našao pogođenim....proučavam nešto u slobodno vreme.
Inače, gotovooooo.
Lijepo me ošišala jedna devojčica. Beba, ima 19 godina, od sada ću samo kod nje. Divno dete.
Svi rade na crno,. strava koja xploatqcija, a lik ima više salona po gradu....
Rekoh, a mogu i da ponovim, svim danima su radili u proseku 18 sati, budili su ih u 3 ujutru i 4 sata su morali samo da stoje, a onda težak rad, bez pauze, bez hrane, tako sve do nedelje koja je bila dan za održavanje lične higijene.i to smrkom vjerojatno
kad nije gasom
mislim, bas je paralela
a ono ne vidim kako je paralela adekvatna uopceRekoh, a mogu i da ponovim, svim danima su radili u proseku 18 sati, budili su ih u 3 ujutru i 4 sata su morali samo da stoje, a onda težak rad, bez pauze, bez hrane, tako sve do nedelje koja je bila dan za održavanje lične higijene.
Zaboraviću, trijaža je vršena u startu, na ulazu, do 14g i preko 40...ostalo je živelooo, iz inata, iz želje za životom....zbog toga da preživi zlo.a ono ne vidim kako je paralela adekvatna uopce
Jeeee, ma stvarno...to su reči koje se ne pominju. Aj bežte.Bože,kako dođoste od kupanja do Aušvica...čudni su putevi forumski.![]()