Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceka te frizer posle ng :))
Kaze on meni pa nisi bila od pa navede datum, reko nisam njsta me ne pitaj, kaze pa gde si bila, gde si se sisala, ja kazem nigde, kaze ok pricaj onda sta ti se desavalo u zivotu :lol:
Sjajan je
Trebalo je da idem sutra, ali mi se sa zubarom iskomplikovalo, pa sam ostavila za 3.1. Meni kod njega uvek proleti vreme dok sve teme ispretresamo :D

isporucili masinu
ovi iz tehnomedije su ful brzi i momci sto dostavljaju su stvarno sjajni
Е, јесу. И мени су шпорет донели у стан, без лифта, отворили да проверим јел све ОК... Поручила један дан, стигло сутрадан.
Пре тога сам поручила исти на другом месту, као биће у среду. Зовем сваки дан од среде- сутра, сутра... Пукне филм и поручим у Техномедији. Ови се јавили тек у петак од обећане среде прошле недеље, значи 10 дана. Рекох, доста сам вас чекала, одустајем. Ћао, здраво!

Е, јесу. И мени су шпорет донели у стан, без лифта, отворили да проверим јел све ОК... Поручила један дан, стигло сутрадан.
Пре тога сам поручила исти на другом месту, као биће у среду. Зовем сваки дан од среде- сутра, сутра... Пукне филм и поручим у Техномедији. Ови се јавили тек у петак од обећане среде прошле недеље, значи 10 дана. Рекох, доста сам вас чекала, одустајем. Ћао, здраво!
Tako sam ja odustala od kofera, kad sam naručivala piše dostava za 7 dana, čim sam platila dodje poruka, zbog gužve tek oko 16.01. Ja naručim na Amazonu druge, stignu za 5 dana. Kad ovi prvonaručeni dodju praviću se mrtva 😁

Šta sad?

Da prođe neko vreme pa opet?

Nemam pojma.
Naša komora ne izdaje potvrdu o profesionalnom iskustvu i statusu, samo o dobroj praksi, u smislu da nije bilo stručnih grešaka ili drugih postupaka. A sad odjednom moje obrazovanje nije ekvivalentno norveškom, fali mi 30 bodova da mi izjednače sa njihovim masterom.
Problem je što sam ja studirala po starom programu a ne po bolonjskoj.
Imam 2 nedelje fore za žalbu, moram videti šta je potrebno da im pošaljem, da li su dovoljne potvrde od poslodavaca ili treba da dođem u Bgd i da spalim komoru i da li bi bilo dovoljno da odradim master rad ili treba ko zna šta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back