Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
E je.biga lunjo, nadam se da ces uspeti da ispeglas situaciju. Dobro se raspitaj pa pucaj iz raspoloživog oružja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemam pojma.
Naša komora ne izdaje potvrdu o profesionalnom iskustvu i statusu, samo o dobroj praksi, u smislu da nije bilo stručnih grešaka ili drugih postupaka. A sad odjednom moje obrazovanje nije ekvivalentno norveškom, fali mi 30 bodova da mi izjednače sa njihovim masterom.
Problem je što sam ja studirala po starom programu a ne po bolonjskoj.
Imam 2 nedelje fore za žalbu, moram videti šta je potrebno da im pošaljem, da li su dovoljne potvrde od poslodavaca ili treba da dođem u Bgd i da spalim komoru i da li bi bilo dovoljno da odradim master rad ili treba ko zna šta
Master, verovatno.
Ali je to znatno više od 30 jebenih bodova.
I to bi trebalo da odradiš tamo, zašto po Srbiji..može da se desi ponovo međusobno nepriznavanje. Sa masterima se to dešava.
U svakom slučaju, verujem da to možeš da prebrodiš i da će biti sve ok.
Не можеш то у Норвешкој да одрадиш, тих 30 бодова?Nemam pojma.
Naša komora ne izdaje potvrdu o profesionalnom iskustvu i statusu, samo o dobroj praksi, u smislu da nije bilo stručnih grešaka ili drugih postupaka. A sad odjednom moje obrazovanje nije ekvivalentno norveškom, fali mi 30 bodova da mi izjednače sa njihovim masterom.
Problem je što sam ja studirala po starom programu a ne po bolonjskoj.
Imam 2 nedelje fore za žalbu, moram videti šta je potrebno da im pošaljem, da li su dovoljne potvrde od poslodavaca ili treba da dođem u Bgd i da spalim komoru i da li bi bilo dovoljno da odradim master rad ili treba ko zna šta
podšišavanje, čizmice, ima tako nekih smešnih rečiPodšišavanje*
ima zena gomilu koje jednom nedeljno odu na pranje i feniranjeUfff.nači imam zakazano za podešavanje, a salon je unisex, nači taj mi najbliži a ionako pojma nemaju, cvak je cvaj...
Pitao ja jednom ženu svoju, šta rade žene tamo, pranje i feniranje....a ona mi kaže ..e moi ti, supružniče.srećni, ne Peru kosu kod kuće.
Kakve smradne žene, fooj...a kad se kupaju idu u perionicu za pse, kapiram...užas, užas...
И ја знам неке- фризер недељом пре подне. За посао као...ima zena gomilu koje jednom nedeljno odu na pranje i feniranje
pa kuci ne peru kosu uopce
meni to nikad nije bilo jasno, al sta me se tice

istoИ ја знам неке- фризер недељом пре подне. За посао као...
Ја не бих издржала![]()

Или само ноге

vise kao zadnjom nogomkao medo o drvo : D
meni djeluje da se masa ljudi ne tusira jednom dnevnoИсто ми је чудно када неко пере само косу. Или само ноге
Шта је проблем ући цео. Ионако се туширамо више пута дневно.
znači da ga nekom omlatiš o grbaču je lipregledam oglase na KP tražeći durbin
želim da kupim jedan i da ga nikada u životu ne iskoristim
Али се зато комплет нашминкајуmeni djeluje da se masa ljudi ne tusira jednom dnevno
najveca su mi misterija ljudi koji se ne tusiraju ujutro
nego tako musavi odu u zivot
to to je onda korišćenjeznači da ga nekom omlatiš o grbaču je li