Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.
I mi smo zato prešli na jednotarifno brojilo. Kuvam, perem, peglam, pečem kore, muž pravi hranu za svinje - sve danju. Trošimo oko 800kWh mesečno. Videću koliki će biti julski račun, jer mi prilično radi klima, a čini mi se da prilično i troši. :sad2:

Cekaj cekaj kad veliki vodja sopstvenim rukama prokopa metro, pa kad prosperiramo!
Cici uclanimo u stranku pa postane sef logistike nocne smene
Evo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Cici šetka peronom, repić vrcka levo desno, a brci se samo smijulje.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Ih bre Metlo, samo da uživaš u prosperitetu. :lol:

Evo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Јао, будало, ладно одгледах филм у глави :rotf:

Ponosna majka izvela dete na pravi put 😎

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back