- Poruka
- 121.729
Ima dara, super je ovo napisalaЈао, будало, ладно одгледах филм у глави![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dara, super je ovo napisalaЈао, будало, ладно одгледах филм у глави![]()
lepo kazes da zivis na ivici zdravog i nezdravog zivotasad se ja tusiram
i razmisljam da li sampon ima sastojke koji zapusavaju pore
zaspis na solji?Ja uključim mašinu tokom noći kad idem u wc i ujutro izvadim
ali je zato ovaj novi macho od pomorandze super, kao jafa jeОнај сладолед бананица је гадост. Нека масњикава гадост.
Kalva si to majka,nisi odvela dete na more,da se izvrne u ladovinu,nego se tu pati po stanu?
Totalno sam nemajkaKalva si to majka,nisi odvela dete na more,da se izvrne u ladovinu,nego se tu pati po stanu?![]()
Не волим фабричке сладоледе, само на кугле. Али сам волела Стопи и шејк од банане у Меку. Очекивала сам тај укус. А оно чоколада превладала, оно унутра се ни не осети а и што се осети бљутаво. И у посластичарници ме зезнули, узела банану а унутра ставили и Плазму и није то то. А када је вруће волим једну куглу банану а другу лимун.ali je zato ovaj novi macho od pomorandze super, kao jafa je![]()
u te sladolede na kugle znaju da stavljaju antibiotike da bi drzali i onda se dobija rezistentnost..
Nikad cula za tako nesto.A radila sam u slasticarni.u te sladolede na kugle znaju da stavljaju antibiotike da bi drzali i onda se dobija rezistentnost..
Promašila sam profesiju, eto scenaria za neku mangu, još da znam da crtam.Јао, будало, ладно одгледах филм у глави![]()
Nego šta bre, da se zna za člansku mačku.Ponosna majka izvela dete na pravi put![]()
Koja je to marka i gde to ima?? Jeftino je hbtSlučajno naletim na Carte d'Or sladoled od limuna, 1,2kg x 210,00,
volim limun pa ajde da probam i oduševim se. Nije skroz vodnjikav,
ima sitne komadiće korice limuna pomešane, nije presladak.
Da se ne lažemo kilo sladoleda za 200 dindži pa da se na slamku
srče je ok, ali stvarno je ukusan. Probala sam i slanu karamelu
njihovu i sviđa mi se a on je i malo skuplji.
Carte d' Or, tako se zove, ja našla u zdravoj hrani kod mene, a viđala sam ih i po drugim radnjama.Koja je to marka i gde to ima?? Jeftino je hbt
Сад без зезања, ти знаш да ја обожавам лето, али 10 везаних дана са температурама преко 35 је и за мене превише.Je l i vi curkijate? Il je samo do mene
Jedva sam dosla do firme
Ne mogu glavu da drzim, kamo li noge da pomeram
kapiram ja da ne znas, zato te i edukujem od torbi do sladoledaNikad cula za tako nesto.A radila sam u slasticarni.
kako kaze dragan jove torbicajeste , da, i cement da da bolje stegne![]()
Ko je Dragan Jove Torbica?kako kaze dragan jove torbica
ja ti reko a ti vidi sta ces![]()
Moram da guglamCarte d' Or, tako se zove, ja našla u zdravoj hrani kod mene, a viđala sam ih i po drugim radnjama.
Trenutno je najjeftiniji sladoled koji sam videla.
Poljska ako sam dobro videla ovako ćorava.