- Poruka
- 50.319
Ja uključim mašinu tokom noći kad idem u wc i ujutro izvadim veš. S obzirom da rano ustajem, uključim i tad. Bojler preko noći, eventualno dogrejem uveče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i ja, sve što može po jeftinoj struji uključim. Većinom sve spremim samo dugme uključim jer svakako ustajem.Ja uključim mašinu tokom noći kad idem u wc i ujutro izvadim veš. S obzirom da rano ustajem, uključim i tad. Bojler preko noći, eventualno dogrejem uveče.
I mi smo zato prešli na jednotarifno brojilo. Kuvam, perem, peglam, pečem kore, muž pravi hranu za svinje - sve danju. Trošimo oko 800kWh mesečno. Videću koliki će biti julski račun, jer mi prilično radi klima, a čini mi se da prilično i troši.Nista ne bi ustedila da imas dvotarifno brojilo.
Ja sam ga prvobitno imala.Jeftina struja je bila posle deset uvece i vikendom.Kad sam se preracunala,uvijek sam trosila vise skupe struje,jer nocu slabo sta ukljucujem,tako da mi je ova srednja tarifa vise odgovarala.Od kad sam presla na nju,racuni su mi manji.

)
Ko je taj neko?Dosla kuci, okupala se s vrata i sad digla krake pustam film, a imam i tiramisu
Gledam ovo moje detence pa se nesto mislim, imam bre najlepse dete na svetu!
(Nemoj neko da je zucnuo)
mmm ika i icici pored lovranaNišta još nisi videla.![]()
U Ićićima.
Баш сам хтела да те зовнем, али ту сиKo je taj neko?![]()

Ko svajcarski sat je, i plus se prilagodjava letnjem i zimskom vremenu, molim lepo! Nivo!Dlakavi budilnik![]()

Tu sam,cekam oluju napolju i branim prava siromasnih radnika.Баш сам хтела да те зовнем, али ту си![]()
Daj oluju, gde jeTu sam,cekam oluju napolju i branim prava siromasnih radnika.![]()
Pocinje da pirka neki vjetar 140 km zapadno od tebe.Daj oluju, gde je![]()
Salji to vamoooPocinje da pirka neki vjetar 140 km zapadno od tebe.![]()
Nista od osvjezenja.Salji to vamooo
Dunulu malo pred zoru i to je toNista od osvjezenja.
Pare da namlatiš za najam, al jes mi nemamo ni vozove ni stanicu.Ko svajcarski sat je, i plus se prilagodjava letnjem i zimskom vremenu, molim lepo! Nivo!
Leti u 4, zimi u 6
Moze se navija stanicni sat po njoj![]()

Pare da namlatiš za najam, al jes mi nemamo ni vozove ni stanicu.
Svo uživanje ranog buđenja ostaje tebi Metlo.![]()
Evo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.Cekaj cekaj kad veliki vodja sopstvenim rukama prokopa metro, pa kad prosperiramo!
Cici uclanimo u stranku pa postane sef logistike nocne smene

Da, katastrofaОнај сладолед бананица је гадост. Нека масњикава гадост.
Јао, будало, ладно одгледах филм у главиEvo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Cici šetka peronom, repić vrcka levo desno, a brci se samo smijulje.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Ih bre Metlo, samo da uživaš u prosperitetu.![]()

Ponosna majka izvela dete na pravi putEvo zamišljam je u teget uniformi i šapki sa crvenim šiltom, a zlatna dugmad se cakle, majka to uglancala pa ko zlato.
Cici šetka peronom, repić vrcka levo desno, a brci se samo smijulje.
Mjaukne tu i tamo da se čuje glas autoriteta, pa povremeno popravi šapom člansku kartu koja viri iz džepa na grudima.
Ih bre Metlo, samo da uživaš u prosperitetu.![]()