Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da onda nek ti na tel izdiktira poziv na broj (racun je isti) pa popuni uplatnicu
Da se ne oslanjas na cekanje postara
Tako sam i mislila da uradim.
Ove menjačnice su super stvar. Kod mene je u pošti paklena
gužva uvek, a razlika u proviziji je smešna. Što da čučim u
zagušljivom satima kad mogu za par minuta da završim. Kad
priđem bankomatu ujutru kroz red baba i deda gledaju me
kao da ću da ukradem to parče betona na kom stoje. Lud svet
načisto.

Jao, ovde je umrla koleginicina baba na pragu 107., baš ono veče kad je bila ludačka aurora.
Baba koja je kralju, kad joj je dodelio medalju za poseban doprinos očuvanju tradicije, rekla - znaš šta sinko, odveć sam ja matora za to putovanje, deder ti to meni donesi ako ti je baš tako jako stalo. I kralj, šta će, posetio je prošle godine :D
Kad uzmemo u obzir da i kralj ima dobrih 86, to mnogo govori o samim Norvežanima :mrgreen:

Koleginica je, inače, neverovatno posvećena deci, požrtvovana, smirena, svu garderobu i sve igračke od svoje dece donosi u vrtić da ostala deca mogu da koriste, baš onako sledi taj dobri duh koji je i baba imala.
Јао :heart: :heart: :heart:
Шаљем ти госпођицу кад порасте...

načisto.
Ti kad akriviras e sanduce ne moras da placas preko njih (posto rece cekas kad krene penzija) moze da ti sluzi i kao evidencija, sve racune imas tamo u svakom trenutku mozes da im pristupis....a placas to kako hoces u menjacnici

Ja odavno u posti ne placam vise nista. Ono je pakao u redovima... sve besno...ne znas ko je ludji, da li mi u redovima ili salteruse
Sve sto mogu online, sto ne mogu odem u menjacnice i cao

Ne znam.Nisam ja sudija,niti to zelim da budem.
Koliko sam citala,njega su ti momci napali i to je bila samoodbrana.Mnogi su tih godina nosili oruzje.
Uglavnom,tragicno za sve.Splet nesrecnih okolnosti i zbog gluposti unistena tri zivota,plus zivoti njihovih porodica.
Не читај свакакву пропаганду…он је започео кавгу јер је био пијан као и његов брат, добио васпитну пљуску, извадио пиштољ, сручио 14 метака у два момка. Трећи који је чуо пуцњаву дотрчао је да види шта се дешава, затим се окренуо и почео да бежи, убица му је пуцао у леђа и тешко га ранио. Иначе дотично ђубре је био један од главних манекена присталица отцепљења Црне Горе, либерал и псето дукљанско. Ко има кратку памет не сећа се да је пре тог догађаја имао главну улогу у представи у ЈДП-у која је приказала Светог Саву као макроа…

načisto.
Plaćam i ja u menjačnici i ista je provizija kao i u pošti.

Не читај свакакву пропаганду…он је започео кавгу јер је био пијан као и његов брат, добио васпитну пљуску, извадио пиштољ, сручио 14 метака у два момка. Трећи који је чуо пуцњаву дотрчао је да види шта се дешава, затим се окренуо и почео да бежи, убица му је пуцао у леђа и тешко га ранио. Иначе дотично ђубре је био један од главних манекена присталица отцепљења Црне Горе, либерал и псето дукљанско. Ко има кратку памет не сећа се да је пре тог догађаја имао главну улогу у представи у ЈДП-у која је приказала Светог Саву као макроа…
Ne znam,kao što rekoh.Svašta se pisalo.Lično ga poznavala nisam,ni njegov politički stav.
Znala sam ga,kao i većina,kao jednog od najtalentovanijih glumaca naše glumačke scene.
Ali nije ni bitno.Žao mi ga je kao čovjeka.Čovjeka koji je jednim svojim nepromišljenim potezom upropastio i svoj i tuđe živote.
Pred njim je bio život,talenat,uspjeh,a onda je uslijedio sunovrat.
Kako god,što bi moja pokojna baba rekla,on je sad na istini,mi smo u laži.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back