- Poruka
- 121.740
Aaa to je algida sladoledi, tako mi kazi
Odlicni su njihivi svi!! Samo retko gde ima
Odlicni su njihivi svi!! Samo retko gde ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da je sladoled kvarljiva roba se zna oduvijek,ali prvi put cujem da neko stavlja antibiotike u sladoled,da sprijeci razvoj bakterija.To je neki novi nivo muljaze.kapiram ja da ne znas, zato te i edukujem od torbi do sladoleda
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/07/19/srpski/RG05071801.shtml
https://www.blic.rs/vesti/vojvodina/neispravan-svaki-peti-sladoled/vjb6hdc
mogu ovako da linkujem do sutra![]()
pa dragan od djeda djure i baba joke a oca jovo-eKo je Dragan Jove Torbica?
uopste nije nov..sto metlaja rece, to se radilo i pre 30 godinaTo da je sladoled kvarljiva roba se zna oduvijek,ali prvi put cujem da neko stavlja antibiotike u sladoled,da sprijeci razvoj bakterija.To je neki novi nivo muljaze.
Za torbe mi uopste ne treba edukacija,nemoj da se mucis uzalud.![]()
Kod nas se pricalo da se stavlja staklo u sladoled,ali za antibiotike prvi put cujem.uopste nije nov..sto metlaja rece, to se radilo i pre 30 godina
u beogradu je zbog toga bila svojevremeno zatvorena i najpoznatija poslasticarnica u gradu na uglu kneza i kralja petra dijagonalno od snezane.
propali su jer su ljudi prestali da kupuju tamo kad se proculo..
sad je tamo neki kafic.
.Ja ne mogu da verujem da ne znate za te fore sa antibiotikombas je stara fora, ja sam dete bila kad su pucale bruke zbog toga
Nije to najstrasnije sto nam se prodaje...
Шта бре?Kod nas se pricalo da se stavlja staklo u sladoled,ali za antibiotike prvi put cujem.
To se pricalo kod nas prije tridesetak godina.Шта бре?
Јесте ви нормални шта пишете, каква стакла, какви антибиотици, сад више не могу да једем тај сладолед![]()
Касно сад, сладолед на кугле више никад неће бити истиTo se pricalo kod nas prije tridesetak godina.
I to za slasticarnu koju je drzao jedan Siptar.
Iako su i ostale drzali iskljucivo Siptari,nije se pricalo za sve,nego za samo tu jednu.
Koliko je to bilo istina,ne znam.
Znam da su nam roditelji govorili da je izbjegavamo.
pa dragan od djeda djure i baba joke a oca jovo-e![]()
Ја баш волим да прчкам по техници, да испитам могућности, да подесим како мени одговара...клима, телефон, телевизор, машине.Koliko ja nemam pojma o tehnici to je jedno čudno. Gledam neke pokeretne klime i kad čitam specifikacije ja nemam pojma je li to klima ili ventilator![]()
Ja nešto sitno znam ali I to je sve rizicno,da nastimam telefon,TV kad sam kupila sama sam nešto kao spajala,dalje od tog ništa.Mogu sarafe da zavrcem ali u ovu modernu tehniku slabo se razumijem .Ја баш волим да прчкам по техници, да испитам могућности, да подесим како мени одговара...клима, телефон, телевизор, машине.
И дете је на мене и то ме радује.
Муж је...друга прича![]()
Зато пропали?uopste nije nov..sto metlaja rece, to se radilo i pre 30 godina
u beogradu je zbog toga bila svojevremeno zatvorena i najpoznatija poslasticarnica u gradu na uglu kneza i kralja petra dijagonalno od snezane.
propali su jer su ljudi prestali da kupuju tamo kad se proculo..
sad je tamo neki kafic.