Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To da je sladoled kvarljiva roba se zna oduvijek,ali prvi put cujem da neko stavlja antibiotike u sladoled,da sprijeci razvoj bakterija.To je neki novi nivo muljaze.
Za torbe mi uopste ne treba edukacija,nemoj da se mucis uzalud.😂

To da je sladoled kvarljiva roba se zna oduvijek,ali prvi put cujem da neko stavlja antibiotike u sladoled,da sprijeci razvoj bakterija.To je neki novi nivo muljaze.
Za torbe mi uopste ne treba edukacija,nemoj da se mucis uzalud.😂
uopste nije nov..sto metlaja rece, to se radilo i pre 30 godina

u beogradu je zbog toga bila svojevremeno zatvorena i najpoznatija poslasticarnica u gradu na uglu kneza i kralja petra dijagonalno od snezane.
propali su jer su ljudi prestali da kupuju tamo kad se proculo..
sad je tamo neki kafic.

u beogradu je zbog toga bila svojevremeno zatvorena i najpoznatija poslasticarnica u gradu na uglu kneza i kralja petra dijagonalno od snezane.
sad je tamo neki kafic.
Kod nas se pricalo da se stavlja staklo u sladoled,ali za antibiotike prvi put cujem.

IMG_20230719_133331.jpg

Ono kad završiš ceo posao do 11h :lol:

Kod nas se pricalo da se stavlja staklo u sladoled,ali za antibiotike prvi put cujem.
Шта бре?
Јесте ви нормални шта пишете, каква стакла, какви антибиотици, сад више не могу да једем тај сладолед :dash:

Шта бре?
Јесте ви нормални шта пишете, каква стакла, какви антибиотици, сад више не могу да једем тај сладолед :dash:
To se pricalo kod nas prije tridesetak godina.😉
I to za slasticarnu koju je drzao jedan Siptar.
Iako su i ostale drzali iskljucivo Siptari,nije se pricalo za sve,nego za samo tu jednu.
Koliko je to bilo istina,ne znam.
Znam da su nam roditelji govorili da je izbjegavamo.

To se pricalo kod nas prije tridesetak godina.😉
I to za slasticarnu koju je drzao jedan Siptar.
Iako su i ostale drzali iskljucivo Siptari,nije se pricalo za sve,nego za samo tu jednu.
Koliko je to bilo istina,ne znam.
Znam da su nam roditelji govorili da je izbjegavamo.
Касно сад, сладолед на кугле више никад неће бити исти :rida:

Koliko ja nemam pojma o tehnici to je jedno čudno. Gledam neke pokeretne klime i kad čitam specifikacije ja nemam pojma je li to klima ili ventilator 😁🤣
Ја баш волим да прчкам по техници, да испитам могућности, да подесим како мени одговара...клима, телефон, телевизор, машине.
И дете је на мене и то ме радује.
Муж је...друга прича :rotf:

Ја баш волим да прчкам по техници, да испитам могућности, да подесим како мени одговара...клима, телефон, телевизор, машине.
И дете је на мене и то ме радује.
Муж је...друга прича :rotf:
Ja nešto sitno znam ali I to je sve rizicno,da nastimam telefon,TV kad sam kupila sama sam nešto kao spajala,dalje od tog ništa.Mogu sarafe da zavrcem ali u ovu modernu tehniku slabo se razumijem .

sad je tamo neki kafic.
Зато пропали?
Нема шансе.
Мислим да је било у питању неко рекетирање.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back