Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ova @Metla na vestici ista svoja svekrva. Ja sam upravo napicila jednu mladu mama koja nije u stanju sama da otvori vrata i izgura kolica iz pekare i umjesto da fino pita za pomoc izruźi nas 10 zašto joj niko nije pomogao. Da Bog sačuva,danas kad rode dijete misle da im se cijeli svijet mora klanjati . Samo je trebalo da pomjeri kolica malo naprijed, otvori vrata i izadje.
A pa ne, taman posla te princeze da su samostalne.....
Moda poslednjih desetak god je kad rode da idu ko oslobodioci beograda ulicom, sve gaze pred sobom
To ne zna da ide desnom stranom trotoara
Nije problem sto je ona seljanka, problem je sto se seljanka razmnozila pa ce te manire preneti deci

Poslednja izmena:
Sad očekuj dobru ponudu samo za tebe, tako oni rade...kad najviše raskid ugovora.
Tako je moja prijateljica za 400 dinara dobila ugovor sa 150 minuta, 150 poruka i 500 gb
Ma ne pada mi na pamet da pristanem na nista
Da ti doneses pravilo u kome zajebavas vlasnika ugovora, ma cao, nema sta dalje
Ja objasnjavam debilu da sam ja vlasnik ugovora, alo debilu moj je maticni, ne veli debil zovem sa drugog broja pa je to problem. Da uzmem taj njihov broj pa da zovem
Ja objasnim budali da taj broj koristi moja mama od 66 god, ne zna ona da udje u aplikacije alo, morate sa mnom da resavate problem, ja sam vlasnik, sta tebe briga kome sam ja dala da korisiti
Ne ona koza tera neko novo pravilo
Sto je najjace, zvala sam posle deset min ponovo, javi mi se musko, reko bingo, i covek mi resi problem, kaze jeste imamo novo pravilo ali ok nije problem da pogleda u sistem, potvrdila sam identitet sa maticnim brojem.... Ali uvek sa zenama je problem, vecito mi nesto serrendamo, upala guska u paniku veli novo pravilo
E sad ces da vidis kako izgleda kad ja teram
Prebacicu sismisa kod mene u vip i cao

А ја се питам да ли ја заиста возим насилнички или су људи тотално пукли, зомбирани?
Брате, упали се зелено њима треба 5 секунди да крену и то редовно. И уместо да скрену бар 4 аутомобила, једва скрену 2. Или се вуку као да цео живот имају пред собом, још се онако завале у седиште, цигара и пооолако, натенане или неки унезверени погледи, стисну волан, не знају ни где су ни где су пошли :pop:
О бициклистима да не пишем, то излеће, не гледа...
Јуче на стази за трчање се један исто вози, рекох ”Ово није стаза за бајс!” а он ме гледа као пао с крушке. Само што су нам пресвукли ову стазу а бициклистичка му одмах ту поред.
Стварно, јел сам ја пукла? Кажите ми искрено.

А ја се питам да ли ја заиста возим насилнички или су људи тотално пукли, зомбирани?
Брате, упали се зелено њима треба 5 секунди да крену и то редовно. И уместо да скрену бар 4 аутомобила, једва скрену 2. Или се вуку као да цео живот имају пред собом, још се онако завале у седиште, цигара и пооолако, натенане или неки унезверени погледи, стисну волан, не знају ни где су ни где су пошли :pop:
Јуче на стази за трчање се један исто вози, рекох ”Ово није стаза за бајс!” а он ме гледа као пао с крушке. Само што су нам пресвукли ову стазу а бициклистичка му одмах ту поред.
Ne.Ako ti puknes,sve ostalo je onda davno puklo.😀

nisi samo si stara i zivcana :mrgreen:
takoreci u pms

Bogi, procitaj ovu divnu knjigu pa sama odgovori :heart:

https://delfi.rs/knjige/37886_momo_knjiga_delfi_knjizare.html

Данас сам ишла да платим рачуне пешке - прво МТС да ми одштампа, онда ЕДБ на лицу места а на крају Инфостан. Сва срећа па је то у кругу од петсто метара.
Ја разумем поштаре али минимум рада се мора испоштовати.

Mts zoveš tehničku podršku, sve ti izdiktiraju. Imaš opciju da potrebne podatke dobiješ i registracijom na sajtu.

Danas sam napicila operatorku telenora i da vam kazem bas mi je prijalo :lol:
💪💪💪💪💪 ave ja
Rekla sam joj da taman kad vec snimaju razgovore da pusti onom idiotu koji je smislio novo pravilo da cuje ovaj razgovor da je idiot! Ne ona licno da je idot, znam da ona ne smislja, ali onaj ko smislja da cuje da je idiot! (Mada moram priznati da je i ona idiot al aj bila sam fina :malav: )
I da kad sledeci put treba da im platim racun ja cu da im kazem isto sto i ona meni - ne moze imam novo pravilo pa necu da platim

Ovih dana cu da idem da raskinem ugovor
Supickunaterinu
E tako, nek sam joj skresala u brk :cistinaocare:

Koje novo pravilo :think:
I ja sam na Telenoru, ništa različito nije bilo u odnosu na ranije...

Kod mene u kraju redovno prolaze kroz crveno na raskrsnici. Kod uslovno zeleno jurnu i pjesaci ostanu u cudu. Zene tu psuju kao kocijasi.
I meni je to zanimljivo. Gdje covjek u vozilu vise zuri od covjeka koji ide na gradski prevoz, pa treba da ga sijece, da ga psuje jer nije preletio pjesacki, da tokom kise ne moze da saceka da ovi fino prodju.
Tu je i sirena. Deseti u koloni svira. Pa ne, evo svi bas njega cekali da svirne.
I da li nekome padne na pamet da po tim uskim trotoarima setaju djeca, stari, ljudi na lijekovima. Koliko samo mi psihickih bolesnika imamo i da im na svakih par minuta neko svirne pored uveta.
Pa kad se parkiraju na trotoar a pjesak po kolovozu.
Kompletan grad, a ne sumnjam da ce i ns biti takav uskoro, je podredjen automobilima i opet svi nesto bijesni.
Al zato kad naidjes na jednosmjernu ulicu koja ima prepreku poput ostre krivine, tu naidjes na djecu koja voze bajs, mali jure trotinete...

Kod mene u kraju redovno prolaze kroz crveno na raskrsnici. Kod uslovno zeleno jurnu i pjesaci ostanu u cudu. Zene tu psuju kao kocijasi.
I meni je to zanimljivo. Gdje covjek u vozilu vise zuri od covjeka koji ide na gradski prevoz, pa treba da ga sijece, da ga psuje jer nije preletio pjesacki, da tokom kise ne moze da saceka da ovi fino prodju.
Tu je i sirena. Deseti u koloni svira. Pa ne, evo svi bas njega cekali da svirne.
I da li nekome padne na pamet da po tim uskim trotoarima setaju djeca, stari, ljudi na lijekovima. Koliko samo mi psihickih bolesnika imamo i da im na svakih par minuta neko svirne pored uveta.
Pa kad se parkiraju na trotoar a pjesak po kolovozu.
Kompletan grad, a ne sumnjam da ce i ns biti takav uskoro, je podredjen automobilima i opet svi nesto bijesni.
Al zato kad naidjes na jednosmjernu ulicu koja ima prepreku poput ostre krivine, tu naidjes na djecu koja voze bajs, mali jure trotinete...
Знаш шта ме још нервира? Када се колима нагузе по тротоару и уз зграду да не може ни човек постранце да прође а не неко ко гура колица, рецимо.

Знаш шта ме још нервира? Када се колима нагузе по тротоару и уз зграду да не може ни човек постранце да прође а не неко ко гура колица, рецимо.

Ево у Земуну улица која излази на пијацу, рецимо. Тротоари заузети возилима, идеш коловозом (јер мораш) а онда ти неко труби иза леђа. Где да корачам у пм?!?

Ja zamalo batine da dobijem.
Uzela budala da podigne brisac nekom bijesnom autu.
Kad izlete vlasnik da me prevaspita. Sta to radis? I sta sad, nema nazad. Ako si se vec qrcila, budi musko pa se svadjaj.
Ostavio je prolaz da mozes da se provuces, i malo da se uvijes da mu izbjegnes retrovizor.
Hajde prodji, izvoli pokazi mi kako moze da se prodje. Imas ceo slobodan desni deo ulice gde su se vec ostali parkirali i ti blokiras deo u krivini da izginemo. Hajde prodji, da te vidim sta si ostavio.
On se naduvao kao balon. Krenuo ka meni. Srecom, dodje muz, sta se to desava...i splasnu baja. Sjede u auto i preparkira ga na desni dio ulice. Da je mogao, u kafic bi ga nekako uparkirao. Kolika je ta lenjost

Ево у Земуну улица која излази на пијацу, рецимо. Тротоари заузети возилима, идеш коловозом (јер мораш) а онда ти неко труби иза леђа. Где да корачам у пм?!?
Jos onaj bezobrazluk kada ocrtaju polovinu trotoara kao parking mesto i zoniraju.
A ovamo donose zakone kako pjesak ne smije ni sa crnim kesama da seta, jer na trotoaru prednost ima i vozac trotineta:lol:
Pa carobno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back