- Poruka
- 50.277
Ja uključim mašinu tokom noći kad idem u wc i ujutro izvadim veš. S obzirom da rano ustajem, uključim i tad. Bojler preko noći, eventualno dogrejem uveče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i ja, sve što može po jeftinoj struji uključim. Većinom sve spremim samo dugme uključim jer svakako ustajem.Ja uključim mašinu tokom noći kad idem u wc i ujutro izvadim veš. S obzirom da rano ustajem, uključim i tad. Bojler preko noći, eventualno dogrejem uveče.
I mi smo zato prešli na jednotarifno brojilo. Kuvam, perem, peglam, pečem kore, muž pravi hranu za svinje - sve danju. Trošimo oko 800kWh mesečno. Videću koliki će biti julski račun, jer mi prilično radi klima, a čini mi se da prilično i troši.Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.
Ko je taj neko?Dosla kuci, okupala se s vrata i sad digla krake pustam film, a imam i tiramisu
Gledam ovo moje detence pa se nesto mislim, imam bre najlepse dete na svetu!
(Nemoj neko da je zucnuo)
mmm ika i icici pored lovranaNišta još nisi videla.![]()
U Ićićima.
Баш сам хтела да те зовнем, али ту сиKo je taj neko?![]()
Ko svajcarski sat je, i plus se prilagodjava letnjem i zimskom vremenu, molim lepo! Nivo!Dlakavi budilnik![]()
Tu sam,cekam oluju napolju i branim prava siromasnih radnika.Баш сам хтела да те зовнем, али ту си![]()
Daj oluju, gde jeTu sam,cekam oluju napolju i branim prava siromasnih radnika.![]()
Pocinje da pirka neki vjetar 140 km zapadno od tebe.Daj oluju, gde je![]()
Salji to vamoooPocinje da pirka neki vjetar 140 km zapadno od tebe.![]()
Nista od osvjezenja.Salji to vamooo
Dunulu malo pred zoru i to je toNista od osvjezenja.
Pare da namlatiš za najam, al jes mi nemamo ni vozove ni stanicu.Ko svajcarski sat je, i plus se prilagodjava letnjem i zimskom vremenu, molim lepo! Nivo!
Leti u 4, zimi u 6
Moze se navija stanicni sat po njoj![]()
Pare da namlatiš za najam, al jes mi nemamo ni vozove ni stanicu.
Svo uživanje ranog buđenja ostaje tebi Metlo.![]()
Evo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.Cekaj cekaj kad veliki vodja sopstvenim rukama prokopa metro, pa kad prosperiramo!
Cici uclanimo u stranku pa postane sef logistike nocne smene
Da, katastrofaОнај сладолед бананица је гадост. Нека масњикава гадост.
Јао, будало, ладно одгледах филм у главиEvo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Cici šetka peronom, repić vrcka levo desno, a brci se samo smijulje.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Ih bre Metlo, samo da uživaš u prosperitetu.![]()
Ponosna majka izvela dete na pravi putEvo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Cici šetka peronom, repić vrcka levo desno, a brci se samo smijulje.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Ih bre Metlo, samo da uživaš u prosperitetu.![]()