Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovo sta pitas, ko je pukao. Meni se cini da su svi.
Ljudi su toliko isfrustrirani zivotom, nemastinom, maltretiranjem od strane drzave, poslodavca, odsustvom nade da ce biti bolje da se to kompenzuje istresanjem nad slabijem.
Ljudi samo cekaju priliku da olaksaju bijes.

Ti rizikujes da ti neko otvori vrata i nalupa te jer si mu mahnula da pozuri ili slicno

Марића ми уопште није жао, заштићени сексуални манијак, цео Медицински прича о томе деценијама.
Лаушевића можда мрвицу жалим, али он ће за мене остати убица за сва времена.
И да, о мртвима све најбоље, што би рекли лицемери.

Мени од познатих личности онако баш да је било жао било је Власте Велисављевића. Те године доживети тако бистар, преживети и ратове и логор и пропаганда да му дође главе а верујем да јесте.

Морала сам рећи :lol: Идем...

Meni je žao Lauševića.Tragična je i njegova sudbina.Život mu se promijenio u sekundi.Ne vjerujem da je tako htio.

Zato se nosi pistolj za svaki slucaj da ti se ne promeni zivot jel ?

koji nas glumac je jos bio naoruzan ???

Prele se kao gospodin tukao ali nije nosio pistolj ...

"smeker" je umro kao covek/glumac kada je postao ubica i tu nema "olaksavajucih okolnosti"

Motam se zemunom imam neki teren, spazim trenerku na ulici prodaju za 750din...dzaba
A bojeeee injaooooo :zaljubljena:
sad cu da vam okacim, mada vec mozete da pretpostavite :lol:

1700054169871.jpeg

:hahaha:

"smeker" je umro kao covek/glumac kada je postao ubica i tu nema "olaksavajucih okolnosti"
Ne znam.Nisam ja sudija,niti to zelim da budem.
Koliko sam citala,njega su ti momci napali i to je bila samoodbrana.Mnogi su tih godina nosili oruzje.
Uglavnom,tragicno za sve.Splet nesrecnih okolnosti i zbog gluposti unistena tri zivota,plus zivoti njihovih porodica.

Prekomerna upotreba sile kod samoodbrane je otezavajuca okolnost i tretira se kao ubistvo...
Zato se pistolj ne nosi nigde
Zao mi je talenta njegovog, mislim da je nasa scena izgubila dobrog umetnima, ali njega licno nije, kako bih ti rekla zabole me sto je budala nosila pistolj sa sobom svuda

Мени од познатих личности онако баш да је било жао било је Власте Велисављевића. Те године доживети тако бистар, преживети и ратове и логор и пропаганда да му дође главе а верујем да јесте.

Морала сам рећи :lol: Идем...

Jao, ovde je umrla koleginicina baba na pragu 107., baš ono veče kad je bila ludačka aurora.
Baba koja je kralju, kad joj je dodelio medalju za poseban doprinos očuvanju tradicije, rekla - znaš šta sinko, odveć sam ja matora za to putovanje, deder ti to meni donesi ako ti je baš tako jako stalo. I kralj, šta će, posetio je prošle godine :D
Kad uzmemo u obzir da i kralj ima dobrih 86, to mnogo govori o samim Norvežanima :mrgreen:

Koleginica je, inače, neverovatno posvećena deci, požrtvovana, smirena, svu garderobu i sve igračke od svoje dece donosi u vrtić da ostala deca mogu da koriste, baš onako sledi taj dobri duh koji je i baba imala.

Jao, ovde je umrla koleginicina baba na pragu 107., baš ono veče kad je bila ludačka aurora.
Baba koja je kralju, kad joj je dodelio medalju za poseban doprinos očuvanju tradicije, rekla - znaš šta sinko, odveć sam ja matora za to putovanje, deder ti to meni donesi ako ti je baš tako jako stalo. I kralj, šta će, posetio je prošle godine :D
Kad uzmemo u obzir da i kralj ima dobrih 86, to mnogo govori o samim Norvežanima :mrgreen:

Koleginica je, inače, neverovatno posvećena deci, požrtvovana, smirena, svu garderobu i sve igračke od svoje dece donosi u vrtić da ostala deca mogu da koriste, baš onako sledi taj dobri duh koji je i baba imala.
Е, ово је најлепши коментар данас :heart:

Kad porastem ocu da budem ko ta baka ❤️

Sad sam se svadjala sa kolegom
On mesa krivicu i odgovornost
Zajebali su posao, klijent pizdi, samo cokcu i prebacuju krivicu na klijenta, nista oni jadni nisu krivi
Malo morgen
Pa sam otvorila usta
Zasrali ste svi od reda, a glavni i odgovorni je zmaj koji je uredno otiso u pariz umesto da je ostao ovde da to odradi, on poslao strumfove koji ne znaju da rade, i sad moja baba kriva i odgovorna, ma nemoj
Ovaj pobenavio kad je cuo da ga nazivam strumfom :lol: (On ne zna da je to poreklo zmajeve odvale kako je on papa strumf a mi strumfovi :malav: prc)
Daj boze da istracare zmaju sta sam rekla :malav:

Izgleda sam opasno pocela da pucam po savovima....vise ne mogu da odcutim ..... ne bi me cudilo da ih jedan dan oteram sve u majcinu i samo izadjem....

Ja ga dobijam i elektronski u e sanduce, plus papir... samo sto ne pratim papir odavno, sve elektronski placam
To sto ti nije stigao ti nije olakasavajuca okolnost da znas.... njih bas briga...oce da se plati
Napravi nalog na e sanduce
Neću to sve dok ne krene penzija, sad plaćam u menjačnici kod mene kešom.
Nema gužve, a isto im legne na izvod sutradan.
Zvaću ih sutra pa ću platiti, nije neka cifra.
Tenks u svakom slučaju. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back