електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Умро Жарко Лаушевић, сад сам видела на вестима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja.Bas sam se iznenadila.Умро Жарко Лаушевић, сад сам видела на вестима.

Умро Жарко Лаушевић, сад сам видела на вестима.
Идем...Meni je žao Lauševića.Tragična je i njegova sudbina.Život mu se promijenio u sekundi.Ne vjerujem da je tako htio.

Motam se zemunom imam neki teren, spazim trenerku na ulici prodaju za 750din...dzaba
A bojeeee injaooooo
sad cu da vam okacim, mada vec mozete da pretpostavite![]()

Ako zoves sa nekog drugog broja, a zelis informacije za neki njihov, e prc ne daju informacije. Nema veze sto si vlasnik broja, njima sistem cita da ti zoves sa nekog drugog i za njih si ti sumnjivo liceKoje novo pravilo
I ja sam na Telenoru, ništa različito nije bilo u odnosu na ranije...
Ne znam.Nisam ja sudija,niti to zelim da budem.Zato se nosi pistolj za svaki slucaj da ti se ne promeni zivot jel ?
koji nas glumac je jos bio naoruzan ???
Prele se kao gospodin tukao ali nije nosio pistolj ...
"smeker" je umro kao covek/glumac kada je postao ubica i tu nema "olaksavajucih okolnosti"
Prekomerna upotreba sile kod samoodbrane je otezavajuca okolnost i tretira se kao ubistvo...Zato se nosi pistolj za svaki slucaj da ti se ne promeni zivot jel ?
koji nas glumac je jos bio naoruzan ???
Prele se kao gospodin tukao ali nije nosio pistolj ...
"smeker" je umro kao covek/glumac kada je postao ubica i tu nema "olaksavajucih okolnosti"
Мени од познатих личности онако баш да је било жао било је Власте Велисављевића. Те године доживети тако бистар, преживети и ратове и логор и пропаганда да му дође главе а верујем да јесте.
Морала сам рећиИдем...

Е, ово је најлепши коментар данасJao, ovde je umrla koleginicina baba na pragu 107., baš ono veče kad je bila ludačka aurora.
Baba koja je kralju, kad joj je dodelio medalju za poseban doprinos očuvanju tradicije, rekla - znaš šta sinko, odveć sam ja matora za to putovanje, deder ti to meni donesi ako ti je baš tako jako stalo. I kralj, šta će, posetio je prošle godine
Kad uzmemo u obzir da i kralj ima dobrih 86, to mnogo govori o samim Norvežanima
Koleginica je, inače, neverovatno posvećena deci, požrtvovana, smirena, svu garderobu i sve igračke od svoje dece donosi u vrtić da ostala deca mogu da koriste, baš onako sledi taj dobri duh koji je i baba imala.

Ti si zdrava pa možeš, ja u jednom momentu nisam mogla normalno ni do kupatila. Morala sam da nađem način da to rešim.Ма не знам, ја све пешке у пошти. Све ми је близу па ми није битно.
Kad porastem ocu da budem ko ta bakaJao, ovde je umrla koleginicina baba na pragu 107., baš ono veče kad je bila ludačka aurora.
Baba koja je kralju, kad joj je dodelio medalju za poseban doprinos očuvanju tradicije, rekla - znaš šta sinko, odveć sam ja matora za to putovanje, deder ti to meni donesi ako ti je baš tako jako stalo. I kralj, šta će, posetio je prošle godine
Kad uzmemo u obzir da i kralj ima dobrih 86, to mnogo govori o samim Norvežanima
Koleginica je, inače, neverovatno posvećena deci, požrtvovana, smirena, svu garderobu i sve igračke od svoje dece donosi u vrtić da ostala deca mogu da koriste, baš onako sledi taj dobri duh koji je i baba imala.
(On ne zna da je to poreklo zmajeve odvale kako je on papa strumf a mi strumfovi
prc)
Ja ga dobijam i elektronski u e sanduce, plus papir... samo sto ne pratim papir odavno, sve elektronski placamDa li ste vi dobili rn za infostan za oktobar? Ja nisam.
Pošta kriva ili su me zaboravili?
Neću to sve dok ne krene penzija, sad plaćam u menjačnici kod mene kešom.Ja ga dobijam i elektronski u e sanduce, plus papir... samo sto ne pratim papir odavno, sve elektronski placam
To sto ti nije stigao ti nije olakasavajuca okolnost da znas.... njih bas briga...oce da se plati
Napravi nalog na e sanduce

Pa da onda nek ti na tel izdiktira poziv na broj (racun je isti) pa popuni uplatnicuNeću to sve dok ne krene penzija, sad plaćam u menjačnici kod mene kešom.
Nema gužve, a isto im legne na izvod sutradan.
Zvaću ih sutra pa ću platiti, nije neka cifra.
Tenks u svakom slučaju.![]()